חבריא ב', כנסו דחוף

tiki tiki

New member
גילת אמרה שאפחד לא קורא את ההודעות

שלה אז אמרתי שזה בגלל שהיא מוסיפה אותם לראש השרשור ואז לא ממש שמים לב, אז היא הוסיפה לתחילת השרשור...ועובדה ששמתם לב..

אז אני אגיב ../images/Emo3.gif

תמשיכי לעשות סטיקרים

tamarhp

New member
חבריא ב' לכאן!

צריך: 1. יו"ר לשבט. מי שמועמד בינתיים זה: רבקה, שירית, תרצה ואני. אם יש מועמד נוסף, נא לשרשר. בנוסף - איתי ביקש שנשרשר
, מי שבחבריא ב', והרוב לא שירשרו.. חבר'ה, תתעוררו!!!! 2. שם לשבט - יש רעיונות? להתחיל לשרשר!!!!!!!!

ashkeloni

New member
../images/Emo45.gif ויש לי רעיון לשם של השבט!

"בעעעעעעעעעעעעעע"

קיפיק

New member
סקופ רישמי!!! חבריא ב'../images/Emo26.gif

אני לא כ"כ התכוונתי להציע את עצמי למשרת יו"ר השבט, רק חשבתי שזה מפקד כללי של חבריא ב'...כי ככה הבנתי את איתי... אגב, לפי דעתי מי שמעוניין "במשרת היו"ר" צריך להיות מישו שממש שורץ ומחובר לפורום ולחברי הפורום, ובקשר לשם של השבט" יש כבר "מעוז"??? כי אני ממש אוהבת את השם הזה ובעיני הוא מתאים מאוד גם לתקופה... (הסברים על משמעות השם ניתן לקבל אצלי!!)

tamarhp

New member
המפקד של איתי

היה באמת מפקד כללי אבל מי שלא התפקד לא יכול להיות יו"ר כי הוא אפילו לא במפקד... ונתן - אין לו זמן, וכנ"ל אילה (שלא התפקדה), ואיתי בישיבה... נשאר אני, את, ורבקה. ואני פורשת אם אתן מציעות מועמדות, כי אני רק אלטרנטיבה אחרונה. בקשר לשם - אני ממש מתלבטת בין השם מעוז לבעעע.. שניהם ממש יפים... מעוז פחות, האמת.. יש לי עוד כמה הצעות אבל אני לא יודעת אם הם כבר היו במשך השנים: חגי (הנושא הוא תרבות, וחלק מהתרבות זה חגים.. עלוב) שאנן פדות (מה עבר עלי?!) וזהו בינתיים. אני בעד "בעעעע", אבל נראה לי שגילת לא תאהב את זה. ומה עם הנושא?

אהמ, חכם מעודן, בעע נשמע חביב למדי

למה שאני לא אוהב את זה?... זכות הבחירה שלכם, הרי בסופו של דבר אתם אלה שתחיו עם השם הזה... אני? אני סתם אקרע לי מצחוק בהנאה

למעלה