בדיליי לא קל... ../images/Emo3.gif
החלטתי לרשום על ה28.7 (במיוחד בשביל יפעת?
)... אממ.. מאיפה נתחיל?... נלך על חיפה, כמה זמן לפני הנסיעה להופעה... נסעתי לי לחכות לטל בחיפה שייקח אותי להופעה... מצויידת בדיסקמן (כהרגלי
) החלטתי לשמוע קצת דורבנים בשביל "להכנס לאווירה"
השעה הייתה כבר כמעט 8 ולהזכירכם, זה חיפה לא ת"א.. שעה וחצי נסיעה במקרה הטוב! היו בעיות ועניינים וטל הודיע שהוא מאחר... זה היה בדיוק ב"לא בא לי לשמוע"... הלחץ והבחילות וכל זה כבר גרמו לי לחשוב שעוד שנייה אני מתחילה לבכות שם... לא חשבתי שנגיע בזמן בכלל, הייתה לי תחושה ששכחתי מליון דברים וההופעה האחרונה בבארבי נגמרה לא מי יודע מה...היו בעיות קהל למי שהיה שם וזוכר... אבל משום מה הפעם לא בכיתי, רק כמה דמעות... ההרגשה הייתה נוראית! השעה כבר אחריי 8 וחצי ואין לי מושג מה קורה... מה שהוביל לבכי בשיר הכי לא צפוי, "לבדוק לך ת'מנוע"... אני עדיין תוהה לגביי זה... חחח אין לי מושג מה היה בנסיעה, היו לי בחילות נוראיות והרגשתי חרא! הייתי גם חצי ישנה במשך רוב הזמן... הגענו לת"א בסביבות 10 ומשו... ומאיגו הודיעה לי שהיא שם ושעדיין ריק, הרגשתי הקלה
אחריי כמה דקות גם אנחנו הגענו, קניתי כרטיסים ונכנסתי לבארבי...ישר ראיתי שם את מאיגו ואז גם את ירדן ואלון ומאי ודניאל (ללי?!) וכמובן את ילדת היומולדת יפעת (הופעה ראשונה נו מה?!
)... היה מגניב!
הלכתי עם מאי להחליף בגדים כמו בתכנון...
וכשיצאתי קיבלתי הודעה מנועה שהיא שם... יצאתי מהר להביא את סשוס (כפרעלייה!) ונכנסנו שוב... ראינו מישו עם חולצה אפורה בהירה (נכון?) אחרכך גיליתי שזה היה אדיר, חבל שלא יצא לי לדבר איתך... אתה נשמע אחלה
ועכשיו אחרי זיוני שכל ארוכים... ההופעה! הם עלו עם "כל מה שרצית", השיר המקסים מהמפגש
זה היה מוזר כי אני רגילה לקטע שמלווה באור כחול ולאיתי שעולה רק בהמשך... חחח "לילה לבן" שיר מגניב ביותר!!! לא הכרתי אותו ואת "צידו האחר", שנראה לי שכשיגיע הזמן אני אתחבר אליו ברמות חחח אבל כמה היה נפלא לראות את ששי מנגן שוב בגיטרה...*אווו*
"בפורים" הזכיר לי כמה אני מתחברת לקול המקסים של זיגו, משו שקט ורגוע שכזה.... נורא טוב
בהמשך מאיגו באה לעמוד לידי, זה מנהג נו... חוץ ממתי שהיא לא שם ואז תמיד יוצא שאני וירדן עומדות (או יושבות.. זה היה גבעתיים ואבי גרייניק, בכל זאת
) אחת ליד השנייה ... אז גם סופית גררתי את סשה חחח והיה כיף! רוקדים, משתוללים....... משו שהיה בעייתי לעשות בהופעה הקודמת בבארבי (גם של הדורבנים וגם הקודמת מבחינת המקום חחח) ממש מהר הגיע ההדרן, הגעתי למסקנה שהופעה של שעה זה ממש לא מספיק! (אני רגילה להופעות של שעתיים וחצי כבר חחח) וזהו, כי נראה לי שנסחפתי קצת (אמרתי לך יפעת..חחח)... חזרנו לסשוס, לא הצלחתי להרדם
ולמחרת חזרתי לי הבייתה שמחה ומאושרת (ומתה מעייפות וגרון כואב)!
יומטוב!