חברות/ים יקרות/ים

DREAM111

New member
חברות/ים יקרות/ים

מביאה לפורום קישור להודעה שנכתבה על ידי בן זוגי בפורום אותו הוא מנהל ואשמח מאוד לקרוא תגובות שלכם להודעה הזו.

למזלי הטוב, ניתנה האפשרות

להכיר את בן זוגך. אמנם, לא ישבנו לשיחה, אך, ממעט הפעמים שנפגשנו יחד כולנו, למדתי לראות אדם רגיש, מלא הערכה וכבוד אלייך ואל הסביבה הקרובה אלייך, הלוא הן החברות הקרובות לך, המשפחה, כן, אנחנו , האוכלוסיה "הכבדה". את האהבה הניבטת מעיניו אלייך, את האושר את ההתרגשות בקרבתך, את זה אף אחד לא מפספס. ועכשיו, באשר לשאלתו: אדבר בשם עצמי, כאישה גדולה, שמנה. אני יודעת שאני מלאת שמחת חיים, אוהבת לצחוק, להשתולל, לרקוד ומרגישה מאוד בנוח עם עצמי. בתקופות שהחלטתי להוריד מס' ק"ג והייתי בדיאטה, הייתי עצבנית, רגזנית, דרוכה כקפיץ וכלל לא נעימה. בשיחה עם גברים, הנשואים לנשים רזות, הן תמיד פני "צנון" קרירות, מצוברחות, עצבניות... לא לקבל אותנו לצבא, למקום העבודה או לחברה בכלל, בגלל היותנו שמנים, זה הפסד גדול של אותם אלו הדוחים אותנו. יש לנו מס' ק"ג עודפים על עצמותינו, אך, אנו אנשים ככלל האנשים, אינטליגנטיים, חכמים, יפים, שנונים, בעליי חוש הומור, יכולת מקצועית גבוהה, מוסר עבודה גבוה, נתינה אין סופית. מה לכל זה מפריע המשקל העודף? מי שמביט מהצד וצוחק עליינו בעצם, צוחק על עצמו, על טיפשותו. אני שמנה, ואני אוהבת את עצמי, את הגוף שלי, וכן אני אוהבת לאכול. ולמי שייש בעיה עם זה , שלא יהיה בקרבתי, ולא בחברתי. הוא לא ראוי לזה. גם לא להיות לי כמעסיק, או מפקד.

DREAM111

New member
../images/Emo9.gif תודה רבה יקרתי החמאת לי מאוד

רוצה לדעת אם אפשר את התוכן של ההודעה בנושא השומן אני יכולה להעתיק בשמך לפורום שלו

DREAM111

New member
../images/Emo51.gif הועתק ולכל העונים אתם יכולים

לענות ישיר בפורום ולא צריכים לכתוב פה בפורום.

למעלה