חברים אדומים...

למה?

למה לא שיחקנו ככה כל העונה אם היינו משחקים ככה כל העונה היינו אלופים! אבל לא נוראה נקווה ששנה הבאה יהיה יותר טוב

אנחנו לא אלופים ../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

ניצחנו היום 6 1 את הפועל כפר סבא. כן זה היה בשביל הכבוד. הייתי אופטימית רציתי . אבל לא יצא . איך אומרים שנה הבאה יהיה יותר טוב . שנה הבאה אולי ...... יהיה טוב . השאלה הטפשית למה לא שיחקנו ככה את הפועל פתח תקוה? אבל הכל האחורינו. ועכשיו צריכים לחשוב על עונה יותר טובה . אנחנו מקום שלישי עם תקוות רבות . בכל אופן אני אדומה בנשמה הפועל תל אביב היא בשבילי הקבוצה היחידה . מכינרת אחרת האדומה תמיד תמד
חמסה חמסה שום בצל יין

ArNoLd LaYnE

New member
חברה... זה לא מזכיר לכם משהו...?

מממ... תראו מה שהיה זה ככה המשחק הועבר לרמת גן במקום פתח תקווה, המחצית הוקדמה ב - 5 דקות, שחקני פתח תקווה הפסיקו לשחק אחרי מחצית גרועה של מכבי, רפי כהן פשוט לא זז כאילו נתן לכדור להיכנס פנימה... רק חסר שיחליפו את החכול בשחור וזה יהיה בידיוק כמו בעונת 98... משהו מוזר לי מאוד מאוד... הרי עד לכמעט סוף המשחק מכבי חיפה היתה מול האליפות.. כמו ב - 98 טוב די זה מוזר לי... מאוד! גם בושה! איך הסכימו לזה שיקרה דבר כזה שישחקו ברמת גן!!??

DrorCh

New member
בכיינות

במחזור ה-14 מכבי ת"א העתיקו את משחק הבית שלה נגד חיפה מאיצטדיון בלומפילד לאיצטדיון ר"ג ר"ג עם כל הכבוד גם יהיה מלא עד אפס מקום לא משתווה באווירה של בלומפילד ובחיזוק המשמעותי של האוהדים שנמצאים ממש על כר הדשא חוץ מנמני וברומר אין בהרכב מכבי ת"א אף שחקן שר"ג אי פעם היווה מגרש ביתי עבורו בניגוד לרוב שחקני מכבי חיפה שמבלים המון אימוני נבחרת שם והאיצטדיון הלאומי הוא כמו בית שני בשבילהם אוהדי מכבי הביעו קול מחאה מול ההנהלה על הפגיעה המקצועית במעבר לר"ג בשביל הכנסה ובסופו של דבר מכבי בכל זאת ניצחו נצחון מינימלי של 3:2 שמי יודע אולי היה גבוה הרבה יותר בבלומפילד ואולי לא לא אף אחד מההתאחדות ולא אף אחד מהתקשורת ולא אף אחד מאוהדי חיפה והפועל התלוננו אז על פגיעה בספורטיויות כבר שנים שמעתיקים משחקים מושכי קהל גם אם הם על האליפות ירידה ליגה או עליהה לאיצטדיונים בעלי תכולה גדולה יותר הדבר הזה לא הומצא אתמול ומעולם לא נעשה כזה מחול שדים סביב זה זה סתם נשמע כמו תירוץ ברמה של ילד בגנון אם אתם שואלים אותי לי זה יותר נשמע מוזר שכל קבוצה בליגה עולה לשחק מול מכבי ת"א מול חיפה ומול הפועל ת"א בבונקר ותוקפת רק אם הם רואים שהקבוצה מולם תפסה יום חלש ומול חיפה גם פ"ת שחטפה חמישיה וגם אשדוד שחטפה חמישיה עלו בהרכב פתוח בלי שום בונקר ובלי שום התגוננות ומול מכבי ת"א ומול הפועל ת"א חזרו לשחק בונקר פ"ת לא הפסיקו לשחק ורפי כהן היה יותר מבסדר גמור במשחק הזה מה לעשות שמכבי ת"א יותר טובים אחרת זאת היתה פ"ת שזוכה באליפות ומכבי ת"א שרחוקה מספר נקודות מהינצלות בליגה שערוריית השבוע שעבר בזמני המשחקים בהבדל של יממה בין משחק למשחק לעומת זאת הייתה בהחלט משמעותית כשחיפה יודעת בדיוק לאיזה שיטת משחק היא צריכה לבנות את עצמה ובדיוק מתי להמשיך להכניס שחקני התקפה על חשבון ההגנה להפועל זה לא עזר מול פ"ת וחבל כי אז המחזור היום היה מותח פי אלף והאליפות הייתה מתוקה פי אלף מה שכן הבכיינות שלכם וקריאה באתרי אינטרנט ובעיתונים איך אתם מקללים את השחקנים שלכם את ההנהלה שלכם ועל זה שליעקב הילל יש שרשרת עם תליון על הצוואר של מכבי ת"א פשוט גורמת לאוהדי מכבי חיוך ענקי על השפתיים!!! בהצלחה בעונת המלפפונים

טוב הנה התשובות שלי

GERSHMAN אל תקרא לי אפס דבר ראשון.. איזה נזק לחיי אדם אתה מדבר? שיהיה צפוף מדיי? תקשיב.. אם אתה מוציא 5000 כרטיסים יכנסו 5000 אוהדים, איזה נזק חיי אדם יכול לקרות? סתם זיוני שכל של המשטרע.. מקסיקני אתה מדבר כמו כל האוהדים המתנשאים הנאצים של *כבי.. ממתי אירופה *הובה? אירופה בחיים לא תהיה *הובה כי אתם קבוצה שלא מתאימה לאירופה.. ובכלל הקבוצות הגדולות באירופה הם אדומות כי אף אחד לא רוצה להיות שצבע של שתן.. דרור אני לא מבין מה אתה אומר פה.. קיצר אתה אומר שבגלל הבונקר הפסדנו ת'אליפות? ההיפך, הפועל משחקת מצוין בבונקר כי היא סוגרת את הקבוצה השניה, הבעיה שהשחקנים לא נלחמו במחזורים האחרונים... למשל נגד פ"ת הפועל שיחקו יותר מדיי פתוח ותראה מה קרה בדקה 82, שהפועל תמשיך לנצח 1-0 קטן אין לי בעיה עם זה. ולסיום, תודה לך הפועל,!

חחחחחחחחחחחחחחח ראפר היית רוצה

אנחנו נראה לכולם מה זה אירופה צהובה...אתם לוזרים שלוש שעונות לא הבאתם אף תואר חוץ מגביע הטוטו.ולא תביאו בשנים הבאות נחש למה??? כי עכשיו מתחילות 7 השנים הטובות שלנו.ובשנה הבאה לא רק שניקח אליפות אלא ניקח דאבל...אז במקום לזיין תמוח תפרגן לפחות... כי את האליפות הצהובה והמתוקה הזאת השגנו בזכות ולא בחסד... ואת זה אל תשכח לעולם...

תבין

שכל ההתלהבות הצהובה המסריחה שלך לא משפיעה עליי.. כי ככה אתם מתנשאים ומזיינים ת'שכל.. כי אתה סתם מדבר ולא מבצע.. אתם כל כך בטוחים בעצמכם שתיקחו דאבל.. אבל אנחנו לא כמוכם שמדברים ולא מבצעים.. אנחנו ההיפך.. לא זייני שכל כמוכם " השנה ניקח את אליפות אירופה !" היום אוהד *כבי אמר לי את זה.. אתה באמת חושב שזה יקרה? לא הבאנו 3 עונות שום תואר... אההה ואתם 7 שנים לא הבאתם אליפות אז עוד פעם אתה מזיין ת'שכל.. ותאמין לי אתה יכול רק לחלום על עונה חלומית באירופה כמו שהייתה לנו... ואל תגיד שאני מזיין ת'מח כי אתה מדבר בלי שאתה יודע..

תרשה לי לא להסכים איתך ראפר

אני מדבר על כל סוג של תואר שלא הבאתם כבר 3 עונות... אנחנולעומת זאת הבאנו 2 גביעים בשנתיים האחרונות...ואם תשים לב במכבי ת"א לא מדברים כל עונה על אליפות בזמן האחרון...אנחנו באים מהפינה עושים את העבודה שלנו...ולוקחים את מה שמגיע לנו... אבל אתם לא עושים כלום...ובוא לא נגזים לא ניקח את אליפות אירופה אבל אני מאמין באימפריה שלנו שתעשה עבודה טובה באירופה יותר טובה ממכם וממכבי חיפה...תזכור טוב את המילים שלי...אני לא מזיין תשכל כי אני להבדיל ממך שרק מקלל כל היום מבין בכדורגל... חומר למחשבה...

XSuperKi11erX

New member
סיפרו לי../images/Emo47.gif

חבר שלי שהם יפסידו את הטיול שנתי של השנה הבאה בגלל שהם טסים לראות את מכבי בגמר ליגת האלופות. כמה ווינרי כמה אידיוטי כמה מכביסטי

מקסיקני...

תאמין לי העונה באירופה מספיקה על שלושת העונות שלא לקחנו תואר.. אני לא מדבר על השחקנים במכבי.. אני מדבר על האוהדים המגעילים שלכם שכל כך בטוחים בעצמם.. שפשוט אלוהים שונא אתכם.. ניסלח פעם ב7 שנים לאלוהים.. אתה נשמע כמו אחד שסתם מזיין את השכל... ואני לא מקלל אתם פשוט מגעילים אותי..

ראפר תסכים איתי שלא כל האוהדים

מגעילים ומזיינים בשכל?גם לכם יש אוהדים כאלה...מה לעשות יש את זה בכל קבוצה...ויש לנו שחקנים מספיק טובים בשביל לעשות עונה יפה באירופה ואני מאמין שזה מה שיהיה...אתה יושע מה גרם לי לשנוא אותכם??? ושתבין יש לי חברים אוהדי הפועל ואני מעריץ של אלימלך... אבל בעונה שעברה קצת אחרי מה שקרה למני לוי היה דרבי... וכל הסיפור עם מני לוי היה מאד טרי...והיינו במשבר מאד גדול בגלל כל הסיפור...ישבתי בבלומפילד בשער 8 כי אתם אירחתם אותנו... והקהל שלנו בשערים 10-11 שר מני לוי תתעורר... והקהל שלכם משער 5 שר לו בחזרה...מני לוי תתפגר... הייתי בהלם וגם תאומים אמר בסוף שזה גועל נפש והוא היה המום...וכמוהו כל שחקני הפועל...איך אפשר לשיר לשחקן שנפל במגרש שיר כזה מגעיל...הרי לא מדובר כבר בספורט זה בן אדם ילד שלצערי הרב התמוטט... זה פשוט גרם לי לשנוא אותכם ואני לא אומר שכולכם כאלה...אבל איזה מצפון היה לאותם אוהדים...פשוט בושה וחרפה...אני במקומכם הייתי מתבייש בכלל עם אוהדים כאלה... ותאמין לי שאני לא מזיין תשכל בכלל...ומבין בכדורגל כמוך ואולי יותר... אבל מה יש תפרגנו פעם אחת לא יקרה לכם כלום...זכינו בצדק באליפות...

Gershenman

New member
תוסיף את זה גם לבובה האגדית שהם

כל כך התגאו בה.. גועל נפש של קהל...

מקסיקני

רוב אוהדי מכבי מזיינים את השכל.. חלק לא.. ככה זה הקהל של הפועל.. לחלק ממנו אין מצפון... (גם לי אין הרבה
)

ראפר זה רק מראה על הרמה שלך שסביר

להניח לא גדולה במיוחד...למה נאצים???לא למדת בבית ספר על השואה? איך לדעתך מרגישים אלה שנספו בשואה אם הם רק היו יודעים מה אתם אומרים להם...אתה לא יהודי?תאמין לי הרמה שלכם מובילה לאלימות במגרשים...

XSuperKi11erX

New member
טוב יאללה יאללה לך לישון../images/Emo47.gif

אידיוט פאשיסט נאצי. לך לחגוג את העליבות שלכם במינכן.

שתוק שתוק חיזבאלה שכמוך כולכם מחבלי

אנחנו נחגוג כמו שצריך כאן בארץ מתחת לאף האדום הערבי שלכם... ואתם תחגגו במגרש האימונים בוולפסון את סיום העונה העלובה שלכם... או מקסימום אצל שמעון גרשון בחתונה שהייתה... שאגב שמעתי שהוא בא לשם במונית מעניין למה??? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח...

XSuperKi11erX

New member
טוב יאללה יאללה לך לישון../images/Emo47.gif

אידיוט פאשיסט נאצי. לך לחגוג את העליבות שלכם במינכן.

למעלה