נועה גלוסקא
New member
חבר'ה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הרגע חזרתי! היה... שמיימי!!!!!!!!! היו כ"כ הרבה רגעים יפים!!!!!!! אבל אחד הרגעים היפים היה לפגוש ולהכיר את כולכם! אתם אנשים מקסימים! כולכם!!!!!!!!! והנה המקום להגיד לכל החבר'ה שפגשתי:ירדנוש',אלון,מאיגו,מאי ודניאל יפעתוש' (מקווה שהסדרת את הנשימה...),צאלה,עינב,אביה טל,אורלי ואדיר! היה ממש כיף להכיר אתכם!!!!!!!!!!
ולהופעה עצמה: כשעמדנו לקבל את הכרטיסים פתאום מי מגיע (באיחור...) גיא! הלב שלי היה בעננים!!!!!!!!!!!! אמרתי לו שלום והוא פשוט נעצר ודיבר איתי! שאל מה שלומי ואיחל לי שאני אהנה בהופעה בקיצור... סוף הדרך! ההופעה היתה מדהימה! השירים החדשים פשוט נפלאים!!!!!!!!!! (כולל החדשים בשבילי שהם:"בעוד שבוע" ו "בפורים הזה"-זיגו שר מהמם!!!!) הדיסק הזה הולך להיות שווה! ב "לא בא לי לשמוע" שאיתי נתן לקהל לשיר פתאום קלטתי כמה זמן חיכיתי להופעה הזו וכמה התגעגעתי להופעות שלהם ופשוט לא יכולתי לעצור את הדמעות! (נורא התרגשתי...) כמובן כל השירים המוכרים והמדהימים!!!!!!!!!!! וכמובן ההדרן... אוי ההדרן הזה היה נפלא! אבי טולדנו שר מד-הים. ומה שהוא אמר בסוף על החבר'ה היה נכון-הם הכי מוכשרים בעולם!!!!!!!!!! בהדרן איל הסתכל עליי ועשיתי לו ככה
עם היד והוא חייך אליי והייתי נורא מאושרת. חבל שהיה קצר אבל נהניתי בטירוףףףףףףףףףףףףףףףף!!!!!!!!!!!! עכשיו ייקח לי שעתיים להרדם אבל לא נורא! תשרשרו גם חוויות! אוהבת אתכם מאוד מאוד מאוד יקרים שלי!!!!! שלכם!
הרגע חזרתי! היה... שמיימי!!!!!!!!! היו כ"כ הרבה רגעים יפים!!!!!!! אבל אחד הרגעים היפים היה לפגוש ולהכיר את כולכם! אתם אנשים מקסימים! כולכם!!!!!!!!! והנה המקום להגיד לכל החבר'ה שפגשתי:ירדנוש',אלון,מאיגו,מאי ודניאל יפעתוש' (מקווה שהסדרת את הנשימה...),צאלה,עינב,אביה טל,אורלי ואדיר! היה ממש כיף להכיר אתכם!!!!!!!!!!