חברות - רעות

just him

New member
חברות - רעות

שלום לכם:) אזככה, אני צריכה לכתוב פעולת חברות ורעות לחניכות שלי (בנות בכיתה ד' שלא הכי אוהבות לשבת על התחת) אז יש לי כבר כמה מתודות, וגם הגעתי להחלטה שבשלבים שונים בפעולה אני אקריא להן שיר/קטע על חברות אם יש למישהו קטע יפה על חברות בסיגנון הסייפור על האהבה (על המשחק מחבואים) או סתם קטע יפה, או שיר, שיתאים לחניכות בכיתה ד', ממש אשמח אם תעלו לפה. וגם אם ישלכם רעיונות למתודות..

danduna6

New member
יש לי איפשהו

אני רק צריכה למצוא! חחחח אני אחפש לך

danduna6

New member
מצאתי

מהלך הפעולה- כל אחת כותבת על פתק שלוש תכונות שלה.טובות או רעות לא משנה העיקר שאמיתיות. אפשר לנסות להעביר אותן בפנטומימה לשאר בנותה קבוצה. עכשיו זה מתחיל להתסבך, מקווה שתביני. אוספים את הפתקים, מקפלים אותם ומוסיפים עוד אחד שבו כתוב המדריך. כל אחת מקבלת פתק שהוא לא שלה וזו שמקבלת את המדריך היא המדריכה מעכשיו ואז המדריכה האמיתית, שזו את, מקשבלת את הפתק האחרון. מתוך דף של פזחים החניכה עם הפתק של המדריך בוחרת משחק ואותה היא מעבירה לשאר כשכל אחת צריכה להתנהג בהתאם לתכונות שקיבלה בפתק. בסוף המשחק מסתובבים במעגל ואם מישהי חושבת שהיא יודעת מה התכונות של מישהי אז היא ניגשת אליה ושואלת אותה כן או לא. חשוב שזה יהיה במעגל כי אם זה נכון אז לא להרוס לשאר הבנות. תוך כדי משחק להגיד לבנות שישימו לב אצל מי התכונות שלהן. אחרי הסיבובים מחלקים את הפתקים מחדש ועושים בדיוק אותו הדבר, בוחרים משחק, משחקים ואז עושים סיבוב וככה הלאה. מתודות אחרות שאפשר לעשות זה מטולטלת משחק החיות שבו עומדים במעגל ולוחשים לכל חניך שני שמות של חיות נגיד פינגווין וכלב וברגע שקוראים באחת מהחיות שלו הוא צריך להישען על אלו שמצידו. הקטע הוא שהחיה השנייה משותפת לכולם ואז כשאומרים נגיד כלב כולם נופלים. הפסיכולוג קבוצת תמיכה טמפה טמפה בעזרת כיסויים ראש או עניבות או משהו מכסים לכל האחווה את העיניים וחניכה אחת צריכה להוביל את כולם עד למסלול נגיד יער קופים. בסופו הם מתירים את הכיסויים ומתלהבים מכל הדרך שעשו. החניכות שלי ממש נהנו מהפעולה הזאת מקווה שעזרתי. וסליחה שחפרתי.

למעלה