חברות וחברים מי כאן ? קדימה תתעוררו .......
ש שבלולנית New member 8/4/03 #2 התכוונתי ..... תתעוררו ותכתבו שירים , סיפורים , משהו .... ולא תתעוררו כי הלכתם לישון אולי .......
ש שבלולנית New member 8/4/03 #4 לקרוסי גם לך ../images/Emo24.gif תגיד איפה כולם .... אמרו פורום שיחות אל תוך לילה הלכו לישון . תכף אני מעירה את כולם טאקי , חתולון ,חן , מוניק , חתולת בית ,ליידי בל , אמא גאה , קרוזי , קקטוס ולכולם איפה אתם ? קדימה ...
לקרוסי גם לך ../images/Emo24.gif תגיד איפה כולם .... אמרו פורום שיחות אל תוך לילה הלכו לישון . תכף אני מעירה את כולם טאקי , חתולון ,חן , מוניק , חתולת בית ,ליידי בל , אמא גאה , קרוזי , קקטוס ולכולם איפה אתם ? קדימה ...
M Mוניk New member 8/4/03 #5 אני לא פה../images/Emo3.gif שבלוליתתת מאמי אחלה מסר אהבתי}{ עכשיו רק קראתי אותו את יודעת תפוז עושה בעיות וקשה לפתוח מסרים אבל הצלחתי לפתוח ואוו מאמי איזה מסר שבלולעעעע נסמע טובה
אני לא פה../images/Emo3.gif שבלוליתתת מאמי אחלה מסר אהבתי}{ עכשיו רק קראתי אותו את יודעת תפוז עושה בעיות וקשה לפתוח מסרים אבל הצלחתי לפתוח ואוו מאמי איזה מסר שבלולעעעע נסמע טובה
ש שבלולנית New member 8/4/03 #8 קרוסי טוב שהגעת מזה גם אתה הולך ........ נו מה יהיה עד שאני רוצה קצת לעשות שמח .... אז אתם הולכים רוצה לעשות הצתוללויות יחד איתכם
קרוסי טוב שהגעת מזה גם אתה הולך ........ נו מה יהיה עד שאני רוצה קצת לעשות שמח .... אז אתם הולכים רוצה לעשות הצתוללויות יחד איתכם
M Mוניk New member 8/4/03 #11 חחח קרוסי מה אתה עושה פו לבד בלילה אולי תלחש לי בסוד נו אפ'-חד לא רואה חחח התגובות שלך כל כך מוכרות לי שיאווו
חחח קרוסי מה אתה עושה פו לבד בלילה אולי תלחש לי בסוד נו אפ'-חד לא רואה חחח התגובות שלך כל כך מוכרות לי שיאווו
ש שבלולנית New member 8/4/03 #7 מוניקי אלינו חזרי ../images/Emo25.gif אין בעד מה , תמיד לך מוכנה לתת עם המון אהבה אז הגעת ואופ נעלמת מה זה היום , לילה עממה או שאני לא יודעת עד כמה קדימה גברותי ורבותי מוניקי חזרי מהר ........ אני אתן לך נשיקה גדולה אוהבת מאוד אותך נסמע את פשוט מעולה | אופו כולם ? מה זה עוד פעם תפוז עממה עושה צרות ורק אצלי זה מגיע מהר זה לא שאני מצוכללת נכון .
מוניקי אלינו חזרי ../images/Emo25.gif אין בעד מה , תמיד לך מוכנה לתת עם המון אהבה אז הגעת ואופ נעלמת מה זה היום , לילה עממה או שאני לא יודעת עד כמה קדימה גברותי ורבותי מוניקי חזרי מהר ........ אני אתן לך נשיקה גדולה אוהבת מאוד אותך נסמע את פשוט מעולה | אופו כולם ? מה זה עוד פעם תפוז עממה עושה צרות ורק אצלי זה מגיע מהר זה לא שאני מצוכללת נכון .
ש שבלולנית New member 8/4/03 #10 בטח חן שמחה שאת כאן ../images/Emo25.gif קיבלת פירגון ל"אישה במראה" ותדעי שאת לכל מילה שרשמתי ראויה את כאן לעשות רעש וצילצולים וגם לעשות חיים מסוגעים יייישששששש חן המתוקה טוב שאת איתנו עם המון אהבה
בטח חן שמחה שאת כאן ../images/Emo25.gif קיבלת פירגון ל"אישה במראה" ותדעי שאת לכל מילה שרשמתי ראויה את כאן לעשות רעש וצילצולים וגם לעשות חיים מסוגעים יייישששששש חן המתוקה טוב שאת איתנו עם המון אהבה