חברים, אני קנדי

חברים, אני קנדי

שלום לכם ישראלים שגרים בקנדה אני קנדי שגר בישראל סתפ רציתי להדגיש את האירוניות של המצב (רק ליתר דיוק: אמא שלי קנדית דור שני, אבא שלי ארגנתינאי דור ראשון ואני לא מרגיש כל כך טוב
...)

levav1

New member
שלום מרחוק !

מעניין אותי לדעת : גדלת בקנדה ? אם כן, איך היה לך המעבר לישראל?האם גם אתה מרגיש כמו הישראלים החדשים בקנדה : קצת כמו
?מתגעגע לקנדה?יש לי הרגשה שיקל עליך לספר לנו חוויות.זה יוריד לך קצת עומס מה-

סליחה

סליחה על הביאוס אבל אני נולדתי בישראל, אני רק אזרח קנדי בגלל שאמא שלי נולדה שם. אבל... אני הייתי בקנדה הרבה פעמים ויש הרבה משפחה שגרה שם, ואני כבר לא יכול לחכות לקיץ בכדי לפגוש את המשפחה. רק לידע כללי, איפה את גרה, כלומר באיזה עיר/מחוז/רחוב וכו'. (בבקשה אל תחשוב/תחשבי שאני איזה סוטה כל שהוא, אני סתם רוצה לדעת אם אני מכיר עוד אנשים מהסביבה שלך)

levav1

New member
שוב שלום מטורונטו ה../images/Emo42.gif

שלום! היום יום מואר ונפלא כולם יוצאים החוצה אחרי חודשי החורף הקרים והארוכים. פתאום אתה מגלה שכנים חדשים. אני גר בטורונטו דפרין וסטילס.שכונה די רגילה לשם אתה מתגעגע? לא נראה לי.

שלום מבית שמש הקרה

hello and wellcome to my homble comp לנו לא היה כזה מזל ועומד לרדת גשם היום ומחר ומחרתיים, ז"א פורים!!! אני לא זוכר את השם של הרחוב הזה,חבל. אבל אני זוכר שסבתא וסבא שלי גרים באזור דתי מאוד, אתה יודע איך קוראים לאזור הזה?

למעלה