חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ההופעה..../images/Emo2.gif

חח..אין לי מילים לתאר את ההופעה הראשונה שלי של הדורבנים!!! טוף..נתחיל מההתחלה..חחח בהתחלת הערב חיכיתי לזוג המאיות,דניאל ולכפיל של גיא מזיג...חחחח וזה למרות שלא יכולתי לעמוד מרוב התרגשות..חח..כן,ממש ככה..לא ידעתי למה לצפות..!(תנסו אתם להיזכר בהופעה הראשונה שלכם...
) קנינו כרטיסים ונכנסנו.בפנים ישבנו על הבמה..(עליה,מתחתיה,ממולה...מה זה חשוב!?..חח)וחיכינווו.. דיברנו בינתיים עם אנשים מהפורוםם..ירדנוש,נועה,אורלוששש.. עד שהם עלווו..
היה ממש יפה לשמוע את כל השירים האלה על הבמה בלייבב..למרות שאומרים שהיה קצר ועם מלא טעויות אני נהניתי בטירוףףףף..חחחח גם השירים החדשים נשמעים לי ממש יפיםםם..ממתי איילוש כותב שירים?!
(חוץ מ"מוסיקנטה לה קלאסיקה"-שתסכימו איתי שזה לא שיר..חח) נהניתי גם במיוחד משיחות החולין שלי ושל המאיות וחבריהן עם חברי הלהקה..
("כן...אתה באמת דומה לי.."-גיא לאיתמר,איתמר חבר,לא איתמר קלידן..חחחחח)הסנדלים של זיגו קרעו אותייייי....חחח.אלון-טוב שצילמת תמונההה..חחחח. מאוד התרגשתי לעמוד ככה מולםם..חחח..איןןן..זו באמת הופעה שאני לא אשכח עוד הרבה זמןןן...
בסוף הערב הצטלמתי עם איילושש..זה בזכות אורליי..שהחזיקה אותיי...חחחח..תמשיכו להעלות תמונותת..תודההה..

חחחחחח ../images/Emo9.gif

אמרתי לך שאת לא תתחמקי מלהצטלם איתו בסופו של דבר...
זה מסוג הדברים שמצטערים עלייהם ביחד אז חסכתי את זה חחחחחח (וזאת גם אחלה תמונה למסנג'ר
)

Bassיסט

New member
אופי...

כל כך לא רציתי לקרוא את זה כדי לא להתבעס שלא באתי בסוף אבל הסתקרנתי. אני רק שמח שנהניתם כל כך! זה ידוע שהם בחורים חייכנים ומוכשרים בטירוף! ושזה מגיע ליחס לקהל מגיע להם את כל המחמאות כי הם נותנים לך תיחס האישי הכי חם בעולם כמו שרק הם יודעים לתת! בקיצור אני שמח שנהניתם הלוואי והיה יוצא לי להיות איתכם גם במאורע הזה...

Bassיסט

New member
אופי...

כל כך לא רציתי לקרוא את זה כדי לא להתבעס שלא באתי בסוף אבל הסתקרנתי. אני רק שמח שנהניתם כל כך! זה ידוע שהם בחורים חייכנים ומוכשרים בטירוף! ושזה מגיע ליחס לקהל מגיע להם את כל המחמאות כי הם נותנים לך תיחס האישי הכי חם בעולם כמו שרק הם יודעים לתת! בקיצור אני שמח שנהניתם הלוואי והיה יוצא לי להיות איתכם גם במאורע הזה...

צ א ל ה

New member
ההופעה...

הייתה הופעה מעולה, אבל מה לעשות, הציפיות היו בשמיים ולכן קצת הייתה אכזבה... החומר החדש לדעתי מדהים! הם נורא התבגרו והסאונד שלהם שונה.. אמנם הסאונד בבארבי היה גועל נפש, אבל היה אפשר לשמוע את האיכות השונה והבוגרת יותר של השירים. לצערי הקטעי קישור ירדו ברמה עד כדי כך שהם כמעט נעלמו... זה חלק בלתי נפרד מהופעה של הדורבנים, וכמעט ולא היו קטעים כאלו בהופעה הזו... חוץ מאיזה כמה דברים שלדעתי נאמרו כל כך ב"כדרך אגב" שחצי מהאנשים אפילו לא שמו לב שהם נאמרו... כאילו סתם בדיחות פרטיות... כמו לפני יצאנו לרקוד שאיתי שאל אם הם זוכרים את האקורדים...
חזרה למוזיקה... השירים באמת טובים לדעתי, מאוד אהבתי את הסיגנון החדש, למרות שאני מאוד אוהבת את הישן, לשירים החדשים קשה לרקוד... נקווה שבהמשך נשמע עוד שירים יותר רקידים!!! אחד הדברים הכי מבאסים אך הכי מצחיקים של הערב: הידעת!!!!! כולם שרים בכיף את השיר איך שזוכרים, פתאום יש משפטי הידעת חדשים... (?!?!?!) מה זה אמור להיות!?
הקטע המצחיק הוא... שאיתי לא זכר את המילים של הבתים החדשים... זה היה כל כך מצחיק, הוא התחיל להחליף צבעים ולהתפקע מצחוק על הבמה כי הוא לא זכר את המילים... לסיכומו של עניין, התגעגעתי, היה נחמד מאוד, אני אחזור שוב ככל הנראה להופעה הבאה, רק כדי ללמוד את השירים החדשים ולראות אם יש שיפור... מקווה שכולם נהנו.

צ א ל ה

New member
הא ועוד משהו...

עינב, אביה ועוד כמה אנשים שאני לא זוכרת מי הם... שהם שרים על מחשופים... "רגליים בפישוק ויד אחת למעלה ג'ל בשביל הלוק, מחשוף עמוק אם בא לה גיטרה שעושה... וכינורות בטעם מחלקת נשיפה... ובס עם סאונד של פעם" אין צורך להסתכל עליי U KNOW... זה היה כל כך מביךךךךךךךךך!!!!!!!!!!!

papal

New member
קחו את מה שצאלה אמרה

תוסיפו לזה הרגשה קצת מוזרה של השלמה, ושל שוני וזה פחות או יותר מה שיש לי להגיד על ההופעה (כל מה שצאלה אמרה)

טוב אז כהההה

לא ראיתי אף אחד ... אם מישהו ראה את הילדה מול אייל זו הייתה אני חח דיברתי איתו כל ההופעה וגם זו שצעקה לאיתי שהיא אוהבת אותו חח זו אני!! ואמממ היה מושלם בכול מיקרה רק חבל שהם לא עשו את קרנבל .. ואמרתי את זה בסוף לאיתי... ואיתי הכיר לי את האח הקטן של המזיגים חחח מגה חתיך... !!! והיה ממש נהדר :) אם מישהו זיהה אותי לבשתי טייץ וחולצה גו]יהה כזו חומה

חחח..לאא..!

לא הייתי עם כלום בידייםם.. אממ..עמדתי ליד הג'ינג'יות..חח..ממש מול איתיי..וזיגו

והסיכום שלי...

היתה אחלה הופעה!
הגעתי לבארבי לבד לגמרי, כשאין לי שום מושג איך אזהה אנשים מהפורום. חמש דקות אחרי שהתיישבתי בפנים, הגיעה קבוצה קטנה של אנשים, שהיו בטוחים שהבמה היא הכסא הכי טוב...
זה היה הסימן ללכת ולהכיר את החבר'ה, ולצרף פנים לשמות. ההופעה היתה אחלה - אומנם היה פאק קטן עם הגברת הקלידים לקראת הסוף, והבלאנס עם המיקרופונים לא היה מכוון היטב (בכמה מקרים בקושי שמעו את המילים), אבל בסה"כ ההגברה היתה בסדר גמור. והשירים...
אני הייתי כ"כ בטוח שהדיסק הראשון היה תופעה חד-פעמית, שלא תחזור. אבל על ההתחלה הם ביצעו שיר חדש (אני לא שמעתי אותו) וחיוך עצום הפציע על פניי - הוא היה פשוט מקסים!! "כל מה שרצית זו אהבה"... רוב שאר השירים החדשים ממש תפסו אותי: "לילה לבן", "יום שישי", ו"בפורים הזה" שהיה משעשע למדיי...
אבל למה, למה בלי "קרנבל"?? ובהדרן - אבי טולדנו??? (קצת לא מתאים ולא קשור לטעמי, אבל זו רק דעתי). הכי חשוב: תודה לכל אנשי הפורום שהסבירו לי פנים (ומסתבר שעדיין לא הזכרתם לי מספיק את שמותיכם!
), תודה לנועה על הטלפתיה
, תודה לירדן והדיסקו על העידוד ("תכתוב בפורום!!!!!"), ותודה רבה לטל - שהסיע, אירח ודאג. ניפגש באחת ההופעות הבאות (שיהיו בצפון! בצפון!!!
)

בדיליי קל... הסיכום שלי. ../images/Emo13.gif

בשתי מילים: כיף גדול. ביותר משתי מילים: הגעתי עם אלון ואוהד יקיריי לבארבי, קניתי קבלה [פעם השקיעו בנו, אפילו היה את הסמל על הכרטיס!!], פגשתי אנשים יקרים מאוד.
היה לי נעים לפגוש את כולכם שם! אני לא אכנס לשמות, כי אני בטוח אשכח, אבל שמחתי לראות את כל האנשים מאחורי הכינויים.
אוהד הביא לי את הכובע המגניב שלו, וההופעה התחילה... הנפלאים עלו לבמה, לסאונד..."לא משהו", אבל התגברו על זה כמו גדולים. פתחו עם "כל מה שרצית" שמאוד ריגש אותי- ואז מיד ל"בעוד שבוע" שאני כל כך אוהבת ולא שמעתי כבר יותד מידי זמן. אךךך, איזה ביצוע. אהבתי מאוד גם את "לילה לבן", בעיקר הפזמון. חוץ מזה, הורשמתי מ"צידו האחר"- אההה, כמה גיטרות היו על הבמה! ...וההשוואה לכוורת מיותרת פה, נכון?
כל שאר השירים האהובים היו גם כיף. היה לי חבל שהם לא ביצעו את "קרנבל" כי אני ממש אוהבת את השיר הזה, וגם היה מוזר "אור כחול" בלי הקטע האינסטרמנטלי המגניב לפניו אבל בקטנהההה. נגנבתי לגמרי מ"בפורים"... הם הפכו את זה לשיר ממש מושקע ויפה. צחקתי המון. וגם המילים החדשות של "הידעת?", ואלה שאיתי שכח.
ואחרי ההופעה, כל הקטע ה"שגרתי" של שיחות קצרצרות איתם, כל האווירה של הבארבי, כל הקהל... נוסטלגי למדי.
[ושלא נדבר על הפלטת מטוגנים של אוהד אפילו...
] אה, והבאתי מצלמה- אבל היה לי כיף מדי בשביל לצלם. אופס.
היה נהדר, אני כבר מחכה להופעות הבאות.

בדיליי לא קל... ../images/Emo3.gif

החלטתי לרשום על ה28.7 (במיוחד בשביל יפעת?
)... אממ.. מאיפה נתחיל?... נלך על חיפה, כמה זמן לפני הנסיעה להופעה... נסעתי לי לחכות לטל בחיפה שייקח אותי להופעה... מצויידת בדיסקמן (כהרגלי
) החלטתי לשמוע קצת דורבנים בשביל "להכנס לאווירה"
השעה הייתה כבר כמעט 8 ולהזכירכם, זה חיפה לא ת"א.. שעה וחצי נסיעה במקרה הטוב! היו בעיות ועניינים וטל הודיע שהוא מאחר... זה היה בדיוק ב"לא בא לי לשמוע"... הלחץ והבחילות וכל זה כבר גרמו לי לחשוב שעוד שנייה אני מתחילה לבכות שם... לא חשבתי שנגיע בזמן בכלל, הייתה לי תחושה ששכחתי מליון דברים וההופעה האחרונה בבארבי נגמרה לא מי יודע מה...היו בעיות קהל למי שהיה שם וזוכר... אבל משום מה הפעם לא בכיתי, רק כמה דמעות... ההרגשה הייתה נוראית! השעה כבר אחריי 8 וחצי ואין לי מושג מה קורה... מה שהוביל לבכי בשיר הכי לא צפוי, "לבדוק לך ת'מנוע"... אני עדיין תוהה לגביי זה... חחח אין לי מושג מה היה בנסיעה, היו לי בחילות נוראיות והרגשתי חרא! הייתי גם חצי ישנה במשך רוב הזמן... הגענו לת"א בסביבות 10 ומשו... ומאיגו הודיעה לי שהיא שם ושעדיין ריק, הרגשתי הקלה
אחריי כמה דקות גם אנחנו הגענו, קניתי כרטיסים ונכנסתי לבארבי...ישר ראיתי שם את מאיגו ואז גם את ירדן ואלון ומאי ודניאל (ללי?!) וכמובן את ילדת היומולדת יפעת (הופעה ראשונה נו מה?!
)... היה מגניב!
הלכתי עם מאי להחליף בגדים כמו בתכנון...
וכשיצאתי קיבלתי הודעה מנועה שהיא שם... יצאתי מהר להביא את סשוס (כפרעלייה!) ונכנסנו שוב... ראינו מישו עם חולצה אפורה בהירה (נכון?) אחרכך גיליתי שזה היה אדיר, חבל שלא יצא לי לדבר איתך... אתה נשמע אחלה
ועכשיו אחרי זיוני שכל ארוכים... ההופעה! הם עלו עם "כל מה שרצית", השיר המקסים מהמפגש
זה היה מוזר כי אני רגילה לקטע שמלווה באור כחול ולאיתי שעולה רק בהמשך... חחח "לילה לבן" שיר מגניב ביותר!!! לא הכרתי אותו ואת "צידו האחר", שנראה לי שכשיגיע הזמן אני אתחבר אליו ברמות חחח אבל כמה היה נפלא לראות את ששי מנגן שוב בגיטרה...*אווו*
"בפורים" הזכיר לי כמה אני מתחברת לקול המקסים של זיגו, משו שקט ורגוע שכזה.... נורא טוב
בהמשך מאיגו באה לעמוד לידי, זה מנהג נו... חוץ ממתי שהיא לא שם ואז תמיד יוצא שאני וירדן עומדות (או יושבות.. זה היה גבעתיים ואבי גרייניק, בכל זאת
) אחת ליד השנייה ... אז גם סופית גררתי את סשה חחח והיה כיף! רוקדים, משתוללים....... משו שהיה בעייתי לעשות בהופעה הקודמת בבארבי (גם של הדורבנים וגם הקודמת מבחינת המקום חחח) ממש מהר הגיע ההדרן, הגעתי למסקנה שהופעה של שעה זה ממש לא מספיק! (אני רגילה להופעות של שעתיים וחצי כבר חחח) וזהו, כי נראה לי שנסחפתי קצת (אמרתי לך יפעת..חחח)... חזרנו לסשוס, לא הצלחתי להרדם
ולמחרת חזרתי לי הבייתה שמחה ומאושרת (ומתה מעייפות וגרון כואב)!
יומטוב!

למעלה