בעעע לשילטון!
מ מיכלוש7 New member 6/11/03 #67 אני היחידה שלא- מבינה על מה אתם מדברים בכלל... בכל אופן, אני בחבריא ב' אם זה עוזר למישו!
ה המשועמם כאן New member 7/11/03 #73 ../images/Emo45.gifיפה מאוד אבל אי אפשר להשתמש בזה לדעתי משתי סיבות: 1. זה לא כל כך מובן (במיוחד לא במבט חטוף) 2. זה מכאיב בעיניים להסתכל על זה תודה בכל זאת
../images/Emo45.gifיפה מאוד אבל אי אפשר להשתמש בזה לדעתי משתי סיבות: 1. זה לא כל כך מובן (במיוחד לא במבט חטוף) 2. זה מכאיב בעיניים להסתכל על זה תודה בכל זאת
א אפרת 3 נקודות New member 7/11/03 #75 תודה על העידוד ב"ה זה רק היה סקיצה ... ולי זה לא כואב בעיניים~!
א אפרת 3 נקודות New member 4/11/03 #20 שניה , אפשר לעשות סדר בבאלגן? ... ב"ה 1. ליו"ר השבט המועמדים הם: רבקה תרצה תמר שירית 2. השמות הם: "בעעעעעעעעע" "מעוז" "גבע" זה מה שהבנתי ....
שניה , אפשר לעשות סדר בבאלגן? ... ב"ה 1. ליו"ר השבט המועמדים הם: רבקה תרצה תמר שירית 2. השמות הם: "בעעעעעעעעע" "מעוז" "גבע" זה מה שהבנתי ....
א אפרת 3 נקודות New member 4/11/03 #22 רגע מה ז"א את פורשת? ב"ה מסירה את מועמדותך????????????........ אם כן למה?
T tamarhp New member 4/11/03 #24 כי יש יותר מדי מועמדים ופחות מדי מצביעים... יצא שכל אחד יקבל בערך קול אחד... לא חבל? אלא אם כן תעשו אצמוה שכולכם מתכוונים לבחור בי ואז לא תהיה לי ברירה אבל אז אתם לא תתוכלו להתמודד
כי יש יותר מדי מועמדים ופחות מדי מצביעים... יצא שכל אחד יקבל בערך קול אחד... לא חבל? אלא אם כן תעשו אצמוה שכולכם מתכוונים לבחור בי ואז לא תהיה לי ברירה אבל אז אתם לא תתוכלו להתמודד
פ פקח אני פורקת סחורה New member 4/11/03 #26 חָח באמת יש יותר מועמדים ממצביעים... אבל זה יכניס יותר עניין if you know what i mean
ס סראבי New member 4/11/03 #23 יש לי שם...! פורומיסטים... ואני מסכימה עם מי שאמר שצריך לבחור יו"ר ששורץ פה... דהיינו, לא אני....