חברים- בוםבמלה!

the sofa city

New member
אני לא יודעת אם אני יבא אם זה יהיה

בדיזינגוף, כי אמא שלי לא ממש שחה שזה שם, ואני אל יודעת איפה זה... אבל אם נעשה מפגש בעזריאלי זה בהרבה יותר קל להגיע... (רכבת..) ובעזריאלי אפשר סתם לשבת וזה יש מקום... ונוכל לראות סרט או משהו... פליז פליז בואו בעזריאלי

whatever4

New member
../images/Emo127.gif אבל תלוי מתי....

רעות 15 פתח תקוה - כך שאולי תהיה לי בעיה להגיע... למרות שת"א ופ"ת לא כל כך רחוקות....

Runaway Train

New member
!!!!!!!

יום ראשון הבא בשעה 12 בצהריים בפארק הירקון מפגינים מול קרקס אירופה

חח , ההפגנה הזאת זה די ליד הבית שלי

ונעמה , אם אפשר לדעת למה לעזאזל אתם מפגינים נגד הקרקס ? :0 אם לא נוח לך ביום ראשון , לי אישית אין בעייה לקיים זאת ביום שני . ולכל אלו שמעדיפים את עזריאלי - המקום הזה משעמם תחת !!! בדיזינגוף הרבה יותר מעניין והוא גם ממקום ליד מקומות כיפיים . אם יש לכם בעייה להגיע , אתם יכולים להגיע לעזריאלי ומשם לקחת מונית/אוטובוס . אני בטוחה שיש איזה קו שמגיע לסנטר או לפחות לסביבה ( בוגרשוב , שינקין , קינג ג'ורג' )

Runaway Train

New member
למה@?!?!?!?!?

קרקס זה סבל לחיות!!! הם מתעללים בבעלי החיים שם בצורה אכזרית-שוקרים חשמליים,שוטים,צעקות וכו'.... מחזיקים אותם בכלובים קטנים וצפופים ובאמת שאני לא יודעת איך להסביר לך את זה,תקראי קצת על קרקסים בפורום זכויות בעליי חיים ותראי שהצחוק שלכם הוא באמת הסבל שלהם

אוקי

לא קישרתי בין הקרקס לחיות . חשבתי על ליצנים ועל לוליינים וכאלו ולא על חיות . באמת מטרה טובה , וכל הכבוד אך אין צורך להגיב בעצבנות
|סטייה חדה מהנושא| אם אתם רוצים להעביר את המפגש לעזריאלי אין לי בעייה , אבל משעמם שם מאוד . לא נראה לי שזה כזה סיפור להגיע מעזריאלי לסנטר , אבל איך שהרוב יחליט . ואממ כבר די צריך לקבוע תאריך ....

Runaway Train

New member
לא אחותי לא עצבנות

מודעות... זה היה התפרצות על הנאשים האכזריים האלו, אגב ליצנים אתם יודים שיש מחלה שנקראת "קולורפוביה" שהיא בעצם פחד מליצנים!

the sofa city

New member
כן אני מכירה איזו אחת שפורחת מלייצנ

ים היינו בהצגה והיו אנשים על קביים והיא לא רצתה להיכנס היא כמעט בכתה וכמה מהחברים הטיפשים שלה "מה היא עושה את זה בכוונה?" (כיתות י"א וי"ב...)

גם שונאת קירקס

כל הליצנים האלו חושבים שהם מה זה מצחיקים... והם לא וגם בגלל כל הסיבית הנ"ל (התעללות בחיות...) *ליצן משפריץ על ליצן אחר מים* לא מצחיק *ליצן מתחלק ונופל* לא מצחיק *ליצן לוחץ על האף האדום שלו והאף משמיע קול* לא מצחיק וכל הליצנים חושבים : "אנחנו מצחיקים"

Runaway Train

New member
בבקשה אנשים!! בבקשה!!!!

לא יום ראשון הבא...בבקשה בבקשה... כמה שזה אנוכי ואגואיסטי ממני יום ראשון יש הפגנה נגד הקרקס וזה חשוב לי מאוד.... אני דווקא חשבתי אולי איזה אחד מהימים האחרונים של החופש?

Yippy skippy

New member
../images/Emo13.gif כל מיני ../images/Emo13.gif

כמה דברים: 1. הפגנה נגד קרקס? יענו, ניצול חיות וכדומה? לא ממש הבנתי מה יש להפגין נגד קרקס אבל שיהיה.. אני שונאת קרקסים.. 2. אני יכולה לבוא למפגש, אם הוא בכלל יתקיים ובהודעה של איזה יום-יומיים לפני. אני כמעט בטוחה שירשו לי. ומה נעשה במפגש בכלל? אם אנחנו רוצים מפגש אז בואו נקבע כבר משהו (אנחנו מושכים את השירשור הזה כבר יותר מאיזה 3 ימים (וואו..)) . אמממ.. נראה לי שזהו... :)

Yippy skippy

New member
טעות שלי ../images/Emo3.gif

5 ימים!!! (אנחנו מושכים את זה 5 ימים) sex drugs and rock 'n roll speed weed and no control life's a bitch and so am i so fuck this world cuz' im hi.. @:)

למעלה