חברות לשיחה במסנגר

• פותח הנושא EDAS
  • פורסם בתאריך

EDAS

New member
חברות לשיחה במסנגר

אקדמאי נאה בן 50 מעונין בחברה לשיחות במסנגר כתבתי eliav953@hotmai,co.il ו במסרים

סימפתי

New member
לא תמיד צריך להיות ציני, סרקסטי ונגטיביסת

נו באמת... הבחור מדגיש תואר אקדמאי. זה צריך להיות דבר מבורך לכולנו. נכון, הוא לא אומר אם זה תואר ראשון, שני, שלישי, רביעי? אז מה? אמת, הוא לא מפרט אם התואר הוא בכלכלה, בכימיה מוליקולרית או באכדית עתיקה? אבל תואר זה תואר? גם אינו מציין אם התואר נרכש באוניברסיטה העברית בירושלים, בהארוורד, בשלוחה של אוניברסיטת לאטביה או במכללת אבו יוסף בג'אבליה? את מי זה מעניין? מהיכן אימצנו כולנו את הגישה הצינית של חשדיהו וחשדיהו... תנו לגבר צ'אנס למצא את בחירת ליבו. מדובר בבחור נאה....

ben 911

New member
ערדניקית....ממש לא בסדר. ../images/Emo4.gif

אחר כך אתן מתפלאות מדוע הפורום חסר את המין הגברי? לא עדיף גישה חיובית? כאילו לאמץ בחום את הבאים?
אני לא סתם שם סימני שאלות.
אני רוצה תשובות.

מה כבר עשיתי שוב????אמרתי שזה היה בצחוק

כתשובה למי שכתבה שאם זה הולך יחד אקדמאי ...ונאה...ובנצוק אל דאגה...מה לעשות שרוב שגברים בישניים ומעדיפים לפנות במסרים אישיים????

EDAS

New member
שמח על ההתבדחות . אבל לא זאת הכוונה

בסה"כ הכוונה היתה לבקש קצת חברה. ונסייון לשיחה. ואם לא הבנתם זאת כך . אז.......

EDAS

New member
חברות במסנגר

לחשוף פרטים נוספים לא חכם. וגם לא כדאי. מי שירצה פרטים נוספים שיכבד ויברר

אדס יקר ..השאלה שלי היתה די רצינית

אמנם אני בד"כ נוהגת הומור אך תהייתי הייתה: אם אתה מעוניין בשיחות במסנג'ר, מה קשור שאתה נאה? האם נאה עובר בכתובים ? האם אתה מעניין יותר לשיחה מפני שאתה נאה? אם היית מציין שאתה מעוניין בהיכרות פיזית הייתי מבינה את הנתון הזה . סלח לי אם נשמעתי מזלזלת פשוט לא הבנתי את הקשר . אורלי נאה מבפנים

EDAS

New member
היכרות .במסנגר

אני יכול רק לומר שאני יכול להיות איש שיחה מעניין עם הפרנר\ית המתאימ את השאר מגלים בהמשך או למה זה מוביל

הרשה לי להטיל ...

הרשה לי בבקשהלהטיל ספק כי נראה לי שמה שאתה מספק יש בו קצת ריח של אשליה שלא נראית כל כך אמינה כי אם איש אשכולות יפה נאה ועוד מעלות מה לו לחפש בפורום כזה אלא אם כן מחפש ורוצה... כן גם על עצמי אני מעיד שכנראה טעות בידי עד להמעיד וכותב אני בפורום הכרויות סתם חרוזים ועוד הגיגיות ובה בשעה אני מעיר לאחרים שאותם דברים כמוני עושים כי רוצה אני להיות היחיד לראות ולהתכתב עם בנות כה ראויות.....

היי לך ידידי החורז...

האם לדעתך בנות הפורום אינן ראיות לגבר נאה ואיש אשכולות? נהפוכו...זה בדיוק המקום והזמן לתהות גם מה יש בתוך הקנקן לדעתי זה מן המרענן והשונה ממה שהתרגלנו מאז שקוטלגנו כנשים פניויות... אל דאגה ידידי אנו כבר ילדות גדולות וקצת קשה אותנו "למרוח" באשליות.. האיש היה הוגן וציין מלכתחילה... שרצונו בחברה לשיחות לעת עתה ... כך שמבחינתי אינני רואה שום בעייה.... הסר דאגה מליבך לך ולחרוזיך אצלי פינה חמה תמיד שמורה.....

בהצלחה לך, כיוון שיופי בעיני המתבונן

אני חושבת שמי שתמצא אותך מעניין ומושך בכתובים תראה בך גם נאה כדברייך . אצלי זה בכל אופן עובד ככה. שוב- בהצלחה לך . אורלי

EDAS

New member
מלים בונות עולם

קראתי בזמן האחרון ספר בכותרת הנ"ל המדברות על חשיבות המלים ואופן אמירתם לאב יש 22 מלים ואתם בוחרים אם להשתמש בהן בצורה טובה או חלילה בצורה שלילית וכבר נאמר מות וחיים ביד לשון

למעלה