כל השכב"ג רפסודיה פעם בשנתיים או כל שנה?
י יוליההה היחידה New member 7/8/07 #103 לא הבנת את השאלה.. כל שנה.. התכוונתי חלוץ הנגהתי לא חלוץ שבונה את השבט טלט את ההנגה אתה יודע אקוומיה מפקדה מרפאה וכאלהה.. פעולות שכב"ג פעם בחודש או חודשיים?
לא הבנת את השאלה.. כל שנה.. התכוונתי חלוץ הנגהתי לא חלוץ שבונה את השבט טלט את ההנגה אתה יודע אקוומיה מפקדה מרפאה וכאלהה.. פעולות שכב"ג פעם בחודש או חודשיים?
Y yaeltyl New member 7/8/07 #102 ממשיכה פה,פעם בשנתיים..לאדעת אצלנו אין במחנה-מבנה מדהים אבל שחניכים לא יכולים להיות בו, או מבנה קצת פחות יפה-אבל שיש בו אטרקציה לחניכים?
ממשיכה פה,פעם בשנתיים..לאדעת אצלנו אין במחנה-מבנה מדהים אבל שחניכים לא יכולים להיות בו, או מבנה קצת פחות יפה-אבל שיש בו אטרקציה לחניכים?
נ נתי הרץ New member 8/8/07 #104 מבנה מדהים שחניכים לא יכולים להיות בו אבל אני אומר את זה רק בגלל שהשנה השבט שלי לא זכה בשום פרס ... תפקיד לשמינית - הדרכה או ראשגוד?
מבנה מדהים שחניכים לא יכולים להיות בו אבל אני אומר את זה רק בגלל שהשנה השבט שלי לא זכה בשום פרס ... תפקיד לשמינית - הדרכה או ראשגוד?
ד דורסבג New member 8/8/07 #110 סנאדות אנשים עם תפקיד מיוחד, להמציא להם עניבה או לתת להם איזו עניבה שכבר קיימת בשבט (כמו עניבת פעיל וכו'...)?
סנאדות אנשים עם תפקיד מיוחד, להמציא להם עניבה או לתת להם איזו עניבה שכבר קיימת בשבט (כמו עניבת פעיל וכו'...)?
C carmit91 New member 8/8/07 #113 יו"ר אתר שבט כיתה ז'- אחוות של בנים ובנות מעורבות או קבוצות מופרדות של בנים ובנות?
C cohen shir New member 9/8/07 #121 זה שונה לגמריי.... שניהם חוויה עצומה!!!!! במקלחות במחנה- כפכפים או יחפים?