חברים אדומים...

רועי161

New member
חברים אדומים...

ככל הניראה כרגע האליפות לא אדומה ואני מעדיף אליפות ירוקה מאשר אליפות *הובה חברה בואו נתנחם במקום שני יאללללה הפועל!!!

shiran ryan

New member
מי הם שעשו את הגולים לא ראיתי

אני במתח על ת"א וחיפה! אני רק יודעת שאהובי (עומרי אפק) עשה אחד..

מי שכבש גול !

עומרי אפק 2
בן לוז 2
סלים טועמה 1
ובני חדד 1

Gershenman

New member
אידיוט...

אני בדרך כלל לא כותב בפורומים של כדורגל, אבל באמת היית מעדיף שהמשחק יהיה בפתח תקווה והיה גורם נזק לחיי אדם? אם זה היה הפועל אני בטוח שכולכם הייתם יושבים בשקט ולא אומרים כלום.. אפסים צבועים

XSuperKi11erX

New member
תסתום גרמני../images/Emo47.gif

בשנת 2000 הפועל באה לפ"ת... בחוץ נשארו בערך 3000 אוהדים עם כרטיסים. אז תסתום את הבא שלך ההתאחדות מכורה וצהובה ומכבי נאצים. נרי האת השלט ראיתי באדום לוהט(פורום) מישהו שם אותו.

XSuperKi11erX

New member
תסתום גרמני../images/Emo47.gif

בשנת 2000 הפועל באה לפ"ת... בחוץ נשארו בערך 3000 אוהדים עם כרטיסים. אז תסתום את הבא שלך ההתאחדות מכורה וצהובה ומכבי נאצים. נרי האת השלט ראיתי באדום לוהט(פורום) מישהו שם אותו. חוץ מזה היה גם שלט כזה לחיפה באשדוד.

איתי אחי עזוב ת'נאצים

רואים שהוא שוטר או משהו בסגנון.. דרך אגב איפה אתה יושב שנה הבאה?

XSuperKi11erX

New member
מנוי בשער 5../images/Emo47.gif

אם אני אשיג כסף
חסרים לי 200 ש"ח אני בטח ישיג

Y.L.N

New member
אני רק מצטער

שלא ניצחנו בגול בפנדל שלא היה בדקה 98 מבעיטה של אבי נימני רק בשביל לראות את אוהדי הפועל סובלים היה שווה האליפות ככל שיש לכם על מה לבכות יותר אני יותר שמח איזה כיף עשיתם אותי יותר מאושר ממה שהייתי וזה היה קשה מי שלא קופץ אדוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם

sweet15

New member
תודה לך הפועל !

באסה האליפות היא צהובה אבל מה קצת שמייח הגביע הוא אדום! מה נסגר עם נמני גרמנימני תנו לי לינקים של כתבות! תודה

למעלה