חברה ..

• פותח הנושא mto
  • פורסם בתאריך

helius

New member
ממליץ בחום גם על IANTD

עושים קורס אחד עם כל החומר במחיר אחד וסוגרים עניין.

akira

New member
לפי הכללים של ANDI

מותר לשהות ב 40 מטר עם תערובת 32, 15 דקות הטבלה היא כאן http://www.nitrox.co.il/tible-nitrox32.gif זה על הגבול, נכון אבל אפשרי - למרות שממש לא מומלץ. -דניאל

קותי

New member
tyrell מכיוון שהפורום הוא פתוח

הוא יכול להמליץ לאנשים לצלול עם 1.6 ואתה יכול להגיד שההמלצה שלו מסוכנת. ההטפה הזאת על לא להמליץ על משהו בפורום פתוח מיותרת לחלוטין. יותר מכובד להביע את דעתך ולא לנסות להכתיב לאנשים אחרים אם להביע את דעתם ואיפה. חוץ מזה לא ראיתי אף אחד מממליץ בשרשור הזה לאחרים עם מה לצלול לאיזה עומק. אנשים החליפו דעות. ואם מישהו יכתוב כאן שהוא צולל באופן קבוע לפי 1.6 גם אז אני לא מוצא מקום לגנות אותו. זו ההחלטה שלו ואם הוא מודע לכל הסיכונים - זה תקין לחלוטין. הארגונים לא קובעים מה "תקין" בנושא הזה. הארגונים ממליצים על אחוז החמצן המקסימלי הבטוח, לאחר לקיחת טווח ביטחון, וכל צולל יכול להחליט אם הוא מקבל את המלצתם או לא. ומכיוון שזה פורום פתוח אתה גם יכול לחלוק על דעתי

tyrell

New member
נכון,

צודק. זה באמת לא המקום להגיד את זה. חג שמח לכל הצוללים וגם מי שלא.

גולן בן

New member
תרשי לי לתת לך עיצה....

אני יודע שהרבה יקטלו אותי עכשיו אבל עם ההטלבטות שלך בין נייטרוקס ל dive master תלכי על ה dive וזה מכמה סיבות 1 העשרת הידע שלך בצלילה 2. יכולת העמקה 3. זה יכול לשמש אותך בעתיד (לדוגמא נסעת למזרח בה לך להאריך תטיול אין כסף כמה שבועות תובילי קבוצות מספינות יסדרו לך המשך טיול) 4. בדר"כ לא צריך לבצע כל מיני צלילות ריענון בכל מיני מקומות בחו"ל לדוגמא סיני (כשיהיה נחמד יותר לנסוע. לעומת זאת נייטרוקס זה טוב שיהיה לא חובה מה גם שהשכרת מכלי נייטרוקס יותר יקרה ממכלים רגילים מה גם שאת תצטרכי להסב את הציוד שלך לנייטרוקס והכוונה כל הגומיות והאטמים בווסת שלך אמורים להיות מתואמים לנייטרוקס מיכוון ושמן (שנמצא בגומיות) שבא במגע עם חמצן הופך לדליק לכן מבצעים הסבה שגם עולה מין הסתם כסף. זה לא שאני מזלזל בזה אני גם עשיתי לא ממש משתמש בזה אבל עם שמים זה מול זה העדיפות שאני רואה היא ה Dive Master. בכל אופן מה שתחליטי שתהני

קותי

New member
למה אתה חושב שיקטלו אותך על זה?

גם לדעתי עדיף קורס DM כי הוא מוסיף לצולל ולרמתו לאין שיעור יותר מאשר קורס ניטרוקס.

צלילת רעינון

אני חייב לתקן אותך בעיניין כל צולל עד דרגת עוזר מדריך חייב בצלילת ריענון גם בסיני . לגבי ציוד נייטרוקס אם הציוד הוא חדש אין צורך בשום הסבה עד ל50 % חמצן . פרט למיכל . וההסבה היא חד פעמית .

הקרפיון

New member
צולל מדרג "ג" אינו חייב בצלילות רענ

רענון, ו*** (וכמובן DM) הם צוללי "דרגה ג" לפי החוק הישראלי. לדבי סיני אני לא יודע

siliconarts

New member
ניטרוקס בתוך ***

היי, בקורל סי דייברס, עושים קורס DiveCon(***) הכולל בתוכו ANDI CSU(Nitrox2). שווה לבדוק טל: 1800223483 לדבר עם יובל (תגידו שאני שלחתי אותכם) דורון

mto

New member
טוב אז..

סיימתי היום את התאוריה ובתור אחד שמתכנן עוד חצי שנה לעשות דייבמאסטר אני שמח שעשיתי שתי דרגות ניטרוקס עכשיו רק נותר לי לעשות צלילות ומחכה למזג אוויר טוב הקורס היה נחמד מאוד הבנתי הכל ועכשיו אני פונה בשאלה לכמה אנשים כאן לא היה מחשב צלילה בקורס הניטרוקס וכמה זמן אחרי זה הם קנו כי לפי החישובים והכל פשששששש או שאני יעשה חישוב צלילה יום לפני או שמחשב צלילה בזמן הקורב\רחוק

דיי דיי יינו ...

חברים יקרים, קודם כל תודה על התגובות, עזרתם לי ואני חושבת שבשלב הראשון אני אעשה את נייטרוקס1 דרך האינטרנט היות ומחירו זעום. שנית אני מכירה בחשיבות ה-DM אבל כפי שרבים אמרו הוא כואב בכיס. כרגע בתור מישהי שגם "זורקת" כסף על תואר שני, לצערי קיימות מגבלות פיננסיות. אז שוב המון תודה לכולם, אולי נתראה באילת אני שם סוףסוף (יוםד עד ו כולל)

למעלה