עדיין לא החלטתי אם זאת ה"מצפוניות"
שמכוונת את זרם התודעה בויכוח פוליטי? או העובדה שהישראלים הצעירים כאן,דהיינו : סירפד, פאריזיאן,מיכל מאריזונה,אני חדש כאן,JOOJOO....וכו'......הם פשוט צעירים וחסרי נסיון בPOLITICAL DEBATING.... לכל אחד מהם יש את הסיבות של הרגע להיות במרכז העניינים,אפילו אם זה לא ממש עבור סיבה מצפונית. אבל אחד אחד,הם הסתלקו מהמטבח החם....... אני חדש כאן וJOOJO,שניהם לפי מה שקלטתי לא שמאלנים בכלל..... השאר כן! הנקודה הכי מעניינת כאן היא חוסר הסובלנות הפוליטית של הישראלים האלו בגלל סיבות הבאות לדעתי: 1.לדעתי הם נולדו וחונכו במדינה מזרח תיכונית,הם סובלים מהעדר הבנה שמקובלת במערב ובחברות דמוקרטיות! דהיינו במדינות מערביות ,שוני בדעות פוליטיות נחשב לגיטימי ונסבל ומקובל לחלוטין. אנשים לא נגררים לעלבונות אישיים..... לעומת זאת! הערות ועקיצות ציניות הן לגמרי לגיטימיות.... אבל!!! עלבונות אישיים ומתיחת ביקורת על אישיות המתווכח בגלל דעותיו השונות...רק בגלל שהמעליב מרגיש נחיתות וחוסר יכולת להתווכח ולשכנע בדיעותיו..... הן לא לגיטימיות! 2.גילם הצעיר של המתווכחים ובוסריותם בהתנהגות שנקראת : SOCIAL SKILL או הפרובינציאליות של מכניות חשיבתן,זה נקרא באנגלית : LACK OF WORLDLINESS היא גם אפשרות נוספת לתופעה הזאת...... 3.לא לבטל כמובן את האפשרות שעוורון מטאפורי פוקד את ה DEFENSE MECHANISM שלהם.... אבל מה הסיפור של JOOJOO,שהוא בכלל לא שמאלני??????? הוא יותר ימני ויותר מיינסטרימי....הוא דומה לי מאוד בדעותיו.... מה הסיפור שלו? לדעתי? הוא סתם מתנשא וחיפש סיבה להכנס לויכוח הזה..... רק מה? הוא עשה את זה על חשבון שמוליק שדומה יותר לו בדעותיו מאשר למיכל.... JOOJOO אמר לי אתמול לא להכנס לו לחיים הפרטיים שלו..... כשניסיתי לתאר לו את רגשותיי בהקשר להתנהגותו ומצבו הנפשי(בחור מאוד אמוציונאלי,רגיש ולוקח יותר מדי ללב...פויילישא'ר טיפוסי,אבל ממין זכר,להההבדיל מאשתי הפולנייה!שהיא פולנייה ממין נקבה..) בינתיים JOOJOO הוא זה שדוחף את החיים הפרטיים שלו לכאן....והוא זה שמפגין חוסר יציבות ועקביות חשיבתית..... שמוליק