חברים/חברות

חברים/חברות

אין דבר כזה בכלל... הכל סתם... ממש סתם... אין חברות אמיתית. יצאת מהבטן של אמא שלך לבד וגם תשכב בקבר לבדדדדדד אז מה הטעם? אין טעם! דבר מלוקק ומגעיל, כנראה בלי הרבה משמעות. רק חבל שיש את הצורך בחברים את הצורך... לעזור ולהיות שם ויחד עם זאת... גם לקבל את זה בחזרה. ואותו סיפור עם אהבה... הכל=כלום ריק לגמרי... חסר משעמות... חסר חשיבות... ואולי מחר בבוקר אני אחשוב אחרת... ואחשוב לעצמי... מה בכלל חשבתי שכתבתי את ההודעה... מה עבר לי באותן השניות בראש... אבל גם זה כבר לא משנה... סתם אחת

bduya

New member
חברה,

כשנהייה שם בקבר, נהיה פיזית לבד. אבל לא מתוך נסיון אני חושבת (אפעם לא שכבתי בקבר..) שהחברים והחברות שעברו בחיינו וחלפו בליבנו יהיו איתנו. לא. אנחנו לא נהיה לבד. ביחד. ביחד עם החיים ביחד עם המוות והכי ביחד עם אלוהים. ואת לא סתם אחת! את נאסטי. ואת בועטת בנורמות. חולה עליך...

shanikoo

New member
נאסטי,מיי לאב...

את יודעת שאני אוהבת אותך,אבל רבאק,כל פעם שאני שומעת אותך מדברת ככה,אני כל כך מתעצבנת! יש דבר כזה חברות,והיא אחד הדברים החשובים שיש לנו!והיא יכולה להיות אמיתית,ואם אין לך את זה,אז אני כל כך מצטערת בשבילך.החברות והחברים שלי הם הדברים שהכי יקרים לי בעולם.הם כאן בשבילי בכל שניה בשבילי,מוכנים תמיד לעזור,להקשיב,וזה הדבר הכי יפה שיש,בטח שלא הכי מלוקק ומגעיל!!!!יש בזה המון משמעות,אני לא מבינה איך את לא רואה את זה.את הרי בעצמך כתבת,שיש את הצורך הזה,לעזור ולהיות ביחד,למה לעזאזל זה נראה לך חסר משמעות??? ואותו הדבר עם אהבה! כל דבר בחיים שלנו מלא משמעות,לכל דבר יש ערך,ולכל דבר יש את היופי שלו! אהבה וחברות זה שנייים מהדברים הכי מדהימים שיש לנו!!! ובדיוק כמו שבדויה אמרה,את לא סתם אחת!אף אחד לא סתם,ובטח שלא את!כל אחד מיוחד,לכל אחד יש את היופי שלו(ואני באמת מאמינה בזה),וממה שהספקתי לראות ולהכיר,יש בך המון. אני ממש ממש מקווה שתתעוררי מחר ותחשבי לעצמך-מה לעזאזל חשבתי לעצמי??? ממש מקווה... לילה טוב לך,ותזכרי שאני אוהבת אותך! שני

מורני !

New member
אחת שלי

נכון יצאת מהבטן לבד (אלא אם כן במקרה יש לך אח תאום שלא ידעתי עליו..) וכן גם תשכבי בקבר לבד (אלא אם כן יגיעו למצב של פיצוץ אוכלוסין בבתי הקברות ויתחילו לשים כמה ביחד..)... אבל בין לבין יש לך תקופת חיים ארוכה. במשך תקופת החיים הזו .. את יוצרת לעצמך את הדרך שלך.. את המקום הכי נוח לך.. את האנשים שאיתם את הכי מרגישה טוב.. את האהבות שלך.. את הכאב שלך. הכל ביחד. חברים זה לא רק צורך. חברים זה גם רצון שנובע מרגש. עם החברה שלך תעלם לך פתאום ליבך לא יכאב? יכאב וחצי. זה לא צורך כבר.. זה .. לא יודעת. זה רצון. זה רגש. לא יודעת. וגם לקבל בחזרה זה נובע רק מצורך. את מקבלת כדי למלא החסר שלך.. חוסר באהבה... חוסר בחום.. חוסר ברגש. ואני לא מדברת על חוסר שנובע מחסך.. אני מדברת על חוסר שיש בכל אחד מאיתנו כבני אדם. חומד אהבה זה לא משנה שניתן להקל בו ראש.. לא משהו חסר משמעות או חסר חשיבות האהבה זה גם לא הכל. אבל זה בהחלט הרבה. בהחלט. אני לא יודעת מה עובר לך בראש כרגע יקירתי.. אבל מבטיחה לך... שאני לא מצטערת ולו לרגע אחד שאני קוראת לך ``חברה שלי``, את יודעת כמה מעט אנשים מגיעים לסטטוס הזה אצלי.. ואני יודעת עוד יותר כמה מעט מגיעים לזה אצלך.. ויודעת.. את מלאך, את נשמה.. את החברה הכי שלי.. ואני תמיד אהיה שם בשבילך. ואת לא סתם. את .. כמו שבדויתית אמרה, את נאסטי ואת בועטת בנורמות.. וכרגע, למעשה, את מזניחה את עבודתך... היום לא ראיתיך בועטת אפילו בנורמה אחת!!! אז יאללה לעבודה... נאס.. אוהבת. מאוד. ומבטיחה - יהיה בסדר.

תראי.

כל מה שכתבת, נכון, לפחות לגבי העובדות. את יצאת מהרחם לבד. את תגיעי לקבר, לבד. היחס שאת נותנת לאנשים, זה בשביל ההנאה האישית שלך, וההרגשה הטובה שלך. אבל את לא `סתם`. אף אחד הוא לא `סתם`. כל אחד הוא מישהו. תחשבי רגע, על קיבוץ, בתור עולם אוטופי. כל אחד נותן כמה שהוא יכול, ומקבל מה שהוא צריך. זה בדיוק העולם בו אני חיים. כמובן, לא מהבחינה החומרית. כל אחד נותן לאחרים, מה שהוא יכול (אהבה, חיבה, כסף) ומקווה לקבל מה שהוא צריך. זה מעין סחר חליפין של רגשות. האדם קוצר גמול, רק מעצם הנתינה. לא סתם, התרומה הנחשבת ביותר ביהדות, היא `מתן בסתר`, כשהמקבל אפילו לא יכול להודות לנותן.

למעלה