חברים- בוםבמלה!

pink pong

New member
חברים- בוםבמלה!

פסטיבל בוםבמלה 2003 יצא לדרך. הוא יתקיים בחוף ניצנים בתאריכים מה-17 עד ה-20 לחודש. יהיה נעים ומלא שלווה. סדנאות, צ'אי שופס,מחול, אמנות, תהלוכות, טקסים, במת ג'אמים, מופעים ועוד. מי שמעוניין בכרטיסים להתקשר: 058-917532

FlamMAble

New member
אני בעד

גם הצעתי את הרעיון בעידכון האחרון אבל ממש מעט חברי פורום (אני חושבת אחד או שתיים) הגיבו בחיוב להצעה.

שני המקומות שהזכרת מתאימים לי

אבל אם אתם רוצים לקיים מפגש . כדאי כבר עכשיו לקבוע תאריך נוח לרוב האנשים כאן .

שני המקומות שהזכרת מתאימים לי

אבל אם אתם רוצים לקיים מפגש . כדאי כבר עכשיו לקבוע תאריך נוח לרוב האנשים כאן .

the sofa city

New member
בעיקרון אני יכולה אבל אני צריכה לדע

ץ עוד פרטים... זאת אומרת מי בא איפה מתי וכו' וכו'...

the sofa city

New member
לחברי הפורום בקשר למפגש...

(אם יהיה) -אם אתם חושבים שאתם יכולים לבא תסמנו את זה:
בכותרת! ואם לא תסמנו את זה:
בכותרת (כתגובה להודעה הזאת) -תציעו מעיר (אחרי שנסכים על עיר שבה ניפגש נבחר מקום (קניון\פרק וכו' וכו'...)) -אם אתם מסכימים למקום שהוצע אל תרשמו אותו שוב פשוט תשרשרו
להודעה... ואם לא תשרשרו מקום אחר (כתגובה להודעה הזאת) -תרשמו גילאים... (כדי שנדע בערך את הגילאים של כולם...) -ושמות...

FlamMAble

New member
../images/Emo127.gif דיזינגוף סנטר יהיה בסדר מבחינתי

בעיקרון אני אגיע למפגש לא משנה איפה הוא יתקיים, ותנו לי לספר לכם משהו אגב מפגשים, 2 אחיות שלי נמצאות בפורום "הארי פוטר" **משפילה מבט** והם עושים מלא מלא מפגשים כל הזמן, ולמרות שהם הארי פוטרים (וזה ממש לא בכוונה להעליב מעריצי הארי פוטר למיניהם) אז אני חושבת שממש ממש סבבה להם, כי למשל עד עכשיו היו להם 2 או 3 מפגשים מתחילת החופש, ואם מישו זוכר אז בערך שבוע או שבועיים לפני תחילת החופש העליתי הצעה, ולא התייחסו אליה. מנסיון, לא קל לארגן מפגש כאן.

נריה פי

New member
../images/Emo127.gif דיזינגוף

הכי טוב בשבילי! (בלווופ...) וסביר להניח שאני יגיע אם זה יהיה בדיזינגוף סנטר.

ב נ נ י

New member
../images/Emo127.gif דיזינגוף רולז....

למרות שהייתי שם כמעט כל יום מתחילת החופש לא נורא! אני בעד!! אגב מישהו היה ב"FREEZONE" אתמול/ שלשום?!

Runaway Train

New member
../images/Emo127.gif דלית אל כרמל...

דיזנגוף כמובן. שם-נעמה גיל-9 וחצי אוהבת טיולים ארוכים על החוף וגבר שיחבק...

../images/Emo127.gifדיזינגוף

אור ת"א 13 שנים עלובות ... לי מתאים ביום ראשון הבא. נ.ב אני הייתי אתמול בfreezone.

the sofa city

New member
בואו בעזריאלי... פליז!!!!!!

אני לא חושבת שאני אוכל בדיזינגוף בגלל שתי סיבות: 1. אין לי שמץ של מושג איפה זה 2. לא נראה לי שיסכימו לי שם...! פליז! פליז! בואו בעזריאלי יהיה לנו איפה להסתובב והכול... פליז!!!

Runaway Train

New member
כן אבל בדיזינגוף יותר מעניין

בעזריאלי אין חנויות מקומות מעניינים לעומת דיזינגוף סנטר... אה אור דרך אגב,איך את מגיעה? את נוסעת באוטובוס?

made in china

New member
היי, אולי אני אבוא../images/Emo98.gif

אני יכולה לטפוס טרמפ עם אבא שלי לעבודה, והוא כבר יקפיץ אותי לשם או לשם
אני מעדיפה בעזריאלי כי אני יותר מתמצאת בו, אבל לא ממש אכפת לי

למעלה