חברה!!

omer peleg

New member
זה חרא פורום אבל..

סורי שאני לא מנסה לצאת שנון אבל זה באמת חרא פורום..:)

../images/Emo110.gifטוב התלהבת

אז אתה פה בשביל הכוסיות אז תקטין ראש אתה לא צריך לעצבן עם הפורום חרא הוא לא כזה גרוע לפחות לא לדעתי

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gifרונטיה כפרע!

אני בריאה עלייך חכי איזה חיבוק ענקי את מקבלת עוד 10 דקות שאני אעמוד בפתח ביתך רק בגלל ההודעה היפה שכתבת עכשיו..

../images/Emo110.gif../images/Emo24.gifהי הי הי

העיקר תצאי כבר אמרת שתבואי עוד מעט כבר ב1:| ועדי תבוא אחרי 5 כי היא "הרוגה" אררג>.<

omer peleg

New member
שמעי רונטיה כפרה

הפורום הזה חרא 10 אחוז מההודעות והשירשור בו קשורים אשכרה לשוטי הנבואה, וחמישים אחוז מתוך ה10 אחוז האלה, הם שירשורי "יו ראיתי אותם" "יו דיברתי איתם" "יו איזה חמודים הם" ובראסמי, אני לא יודע מה אני עושה פה אפילו כוסית אחת אין פה העיקר בשירשור הכי מעניין בנתיים שהכוונה שלו היתה שהבנות פה יתחילו לשים תמונות, קיבלתי רק כמה תמונות של קטקטים מרעננה (חבר'ה נחמדים אגב), סורגים. אז יעני, מה הסרט וזה לא שאני לא אוהב את "השוטים", אני סביר להניח אוהב אותם יותר מרובכם גדול אני שומע אותם 4 שנים, כשהגיל הממוצע שלכן, הוא 4 ולמה אני לא פועל במקום לקטול? כי ככה, אין מה לעשות פורום שוטי הנבואה זה להקה שהוציאה רק אלבום אחד וגם זה היה לפני 4 שנים (כן, כשהייתן בכיתה ה'). הם לא מופיעים, לא מתראיינים, אז למה עשיתם פורום כזה? כי תרבות השאנטי עלתה, והיום זה מאגניב לאהוב אותם, ולהכיר את כל השמות שלהם, ואיפה הם עובדים, ואיך הם ניראים בתכלס? לא מכיר אף שם של מישהו מהלהקה, וטוב לי ככה כי אני אוהב את המוזיקה שהם עושים (או לפחות עשו) ולא אותם. אז חלאס עם הצביעות, אין מה לעשות פורום שוטי הנבואה אולי נחליף את השם ל"אני רוצה להראות שאני שאנטי". וכאילו בחיאת, שימו תמונות שלכן (אם אתן ניראות טוב פלוס), שלפחות טיפה של עיניין יהיה פה. ואני ימשיך לקטול עד שחברי הפורום יתחילו להיות רציניים, או לפחות יודו שאין על מה לכתוב פה ואף אחד לא יגיד לי להגיד שזה אחלה פורום ויוה לה רזיסטאנס!!! אגב, לכרטיסים לבומבמלה.....

YouR LucK

New member
מותק, ../images/Emo110.gif

אף אחד לא מכריח אותך להשאר פה. אם אתה חושב שזה פורום 'חרא' אתה לא חייב להשאר פה. פסדר, אז כולם פה פותחים הודעות על זה שהם ראו אותם. יש לך בעיות עם זה? שמור אותן לעצמך. שמעת על חופש הביטוי, נכון? יופי. תפנים. ומה הבעיה שלך?! אתה שמעת אותם 4 שנים לפנינו, א-ז מ-ה. זה הופך אותך ליותר טוב?! הופך אותך ליותר מעלינו? לא. תראה, אתה אוהב את המוזיקה שלהם? סבבה לך. אל תגיד לאחרים מה לעשות. ועוד דבר, אם אתה שומע את שוטי הנבואה 4 שנים, זה אומר שאתה גדוליותר מאיתנו, למה אתה רוצה תמונות של בנות שקטנות ממך?
-.-

omer peleg

New member
סבבה לפחות סיימת בהומור../images/Emo13.gif

שלחי תמונה, מה את מתביישת וקבלי מה רשמת באותה שורה "שמור אותן לעצמך. שמעת על חופש הביטוי, נכון?" גדולה את, גדולה

YouR LucK

New member
אני יודעת שאני גדולה ../images/Emo110.gif

אני לא מבינה למה אתה מתעקש כ"כ לתמונות. מה יקרה אם לא תראה עם מי אתה מדברת כשהפורום הזה קיים.. אממ.. שבועיים? עזוב. אף אחד לא חייב לך כלום. :| ~חוזרת לטלוויזיה~

../images/Emo110.gifשמע עומר עיניים שלי

תראה כל ההתחלות קשות כן כן גם של פורומים וזה פורום חדש, ככה שעדיין אין כזה מה לכתוב בו כי הוא עדיין תינוק|אייקון של תינוק| אם אתה רוצה למצוא כוסיות, באמת יש פורומים שעוסקים בנושא (פורום פנוים פנויות או כאלה..)נראה לי לא חסר, אז אתה מוזמן להצטרף לפורום כזה.. והאמת? אם אתה כל כך נואש שאתה מחפש כוסיות באנטרנט באמת מעניין לראות איך אתה נראה..שים שים תמונה מאמי. ועוד משו..מי אמר לך כמה שנים אני שומעת את השוטים או בת כמה אני (ועל כל אחד אחר בפורום) גם נגיד או קיי אני שומעת אותם פחות זמן..אז?? ובן כמה אתה בכלל? ואתה קצת סוטר את עצמך..כאילו פעם אחת אתה אומר- לא מעניין אותי השוטים עצמם מעניין אותי המוזיקה שלהם, ואז אתה אומר- למה צריך פורום לאנשים שלא מתראיינים..אם זה לא מעניין אותך עליהם למה אתה צריך שהם יתראיינו?? אם היום זה כל כך היינו רוצים להגיד- אוי אני מאגניב אני שנטי בלה בלה בלה אז היינו פשוט פותחים כזה פורום וחוסכים את זה.. אבל זה ממש לא הקטע פה ואני גם לא מבינה מה הקשר תמונה אין לי כי פירמטנו תמחשב:p וכן..זה פורום אחלה בחלה קצת יבש אבל יהיה טופ!! סורי על המגילה וגם אם זה לא מובן:\אני לא יודעת לבטא תצמי ברור..

יש לי תשובה לשאלה שלך:

אמנם אני לא עומר, ואני גם לא מכירה אותך, אבל אני יכולה לענות לך על זה: "אם זה לא מעניין אותך עליהם למה אתה צריך שהם יתראיינו??" דבר ראשון, נתחיל בזה שאני לא לכאן ולא לכאן. זתומרת - שאני לא אפלוש להם לחיים הפרטיים, אעקוב אחריהם עד שדרות (עובדה - לא עשיתי את זה), יטריד אותם, יתקשר אליהם הבייתה (אפילו שחשבתי על זה..), או כל דבר כזה. אני אוהבת את המוזיקה שלהם. אני הולכת להופעות בזכות המוזיקה שלהם, ואך ורק בזכות זה. וכמובן, אם יתברר לי שהם אנשים רעים - רוב הסיכויים שהמוזיקה שלהם תראה בעיניי כלא כל כך יפה ואני כבר לא אוהב אותה. ייתכן. (**ואני לא אומרת שאת כזאת!**) אבל, מצד שני - העובדה שאני רואה אותם מופיעים על במה, שומעת את המוזיקה שלהם, קונה דיסקים שלהם, זה רק טבעי שזה יגרום לי לרצות לדעת מי הם, מה יש להם להגיד, מאיפה הם הגיעו, למה בכלל הם עומדים על הבמה או יושבים באולפן ושרים שירים, וכן, בין היתר - מי הם המעריצים האחרים שלהם. זה לגיטימי לחלוטין. וזה בדיוק המצב שאני נמצאת בו. דבר שני, תשובה לשאלתך: העובדה שהחיים הפרטיים שלהם לא מעניינים אותי, אלא המוזיקה שלהם בעיקר, לא אומרת שאני לא ארצה לשמוע ראיונות שלהם. הם יכולים להתראיין על המוזיקה שלהם, מה שמוזיקאים בדרך כלל עושים. להגיד מתי ייצא דיסק או די ג'יי שלהם, מתי יש הופעות, מה התכניות שלהם, מי כתב השירים, עיבד, מתי, כמה, למה - והכל - רק על המוזיקה. אני לא צריכה מעבר לזה. ולא חייבים לדבר איתם על החיים הפרטיים בראיונות. מקווה שעניתי לשאלתך. ואל תסתכלי עליה כביקורתית או קוטלת - אחרי הכל, אני לא מכירה אותך... ונסיים בחיוך (תן חיוך, הכל לטובה) :

../images/Emo110.gifחחח אני ממש

לא כזאת.. אם אני אגיד מה אני יודעת עליהם או מי הם או דברים כאלה נראה לי לא תחשבו מה אני עושה פה:p ומה שאמרת על הראיונות נכון את צודקת בזה אני מודה:p ונסיים בחיוך- נותנת חיוך הכל לטובה:p^_^

למעלה