גילת אני מציע ש: בס"ד תשרשרי לכאן את ההוראות כל פעם וכל פעםתהפכי אותם לראש השרשור.....
ע עכבר מעבדה New member 4/11/03 #60 גילת אני מציע ש: בס"ד תשרשרי לכאן את ההוראות כל פעם וכל פעםתהפכי אותם לראש השרשור.....
ע עכבר מעבדה New member 4/11/03 #61 ../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif בס"ד חברה תצביעו כבר שנוכל להתקדם יש עוד דברים לעשות!!!!!
../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo2.gif../images/Emo36.gif../images/Emo36.gif בס"ד חברה תצביעו כבר שנוכל להתקדם יש עוד דברים לעשות!!!!!
ס סופר מריו New member 4/11/03 #62 ההצבעה נסגרת עוד 56 דקות ואני מקווה שלא יאריכו אותה כדי שנוכל כבר להתחיל לעשות דברים
נ נקמת המלפפונים New member 4/11/03 #63 חבריא א', התפקדו. בתופים ובחצוצרות קבלו נא את היו"ר החדשה שלכם, הלא היא רחלי. ברכותיי רחלי על הבחירה, אבל...וזה אבל די חשוב, לא בחרתם שם. בעתם, חמישה איש בחרו, ויש תיקו 2:2 בין עמיעז ועובדיה אני מבקשת ממי שלא בחר שם לשבור את השיוויון
חבריא א', התפקדו. בתופים ובחצוצרות קבלו נא את היו"ר החדשה שלכם, הלא היא רחלי. ברכותיי רחלי על הבחירה, אבל...וזה אבל די חשוב, לא בחרתם שם. בעתם, חמישה איש בחרו, ויש תיקו 2:2 בין עמיעז ועובדיה אני מבקשת ממי שלא בחר שם לשבור את השיוויון