חברות שהיתה

חברות שהיתה

הרבה אין לי כבר מה לאמר לך, חוץ מלבכות על חלב שנשפך... את בטח מחייכת לעצמך ואומרת היא בטח מדברת רק על הכסף...אבל תתפלאי! אני לא מדברת רק על הכסף...הכסף הוא רק פסיק קטן ממה שאני מדברת. אחותך אתמול אמרה לי שאני יורקת לצלחת שממנה אני אכלתי. אבל בחיאת חברתי לשעבר, מה כבר אכלתי מהצלחת הזו? רק מרורים. רק כאב לב. רק עוגמת נפש. רק השפלות וכן חברתי היקרה נזק כספי. אין לך מושג עד כמה אני מתאבלת על הקשר שהסתיים לו. אני סמכתי עליך כחברה כאחות....ומה שאני זכיתי לראות ממך זה רק רוע. נכון יש לך חיים לא קלים אבל תאמיני לי, שגם לי אין. ומי כמוך יודעת את זה. בחרת לשפוט ולהסיק מסקנות מהר מידי כפי שאת נוהגת לעשות בכלל, עם אנשים שסובבים אותך ואפילו עם אמא שלך. בחרת ללכת בדרך ניתוק הקשר,לאבחלת בלערב את אחותך. והחלטת לנסות לרמוס אותי לגמרי. אבל דעי לך דבר אחד חברה יקרה, שיותר אני לא אסלח לך. את לקחת אותי יותר מידי כמובן מאליו. והפעם אני כבר לא אהיה. שיקרת לכל כך הרבה אנשים אודותיי סיפרת עלי סיפורים ותמיד הכחשת שיש לך יד בדבר. גרמת לי להסתכסך עם הגרוש שלי בגלל איזה פרנציפ עלוב שהיה לך עם ידיד שלך לגבי חזרה, נתת לאדם שהשתמש בצט המחורבן אינפורמציה כדי שיתנגח בי... עשית לי את כל אלו ואפילו יותר, ותמיד ידעתי לסלוח לך בשביל החברות שלנו. אבל את לעולם לא ידעת לסלוח. ותמיד נתרת טינה לכולם לא רק לי.תמיד שיקרת ותרצת את זה שזה רק צט ומותר לך, אבל השקרים שלך חברה יקרה גלשו מעבר. הרבה מעבר. ידעת תמיד לקחת במניפולציה זו או אחרת, בתימרון כזה או אחר, אבל מעולם לא ידעת להחזיר. וכן חברה יקרה, למרות שאני מכחישה שדיברתי עליך, אפילו אם הייתי מדברת עליך הייתי מצפה ממך שתדעי ללמוד לסלוח. כפי שאני ידעתי לסלוח לך בכל פעם שפתחתי את המקרר וראיתי מקרר ריק. אני יודעת שאני טוחנת מים, שכל מה שאני אומר לא יצליחו לבטא את האכזבה שלי מהקשר של החברות בינינו. אבל דעי לך, וכדאי שתעשי חשבון נפש חברה יקרה, עם כמה אנשים התפוצץ לך הקשר בצורה מכוערת ומה ידך בדבר. בדיוק לפני שבוע שאת כתבת לי שאת אלופה בלתמרן ואו אז התחילו להפתח לי העניים לגביך, והבנתי שגם אותי הצלחת לתמרן. וזה כואב. כי אני ראיתי בך כחברה. שום תרוץ לגבי חייך הקשים לא יתרץ לי את הרוע הזה שלך, ויש בך המון רוע. גם את הודת בזה לא פעם. אבל אני עדיין ראיתי בך כחברה וזה מה שהכי כואב לי. אני מאחלת לך חיים טובים שיהיה לך רק טוב. בלי תימרונים כי כך תסתבכי. שתמצאי את החברה שתגרום לך להבין מה היא חברות אמת. אריאל.

ה מוזה

New member
אריאל ../images/Emo39.gifברוכה הבאה

ומכל אדם ומכל חבר או חברה לומדים כל כך הרבה אין אדם שנכנס לחיינו כך סתם ללא סיבה יש משמעות גם בשיעורים כואבים אולי אלו הכואבים הם החשובים ביותר גם ילד פעוט לומד לצעוד בבטחון לאחר שנופל אינספור פעמים ומכל נפילה הוא לומד ..את הצעד הבא אנחנו לומדים דרך אותם אנשים על עצמנו , צומחים מתבגרים מפנימים לקחים בעזרת אותם אנשים שצועדים איתנו גם אם זה לזמן קצר גם אם השיעור היה כואב , למדת על עצמך

למעלה