חברה .

Mexican Wine

New member
חברה .

אני ממש אוהבת אותה כחברה,אחת החברות הטובות שלי. לצד כל זה,היא כלכך אוהבת את עצמה,כלכך עסוקה ואובססיבית בשלמות,זוהר יופי וכו'.היא בן אדם כלכך חכם,באמת. אבל היא מתעמקת רק בשטחיות ודברים סתמיים. כל פעם היא מעלה לעצמה את האגו בתשבוחות.שיהיה לך בכיף אבל תהיי צנועה,אל תגרמי בעקיפין וגם אם בלי כוונה לאנשים מסביבך להרגיש נחותים ממך. כשהיא מוצאת חסרונות בעצמה זה גם מתסכל,כי יש לנו חסרונות דומים ואני מתחילה גם,להבחין יותר בזה שזה נקרא חיסרון בעיניה. נמאס לי מהמלחמות אגו האלה שלה.

Mexican Wine

New member
סביר להניח

שכמו שכל האנשים שבאים לדבר איתה על ההתנהגות שלה או סתם מעירים היא פשוט נעלבת,ונחסמת. לא מנסה להבין/לתקן וכאלה. אז היא גם תתרחק ממני לא שזה מפריע לי כבר וגם סתם חסר תועלת אולי.

Shoshi53

New member
אז מה בעצם את אוהבת אצלה?

היא שטחית מצד אחד וחכמה מצד שני ? מחמיאה לעצמה כל הזמן יש לה המון חסרונות (כמו שלך) גורמת לאנשים לידה להרגיש נחותים לעומתה

Mexican Wine

New member
לא יודעת כבר.

אני נהנת לצחוק איתה וכאלה ולפעמים יש לנו נושאים משותפים שאני כבר לא מצליחה למצוא.

ItsyPitsy

New member
אי זה מזכיר לי את החברה שהיתה לי

אנשים אגוצנטרים הם לא חברים טובים כי הם תמיד יעדיפו את עצמם על אנשים סביבם ואת לא צריכה להיות חבר של מי שעושה לך רשימת מכולת של מה טוב ורע בו את יכולה לראות את זה לבד...או שתנערי אותה או שתרחיקי אותה קצת שלאתפגע בך אם היא תגיעלמצב של את או היא

sweetdreams

New member
מה שלא ברור לי..

זה למה מה שעושה לה טוב עושה לך רע? אז היא נהנית לטפח את עצמה, היא חושבת שהיא יפה, היא משקיעה המון במראה החיצוני ובגלל זה שמה לב יותר לפרטים אצלה (!!!) שהיא רואה אותם בתור חסרונות. אני לא מבינה איך זה קשור אלייך?

Mexican Wine

New member
הפוך.

שתשקיע בעצמה חופשי אני בעד. אבל היא ביקורתית כלפי כל מי שהיא רואה ברחוב,כלפיה,כלפי סתם אנשים אקראיים. אם הם לא משתווים למילה שלמות היא לא סופרת אותם. והיא תמיד מחפשת פאקים באנשים. Im sick

sweetdreams

New member
אבל גם את מחפשת בה פאקים

ואני חושבת שגם את ביקורתית כלפיה. שוב, זה לא נוגע אלייך. כל כך מפריע לך? את יכולה לנסות להעיר לה על זה.. זה לא מבטיח שהיא תשתנה, היא גם לא ביצעה שום חטא. אז מה את מוצאת בחברתה, אם זה מה שאת חושבת עליה??

Mexican Wine

New member
זה מפריע

כי זה ברמה שכל השיחות שלה איתי שהן רוב הזמן חד צדדיות כי היא כל הזמן מביעה את דעתה הן על אנשים/מראה חיצוני/אובססיות שלה. אני לא מאשימה אותה או כועסת עליה ועל שום "חטא" שהיא עשתה. ובאיזשהו אופן נקשרתי אליה,אני כבר לא יודעת מה אני מוצאת בחברתה..אני חושבת שזה סתם אינטרס חברתי.

sweetdreams

New member
אוקיי, פה את כבר מעלה עניין אחר..

מה יקרה אם את תנסי להעלות נושאים לשיחה? משהו שלא קשור לבנים, ולאנשים ולמראה החיצוני שלהם?? וגם אם היא מעלה את הנושאים האילו, תקשקשו על זה מספר משפטים, ותנסי להעביר נושא.. זה באופן נקודתי. באופן כללי, אני לא יודעת מה הטעם בחברות כשאת עצמך לא יודעת מה את מוצאת בה.. אולי זאת הבעיה האמיתית שלכן..

sh53

New member
את לא מוכנה לדבר איתה

"שכמו שכל האנשים שבאים לדבר איתה על ההתנהגות שלה או סתם מעירים היא פשוט נעלבת,ונחסמת. לא מנסה להבין/לתקן וכאלה. אז היא גם תתרחק ממני לא שזה מפריע לי כבר וגם סתם חסר תועלת אולי." אז למה שהיא תפסיק עם זה? מצד שני את מעדיפה להיות בחברתה ולסבול מאשר להיות לבד או להילחם, אז אם זה מה שאת רוצה ואם את לא רוצה לשנות דברים - אז בבקשה.

אני ממש מבינה

יש לי ידיד כזה שמנסה להגדיל את עצמו עליי שאני איתו אני מרגישה סתם מפגרת. והבנתי מדבריו שהוא זוכר כול דבר שאמרו לו בתיכון ,וממשיך לשמור אותם בלב כתוצאה מכך שהוא לא רוצה להודות בזה . הוא נוהג להגיד לי על כול דבר שאני עושה כמה זה טיפשי ואדיוטי. כנראה שהקשר איתך בניו על רגשי נחיתות כי אם הוא היה בטוח בעצמו כול כך הוא לא היה מתנהג כך. לדעתי את צריכה ליצור איתה שיחה בלי לתקוף ולהגיד לה שבעיניך הקשר שלכם לא משתקף יפה ,ושאת מרגישה לפעמים לא בנוח ובעדינות תסבירי לה את הסיבה ושאולי במקום להגדיל את עצמה היא תתחיל לחלוק. וזה מזכיר לי סיפור על מורה מתמטיקה שנכנס לכיתה וראה שחלק מהתלמידים פוגעים בתלמידים יותר חלשים הוא החליט לצייר קו על הלוח ושאל איך תצלחו לקצר אותו. אחד התלמידים אמר למחוק אותו בקצוות והאחר לקפל אותו ,ואז המורה הוסיף שאסור לגעת בקו. והתלמידים לא ידעו מה לעשות אז הוא צייר קו גדול מעל הקו הקטן והענה להם שהתשובה פשוטה פשוט להגדיל את עצמך כי זה הכי קל. שהיה לך המון בהצלחה

למעלה