חבריה!

original jess

New member
חבריה!

קודם כל זה היה נורא קשה, הידיים שלי כמעט משותקות (מי שלא הבין זה בקשר לשאלון), אז אל תתעצלו ותקראו, מובן?!?!?! בקיצור, זה אמנם לא קשור לפורום, אבל היום זה הההההההייווווווםם, או.קיי לא בדיוק היום, זה יותר שבוע הבא אבל היום יש את החלק הראשון של הפרק האחרון של דוסון... (תגידו, מי שרואה, למה קראו לזה דווקא דוסון קריק, אני לא סובלת את דוסון), או.קיי, עכשיו מי שלא רוצה שאני יספיילר לו את הפרק האחרון (שני החלקים) שיפסיק לקרוא עכשיו אפילו שאלה שני פרטים נורא חשובים!
ג'ואי תתחתן עם פייסי!!!!!!!!!! ו: קלטו: ג'ן תמות....

Torn

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

איזה עצוב זה
, וידעתי גם את הספולירים לפני!!!!!!!!! עכשיו אני מזה מתחרט
.

Torn

New member
יש ספוליר לפרק היום בדוסון למעלה^^^

מי שלא רוצה שיהרס לו הפרק שלא יקרא!

Torn

New member
שנכנסתי לפורום דוסון קריק...../images/Emo70.gif

וראיתי את המילה ספוליר באחת הכותרת של ההודעות והמשכתי לקרוא
, לא רוצה שג'ין תמות!!!!!

original jess

New member
אתה יודע איך אני יודעת? -כנסו-

בת-דודה שלי טסה לפילדלפיה וסיפרה לאחותי, ואחותי החצופה סיפרה לי, ואם לי הסתפיילר אז אני אספיילר לכולם!!!! ידעתי שמישהי תמות העונה אבל חשבתי שזאת תהיה סבתא של ג'ן, כי היא הייתה חולה, אבל התברר שזאת ג'ן, מסכנה, היא מזה ממי!

Torn

New member
הבאסה זה שלא יהיה המשך אח"כ../images/Emo70.gif

אני רוצה לראות את החתונה של ג'ואי ופייסי, לראות את הילדים שלהם...
אבל לא זה ניגמר

Torn

New member
איזה עצוב זה היה../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

מסכנה ג'ין...

../images/Emo58.gif

מה פתאום! ג'ואי לא תתחתן עם אף אחד! אבל היא תבחר בפייסי! ג'ן תמות ממחלת לב. ו... פרק מאוד עצוב, ראיתי גם את החלק השני במחשב.. ממתי מתחילים לדבר על דוסון בפורום של אוונסנס?! חחחח מה איכפת לי?! יותר טוב! זו הסדרה שאני כל כך מכורה אליהה אוהבת -

aYaLoLy

New member
שיהרגו את ג'ואי../images/Emo70.gif../images/Emo95.gif../images/Emo15.gif

כ"כ בכיתי היום.. כן כן.. אני רואה דוסון..
.... ג'ן רולזזז ש

../images/Emo45.gif

אני שונאת את ג'ואי! היא כל כך צינית! ששונאת אותה! ג'ן ואודרי רולזז! וצ'אלי וסי ג'יי..
אוהבת -

BabyGirlNicky

New member
איזה מגניב!! ג'ואי ופייסי הם אחלה

זוג הם צריכים להיות ביחד!! דוסון סתם קרציה שיחנק!! אבל למה הורגים את ג'ן?! שיהרגו את דוסון!!!! אה ומה בסוף עם ג'ק?

../images/Emo58.gif

ג'ק מורה, והוא חבר של דאג (אח של פייסי, הומו שעדיין לא יצא מהארון). וג'ק הוא זה שיגדל את הבת של ג'ן אחרי שתמות.. וזה מה שקורה לג'ק לפי מה שאני זוכרת.. אוהבת -

Torn

New member
חחח דיברתי איתך על זה אתמול../images/Emo6.gif

ג'ואי פייסי רולז

למעלה