"חברוּת"

PURPLE CHICKEN

New member
"חברוּת"

סבתא שלי קנתה לי את הספר "חברות" של אסתר שטרייט וורצל, ורציתי לדעת אם מישהו פה כבר קרא אותו ואיך הוא?
כי... אם הוא לא טוב אני אחליף. או שאולי אני אתחיל לקרוא ואראה בעצמי.
אה, אני בכלופן רוצה לשמוע מה דעתכם! תודה!

לא קראתי את הספר הזה, אבל בכללי

די אהבתי את אסתר שטרייט וורצל כשהייתי יותר צעירה. קראת משהו שלה בעבר?

גם אני אהבתי את הספרים שלה

את "אורי" ו"אליפים". בכלל, סבתות כמעט אף פעם לא טועות (אני לא צינית). כל ספר שסבתא שלי המליצה עליו, הוא פשוט פנינה.

danieljj

New member
יצא לי

לדפדף בספר "חברות" בשבוע הספר , הבנתי שזה ספר חדש שלה, בכל אופן,אני תמיד מתרשמת ממנה , קשה לי להאמין ששתאכזבי:)

תלתלית

New member
לא כדאי לך להחליף

הספרים שלה נפלאים. הכי נפלא הוא הספר "שחר". בעיני.

לקרוא!

קראתי כמה ספרים של אסתר שטרייט וורצל ונהנתי. (השם שלה, אגב, מככב תמיד במשחקי האיש התלוי). אבל בכל מקרה אני מצטרף פה לכלל - ספר שסבתא המליצה עליו - קוראים! גם אני אף פעם לא התאכזבתי מספר שסבתא המליצה לי עליו, למרות שאני לא עומד בקצב שלה... לשיר, זה כמו להיות ירדן אתה מתחיל גבוה....

Rivendell

New member
בעקרון לקרוא, כי א.ש.ו

בד"כ לא מפספסת
אני במשך שנים חלמתי על פנימיה חקלאית, אחרי "אליפים". תמיד נורא מצער אותי שלא יצא לזה ספר המשך. גם "אורי" ו"שחר" פשוט נהדרים. מצד שני - ויש צד שני - הבנתי שגברת וורצל לאחרונה מנסה לכתוב ספרים ברוח הדור הצעיר. מכיוון שיש לי הרבה בעיות עם הדור הצעיר, אני לא בטוחה שספר עליהם היה מוצא חן בעיני
אבל לנסות - כדאי.

PURPLE CHICKEN

New member
תודה רבה לכולם!../images/Emo140.gif

האמת שעוד לא יצא לי לקרוא ספרים שלה, לא שזכור לי בכלופן.
אז... כן, תודה רבה, ברגע שאני אגמור את "יש ילדים זיגזג" אני אתחיל לקרוא.

coolit

New member
דווקא ../images/Emo31.gif..../images/Emo4.gif|בלוןכ|

פעם היא היתה משהו משהו. אבל ברגעי האור רואים התדרדרות.. אדי מלך המסטולים זה כבר לואותו דבר.. וזה ספר נורא קצר, לא כמו כל הספרים שלה, והוא נראה לי די ילדותי- ניסיתי להתחיל אותו, וכזה, חדש. הסופרים הישנים והטובים שמנסים לצעוד עם הזרם.. צצ.

למעלה