חברה!!

the iron fairy1

New member
נו.. זה מה שביקשתי..

לבדוק את זה.. אז תעלה תמונה.. או שאולי אתה רומז שאני יקפוץ לאיזה קפה ?! כאילו מה... וכן כנראה שבאמת יש לנו פה עמוד שידרה.. ואולי אתה לא צודק.. תשמע דבר ראשון הפורום הזה פתוח כמה.. חודשיים ? אנחנו לא כל כך מכירים פה.. אנחנו עוד מנסים את כל הקטע.. לאנשים גם אין תמיד מה להגיד.. וזהו! אין יותר מה לפרט בנושא.. מה הקשר לשירשור ולמה שאתה ?!?!?! אוי. היינו מסתדרים בלעדייך מצויין.. אם אתה כבר שואל.. רק אולי היו כמה אנשים שהיו נשארים בלי כרטיס לבומבומלה.

N E Z E K

New member
נוו... כולה אתה גדול ממני בשנתיים..

חף :) טוף דיי כולם לריב.. עומר אתה מוזמן להישאר לקחת בירה מהחבית ואפילו קצת קבוקים.. שיהיה יום טוף לכולם!!

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאם הפורום הזה כ"כ חרא

אתה מוזמן לעזוב..אפחד לא מכריח אותך להשאר פה..אבל תישאר כי אתה משעשע.. בעיקרון...כולם כבר כתבו את כל מה שיש לי להגיד על ההודעה שלך..אז אני לא אחזור על זה שוב כי זה ממש מיותר.. אבל.. אני לא יודעת איך הגעת לזה שתרבות השאנטי עלתה..כל הערסים והפרחות שלי בבבצפר שומעים מזרחית וטראנסים..ולא נראה לי שמישהו מבינהם(?) יודע בכלל מי אלה שוטי הנבואה..ובכלל מה זה שאנטי. אם הייתי רוצה לפתוח פורום "אני רוצה להראות שאני שאנטי" הייתי פותחת פורום כזה..אבל........:)

../images/Emo110.gifעדי, את ענינת טעם

(אה זו בעצם ליקו
)

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifאני לא ענינת טעם!

אני ענינת ריח(?) חוץ מזה ליאור ענינת טעם...כי היא אמרה שזה לא חלב..וזה באמת היה חלב!(?)

שיייוווו פאקקק (עומר כנס)

מלא זמן לא הייתי ועל מה אתם פאקינג מתוכחים?!?! אז הוא חושב שהפורום הזה לא טוב...שיחשוב ככה מה אכפת לכם?! o_O אהבתי תהודעה שלך עומר...למרות שאני לא בדיוק בדעה הזאת... הקטע המצחיק היה "בואו נראה לכולם שאנחנו שאנטיים" ... (או משו כזה) חחחחח חופשייי מצחיק.. בן כמה אמרת שאתה?! בכל מקרה- היה מצחיק לקרוא את התגובות הראשונות של השירשור הזה...אני הצבעתי אבל עומר- למה סתם להשמיץ את הפורום..?! בוא נגיד שהפורום הרשימי שלהם באתר לא ממש עולה לפעמים...וגם שם אין הרבה אנשים שכותבים בקביעות אז מה שנותר זה הפורום הזה.. אז שוב, בן כמה אתה?!

למעלה