אוי קשה.. אבל נראה לי צ'ה צ'ה סליד(: הנהגת החוף או הנהגת איילון?
י יוליההה היחידה New member 6/8/07 #28 שלישי ושישי התפקדות חניכים: מישהו אחד/ ראש"גד או מקהלה של כל הצוות?
R rliss New member 6/8/07 #33 ../images/Emo6.gif צביקה קרש הזה אחד ההזויים!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחחח יאויאו, הרגת אותי עכשיו עם השאלה הזו!
../images/Emo6.gif צביקה קרש הזה אחד ההזויים!!!!!!1 חחחחחחחחחחחחחחח יאויאו, הרגת אותי עכשיו עם השאלה הזו!
C cohen shir New member 6/8/07 #30 אקונומיה. ../images/Emo3.gif בעיקר של שרון צפון עם חפוטה החולה נפש הזה. שכבה או גדוד?
ל ל י ל ו ל י XO New member 6/8/07 #31 שכבה../images/Emo99.gif מתה להיות כבר שכבה חחח אבל י שלי זמן הארי פוטר או שר הטבעות?!
S s h a r o n 7 New member 6/8/07 #37 חמישיסטיייים !!../images/Emo126.gif כפיתת לחץ זה שהסנדה לא יושבת בדיוק על הסנדה שמתחתיה/מעלייה וצריך לכפות בלחץ (מהמילה לחיצה ולא מהמילה לחץ-מתח חח) החווה או החורשה ?
חמישיסטיייים !!../images/Emo126.gif כפיתת לחץ זה שהסנדה לא יושבת בדיוק על הסנדה שמתחתיה/מעלייה וצריך לכפות בלחץ (מהמילה לחיצה ולא מהמילה לחץ-מתח חח) החווה או החורשה ?
Y yaeltyl New member 6/8/07 #38 מפקדה יער חרובית- השביל המרכזי או הצדדי? (המרכזי זה זה של המפקדה שממשיכים ישר לכיוון שטח פינוי,צדדי זה השווה יותר שפונים בשבילו ימינה בהתחלה)
מפקדה יער חרובית- השביל המרכזי או הצדדי? (המרכזי זה זה של המפקדה שממשיכים ישר לכיוון שטח פינוי,צדדי זה השווה יותר שפונים בשבילו ימינה בהתחלה)
C cohen shir New member 6/8/07 #39 מפקדה.../images/Emo9.gif טיול פתיחת שנה.... מסלול עם מים או מסלול בלי מים?