חברה!!

../images/Emo110.gif

" וזה לא שאני לא אוהב את "השוטים", אני סביר להניח אוהב אותם יותר מרובכם גדול אני שומע אותם 4 שנים, כשהגיל הממוצע שלכן, הוא 4 "

double M

New member
"איפה כתבתי שאני יותר גדול מכולם?"

אני אעזור לך עם זה כפרה, הוא לא כתב. וצאו מהסרט הזה, הפורום באמת די מיותר....

../images/Emo110.gifלא נשמה

אני לא אמרתי שהוא כתב ישירות את זה, אמרתי שהוא הדגיש את העובדה שהוא גדול מכולם! יש הבדל, וגם ציטטתי אותו אתה מוזמן לראות בהודעה הקודמת שכתבתי. ואני ממש לא מבינה את כל אלה שכותבים שהפורום מיותר- אם הוא מיותר למה אתם פה????

double M

New member
הבנת הנקרא זה לא הצד החזק שלך הא?

הוא לא אמר את זה. הוא לא הדגיש את זה. הוא לא רמז לזה. "אני שומע אותם 4 שנים, כשהגיל הממוצע שלכן, הוא 4 ". איפה הוא אומר פה שהוא יותר גדול ממכן?! והפורום מיותר אבל אני פה כדי להתעדכן במקרה שיהיו הופעות, הודעות על הדיסק הבא, סינגלים, כוסיות ועומר פלג.

../images/Emo110.gifאוישש

אתה יודע טוב מאוד למה אני מתכוונת אני לא יכולה עכשיו להסביר כי אני יוצאת עוד שניה.. ואוקיי, הפורום מיותר אבל בעצם אתה צריך אותו כדי להתעדכן על הופעות וכאלה אז זה רק מראה שהוא לא מיותר..כאילו?!

omer peleg

New member
עזבי את מתן, הוא סתם קטנוני מציק

תקני ממני להופעה של השוטים

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifחחחח שמעי תוכנית שלי

הולכים להופעה..אבל יום אחרי זה יש בצפר..אז מה עושים?! לוקחים מונית מהתחנת רכבת לבצפר...אבל כולנו מסריחים ובעעע...אז הולכים למקלחות של בצפר..(חחח זה ממש מיוחד) ואז נהיה נקיים להתחיל תיום במעבדת כימיה/ביולוגיה ולהשוויץ שהיינו בהופעה

N E Z E K

New member
חחחחחחחחחחחח....

עכשיו באמת עומר הרגת אותי מצחוקקקק!!!
זה נשמע הכי קורע העולם כשאני יודעת שאתה ודאבל בי זה אותו אחד... חחחחחחחח....

../images/Emo110.gifחחחחחחחחחח

את מעתיקה מלימי גנות! היא אמרה שאלה שיש להם תמבחן יחזרו ויתקלחו בבצפר "למה אחרי שיעור בריכה זה נורמאלי להתקלח בבצפר אבל אחרי טיול לא?" אה ולי..היה מזה כיף בצופים:)

nawa

New member
במקרה אבל ממש במקרה...

אני פה מעל 20...קצת הרבה מעל 20....28 אם לדייק !

nawa

New member
במקרה, אבל ממש במקרה...

אני פה מעל 20...קצת הרבה מעל 20....28 אם לדייק !

nawa

New member
אני מצטער לאכזב אותך...

אבל כן הכנסתי אותך לסיכום השבועי...ראה תמונה מצורפת ! אגב אתה עושה את מה שאתה עושה רק בשביל להיכנס לסיכום כל שבוע ??

למעלה