חברות השמה

assi4you

New member
חברות השמה

אני כרגע בתהליך של חיפוש עבודה כמתכנת Java , שלחתי קורות חיים לחברות השמה ולאור הנסיון הקצר שיש לי איתן, נדמה לי שאותה חבילת משרות שיש לחברת השמה אחת קיימת גם אצל חברת השמה מקבילה , מה שיוצר מצב שיש מספר מוגבל של משרות שקיים ברוב חברות ההשמה כך שאין טעם בלפנות ליותר מדי חברות השמה במקביל , מה גם שכנראה יש הרבה "פוליטיקה" שמסתתרת מאחורי האינטרסים של חברות ההשמה בשליחת עובד פוטנציאלי לחברה , אשמח לקבל פידבקים נוספים מנסיון של אנשי הפורום עם חברות השמה והאם בכלל כדאי להסתמך על שירותיהם , והאם יש דרכים אחרות להגיע לחברות שמעוניינות בעובדים אך לא פועלות דרך חברות השמה (וגם לא עיתון או אינטרנט)

מסלינה

New member
ניסיוני עם חברות השמה

אני נרשמתי בכל חברת השמה ששמה הגיע לידיעתי. מתוכם, כשלוש חברות "פעילות", במובן שמידי פעם מציעות לי משרות, ועוד כמה חברות עם הצעה חד פעמית או ראיון שלא הניב שום זימון. במשך שנה וכמאה פניות מטעמם, רק פעמים דיברו איתי על הפניה לאותה חברה בסמיכות, וגם אז אני לא בטוחה שדובר על אותו תפקיד. הקיצור, מנסיוני האישי לא מדובר על אותה משרה אצל כל חברות ההשמה, ובהחלט שווה להרשם בכמה שיותר. בנוסף לכך, הרי שלא מפסידים דבר והכי גרוע שיכול לקראות זה שכמה חברות יבדקו לגבי אותו תפקיד... לא ממש אסון. אגב, הם מתקשרים אליך לפי שהם פונים לחברה. לגבי אפשרויות אחרות מעבר לחברות השמה, עלי לציין שלמרות ששלחתי ק"ח למאות חברות העוסקות בתחום הרלוונטי מבחינתי, לא קיבלתי שום התיחסות מהם וכל הראיונות שלי, ללא יוצא מין הכלל, היו דרך חברות השמה. יתכן וניסיונך יהיה שונה. לדעתי כדאי לשלוח כמה שיותר ובכל דרך אפשרית. בהצלחה!

assi4you

New member
ובכל זאת אם אפשר -קצת "טיפים"

איך בדיוק הגעת לאותם חברות שלא היו דרך חברות השמה , מן הסתם יש את העיתון והאינטרנט , ובכל זאת אולי ישנם דרכים נוספות לאתר חברות שמחפשות עובדים או לפחות מתעסקות בטכנולוגיות שרלוונטיות לגבי (Java) , כגון רשימות של חברות ההיי טק בארץ וכיוצא בזה

eyali26

New member
נסה כאן

נסה כאן http://www.science.co.il/SoftwareCo.asp בכל מקרה חברות גם כן לא תמיד מגיבות ועונת כי בדרך כלל זה נכנס למאמגר ממוחשב של מועמדים וצריך לפעמים מזל... לגבי חברות השמה אז כמו שאמרו לך, אין לך מה להפסיד.. אני מצאתי עבודה דרך חברת השמה ככה שאני לא יכול לומר מילים רעות על זה וקצת אחר כך יצרה איתי קשר חברה ששלחתי לה קורות חיים לפני שלושה חודשים... שיהיה בהצלחה

למעלה