יש לי תשובה לשאלה שלך:
אמנם אני לא עומר, ואני גם לא מכירה אותך, אבל אני יכולה לענות לך על זה: "אם זה לא מעניין אותך עליהם למה אתה צריך שהם יתראיינו??" דבר ראשון, נתחיל בזה שאני לא לכאן ולא לכאן. זתומרת - שאני לא אפלוש להם לחיים הפרטיים, אעקוב אחריהם עד שדרות (עובדה - לא עשיתי את זה), יטריד אותם, יתקשר אליהם הבייתה (אפילו שחשבתי על זה..), או כל דבר כזה. אני אוהבת את המוזיקה שלהם. אני הולכת להופעות בזכות המוזיקה שלהם, ואך ורק בזכות זה. וכמובן, אם יתברר לי שהם אנשים רעים - רוב הסיכויים שהמוזיקה שלהם תראה בעיניי כלא כל כך יפה ואני כבר לא אוהב אותה. ייתכן.
(**ואני לא אומרת שאת כזאת!**) אבל, מצד שני - העובדה שאני רואה אותם מופיעים על במה, שומעת את המוזיקה שלהם, קונה דיסקים שלהם, זה רק טבעי שזה יגרום לי לרצות לדעת מי הם, מה יש להם להגיד, מאיפה הם הגיעו, למה בכלל הם עומדים על הבמה או יושבים באולפן ושרים שירים, וכן, בין היתר - מי הם המעריצים האחרים שלהם. זה לגיטימי לחלוטין. וזה בדיוק המצב שאני נמצאת בו. דבר שני, תשובה לשאלתך: העובדה שהחיים הפרטיים שלהם לא מעניינים אותי, אלא המוזיקה שלהם בעיקר, לא אומרת שאני לא ארצה לשמוע ראיונות שלהם. הם יכולים להתראיין על המוזיקה שלהם, מה שמוזיקאים בדרך כלל עושים. להגיד מתי ייצא דיסק או די ג'יי שלהם, מתי יש הופעות, מה התכניות שלהם, מי כתב השירים, עיבד, מתי, כמה, למה - והכל - רק על המוזיקה. אני לא צריכה מעבר לזה. ולא חייבים לדבר איתם על החיים הפרטיים בראיונות. מקווה שעניתי לשאלתך. ואל תסתכלי עליה כביקורתית או קוטלת - אחרי הכל, אני לא מכירה אותך... ונסיים בחיוך (תן חיוך, הכל לטובה) :