חברים אנטי ישראליים

אולי "אני חדש כאן" מכיר את הסיפור

אבל אני לא. מוכן לספר שכולנו נשמע?

joojoo

New member
actually

You definitely do not present yourself as what you claim to be - "a mainstream thinker with a slight incline to the right". Your messages, to me at least, are generally heated, offensive to the point of being brutal, demeaning, and condescending. The impression I get every time I read one of your messages is that you are actively goading, attempting to stir up a fight, based on an ideology that most of the world would call extreme. I dont know whether that is your intent, I can only judge by your postings. It is, of course, a matter of perception - I perceive you as an extreme ideologist (or "zealot") - based on your posts and your posts alone. I apologize if my perception is wrong. As of now, I have nothing to show me otherwise. You might try and tone down your messages before they get posted. Also interesting to note is your perception of me. You immediately classify me as a lefty because I commented on the style of your postings (not even on the content!). That is another indication of a zealot-type behavior, by the way. In any case, I would like to correct this impression. I am, at best, a centrist with hawkish military views. In Israel, I was a lifelong Likud voter, and I do not think that war is abhorrent. I am also a humanist, but not in the traditional sense of the word - I believe that the western world needs to drag the third world into modern times kicking and screaming for their own well-being. In the long run, everyone will benefit, especially those currently living in destitute, even if in the short run some of them will suffer from these actions. Call me a realist
Thank you for the compliment regarding my English. I am not sure what to make of the rest of your sarcastic comments, except that they strengthen my general perception of who you are. However, my married life is none of your business, and I have not invited you to discuss it. I request that you stop doing so.​

greeneyes3

New member
יאללה ג'וג'ו עם הפולניות שלך! BRUTE

brutal condesending ???????? demeaning ???????????? who was i demeaning ????? i was having fun being cynical having a difference of opinions with a few left minded people it really is lacking: worldlyness and social skills ,if you cant conduct a civilized and witty exchange of opinions regarding different political views of the wide spectrum of world politics of current events it really is unbecoming to become defensive during apolitical debate isrealis tend to behave like turkeys they fill up their lungs with air and huff and puff over nothing especially you you are the greatest poylisher i have met yet in the isreali forum you ,as i suspected ,pass too many judgements on people you do not know different views of people or point of views of people that are different from each other are ok they are very ok in a democratic syatem so you!! you... take everything personally for THEM ?????????? ????and YOU you feel like the freaking messenger that comes to their rescue ?????????????? the polish jewish messenger ??????????????? and protector ???????????? what are you? bill clinton ?????? that feels the pain for others....... ?????????????? what the f**k ??????????????? you and i think very similarly,yet you sit there and cast judgement on my style of approach towards people everyone is so damn sensitive u know what ??????????? i wont discuss anything with anyone anymore here in my unique way of expressing myself ok ????????????? because U ,the polish jewish representative of the forum,has cast a dark shadow of bad and mean intentions that i so call have towards people..... yet all i meant to do is provoke a discussion !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! yet !!!!!!!!!!!!!!!!!!! the only thing i am guilty of is being a provocateur of decent intelligent discussions !!!!!!!!!!!!!!!!!!! without kissing anyone's ass if i agree or disagree with them for that matter sorry for doing it i will never do it again bye bye

zoti

New member
שמוליק, תיכף אני קורא לאחת רזה

ולמיקי ושירלי
תראה, בגדול אתה צודק לגבי הקטע של "יקום איזה אימאם ויגיד ככה וככה..." אבל מה, גם אצלנו יש כמה פסיכופאטים (רמז: דין רודף, מתנחלים קיצוניים וכיוצ"ב) וכמו שאתה יודע אז רובנו לא כאלה וגם רובם לא כאלה אבל יש יותר מהם ואנחנו מסובכים איתם חזק ויחד אנחנו מאכילים אחד את השני מרורים. דווקא אתמול אמר לי בחור מוסלמי שמתאמן איתי שהקוראן אומר שלמוסלמים מותר להתחתן עם יהודים ונוצרים. אז לא הכל שחור ולבן.

יחי ההבדל הקטן

אצלנו זה איזה רב או שניים מטורפים עם ה"דין רודף" אצלם אם וכש-יקום איזה אימאם שיגיד די לאלימות אז הוא יהיה המטורף.. שמוליק אתה לא לבד. כמו שכבר כתבתי מספר פעמים, בסוף ההיפים שוחרי השלום יקבלו סכין בגב.

zoti

New member
ההיפים כבר קיבלו סכין בגב

לפחות אצלנו. תראה, אני בגדול מסכים איתו אבל הוא קצת קיצוני מדי לטעמי.

יחי ההבדל הקטן

למה, לפי דעתך, יש כ- 1.2 מיליארד מוסלמים בעולם ועוד כ- 2 מיליארד נוצרים, ואילו יהודים יש רק 13 מיליון? כי היהודים הכריחו את "הכופרים" להמיר את דתם בחרב??? והקוראן, שמתיר למוסלמים להתחתן עם יהודים ונוצרים, מתיר גם למוסלמיות לעשות את זה?

radagastbrown

New member
די די די

ואנחנו? בתנ"ך כתוב איך בזמן כיבוש הארץ וכינון מלכות ישראל שחטנו את כל עמי האיזור "לפי חרב". ככה זה, פעם למעלה פעם למטה.

forglemmigej

New member
למה יש פחות יהודים

מנוצרים או מוסלמים? טוב אז נתחיל מזה שמיסיונריות אסורה ביהדות, ולכן זה המספר הקטן. בנוסף מי רוצה בכלל להיות יהודי?.. מילא אנחנו נולדנו ..כאלה אבל סתם להצטרף לדת/ לאום הזה? מוגזם לדעתי..

sirpad

New member
dont ever forget me?

האם גם את דרה בדנמרק? כאילו מאז וואינט באו דנים לפה וככה פיספסתי קודם זיוול ועכשיו את?

az ma

New member
אני ממש לא מבין בקוראן או באיסלאם

אז קטונתי מלהתווכח עם המוסלמי שמתאמן איתך... אבל זכורני מקרה (בערך בשנתיים האחרונות) שבו נסיכה כוויתית (?) ברחה עם חייל מארינס לארה"ב (לא חוקית) מתוך כוונה להתחתן איתו. עורך דינה בארה"ב טען שאם תגורש חזרה לכווית היא עלולה להיות מוצאת להורג עקב נישואיה ללא-מוסלמי... שאל אותו בעניין...

zoti

New member
ובערב הסעודית מוציאים להורג

אם אתה שותה אלכוהול. ובישראל אין אפילו אוטובוסים בשבת. כל קוקו מפרש את הכתוב איך שבא לו.

az ma

New member
לא נראה לי שאתה מקפיד לחבוש כובע

מגן בזמן הkick boxing...

zoti

New member
זה משפר את יכולת החשיבה

אתה יודע באיזה בהירות אתה חושב אחרי כמה פצצות לראש. וזה גם חוסך כסף בניתוח אף.

TMGeva

New member
Native americans

את יכולה לשאול אותם באיזה זכות הם חיים באמריקה, על אדמות של האינדיאנים - native americans ....

avtlv

New member
כנראה שמסביר לאומי כבר לא תהיה

פגשתי מטעם העבודה בחור שווצרי שהיה אנטישמי היינו ביחד שבוע ועד שנפרדנו הוא כבר ידע הכל על ישראל והפך עורו לא רק לגבי יהודים שאותם שנא אלא גם בנושא הסיכסוך היהודי ערבי. כנראה שקריאת קצת הסטוריה ויהדות יוכלו לעזור לך לשכנע אותם בצידקת דרכינו. אי יכולת שיכנוע הנה מבורות וחוסר ידע. מצטער על דיברי התוכחה המרים אך מעולם לא פגשתי אדם שלא הצלחתי לשכנעו בצידקת הציונות.

מה דעתך להיות

המשכנע הלאומי שלנו? תוכל לשכנע את כל המוסלמים להיות יהודים ונחיה יחדיו באושר עד העצם. זה בצחוק ובאמת אם יש לך כזה כושר שכנוע למה שלא תהיה מסביר לאומי? מחפשים כאלה בנרות.

avtlv

New member
לא מתלכלך בפוליטיקה

אם הייתי יכול להיות מסביר לאומי בלי שיהיה לזה קשר לפוליטיקה אולי הייתי שוקל אבל בביצה הישראלית ? מה השתגעתי

greeneyes3

New member
עדיין לא החלטתי אם זאת ה"מצפוניות"

שמכוונת את זרם התודעה בויכוח פוליטי? או העובדה שהישראלים הצעירים כאן,דהיינו : סירפד, פאריזיאן,מיכל מאריזונה,אני חדש כאן,JOOJOO....וכו'......הם פשוט צעירים וחסרי נסיון בPOLITICAL DEBATING.... לכל אחד מהם יש את הסיבות של הרגע להיות במרכז העניינים,אפילו אם זה לא ממש עבור סיבה מצפונית. אבל אחד אחד,הם הסתלקו מהמטבח החם....... אני חדש כאן וJOOJO,שניהם לפי מה שקלטתי לא שמאלנים בכלל..... השאר כן! הנקודה הכי מעניינת כאן היא חוסר הסובלנות הפוליטית של הישראלים האלו בגלל סיבות הבאות לדעתי: 1.לדעתי הם נולדו וחונכו במדינה מזרח תיכונית,הם סובלים מהעדר הבנה שמקובלת במערב ובחברות דמוקרטיות! דהיינו במדינות מערביות ,שוני בדעות פוליטיות נחשב לגיטימי ונסבל ומקובל לחלוטין. אנשים לא נגררים לעלבונות אישיים..... לעומת זאת! הערות ועקיצות ציניות הן לגמרי לגיטימיות.... אבל!!! עלבונות אישיים ומתיחת ביקורת על אישיות המתווכח בגלל דעותיו השונות...רק בגלל שהמעליב מרגיש נחיתות וחוסר יכולת להתווכח ולשכנע בדיעותיו..... הן לא לגיטימיות! 2.גילם הצעיר של המתווכחים ובוסריותם בהתנהגות שנקראת : SOCIAL SKILL או הפרובינציאליות של מכניות חשיבתן,זה נקרא באנגלית : LACK OF WORLDLINESS היא גם אפשרות נוספת לתופעה הזאת...... 3.לא לבטל כמובן את האפשרות שעוורון מטאפורי פוקד את ה DEFENSE MECHANISM שלהם.... אבל מה הסיפור של JOOJOO,שהוא בכלל לא שמאלני??????? הוא יותר ימני ויותר מיינסטרימי....הוא דומה לי מאוד בדעותיו.... מה הסיפור שלו? לדעתי? הוא סתם מתנשא וחיפש סיבה להכנס לויכוח הזה..... רק מה? הוא עשה את זה על חשבון שמוליק שדומה יותר לו בדעותיו מאשר למיכל.... JOOJOO אמר לי אתמול לא להכנס לו לחיים הפרטיים שלו..... כשניסיתי לתאר לו את רגשותיי בהקשר להתנהגותו ומצבו הנפשי(בחור מאוד אמוציונאלי,רגיש ולוקח יותר מדי ללב...פויילישא'ר טיפוסי,אבל ממין זכר,להההבדיל מאשתי הפולנייה!שהיא פולנייה ממין נקבה..) בינתיים JOOJOO הוא זה שדוחף את החיים הפרטיים שלו לכאן....והוא זה שמפגין חוסר יציבות ועקביות חשיבתית..... שמוליק

למעלה