חבר'ה...

this is me then

New member
חבר'ה...

אנחנו לא לבד
עיתון גרמני עשה גם כתבה על זה שבינסה רוצה ליהיות ג'יי לו
קבלו http://www.oh-jlo.com/temp/scans1/images/skanuj0008.jpg

NoWords

New member
וואי! זו כבר הגזמה!

חחח היא מחכה את ג'ניפר יותר מדי פעמים עם הבגדים וזה לא מוצא חן בעיני! אבל תקבלו את זה כמחמאה, היא אוהבת את הטעם של ג'ניפר! יאיי! יופי עכשיו כולם שמחים, בלי כעס!

this is me then

New member
חחח

יש לפחות עכשיו כולם רואים שהיא מחכה... אבל אם היא מחכה אז למה שהיא תזכה בפרסים ולא המקור

ממש אבל ממש ממש לא

במה בדיוק היא מחקה אותה??? והקטע עם הבגדים, איזה 90% ממה שג'ניפר וביונסה לובשות זה בגדים שהמלביש שלהם או מישו בחר להם... אז כאילו חיקוי?? זה כמעט ולא תלוי בה בכלל

Lopezit

New member
יש לכם משו אחר לעשות חוץ

מלדבר על ביונסה כל הזמן???????????????? יופי תדברו על ג'ניפר!!!!!

J To The Lo

New member
מור,די,לי נמאס להסביר להם..

רק אתמול אמרתי שצריך לדבר על מה שמציק לנו וכולכם יודעים שיש פה חלק שלא מוכן שידברו על ביונסה ככה,בדיוק יום אחרי,אתם פותחים דיון נראה לי כבר כבר פעם חמישית על "ביונסה מחקה את ג'ניפר" מקווה שאתם קולטים את מה שאני מנסה להגיד לכם..כי אתם פשוט מפסידים חברי פורום ואני יכולה לדבר על עצמי,שבמצב כזה אני לא אוהבת להיכנס לפה

All I Have

New member
../images/Emo103.gif../images/Emo185.gifאוף איתכם!!!

טוב...אז ביונסה מחכה את ג'ניפר, ויש לה סיבות!!! ג'ניפר מושלמת...והיא רוצה להיות כמוהה מה לעשות... סבבה...שיהיה לה בכיף... שתחכה אותה כמה שבא לה אבל רק שתדעו תמיד שאין כמו המקור!!!(ג'ני!!!ואווו) טוב...אז השנה הזאת לא הייתה כ"כ מוצלחת בשביל ג'ני....אבל כל שאר השנים עד עכשיו היו מאוד מוצלחות...אם היא לא מצליחה עכשיו היא תצליח בשנה הבאה. תודו...זה נכון שביוסה פרצה השנה יותר מג'ניפר, אבל זה עדיין לא אומר שהיא יותר מצליחה...רק השנה!!! ובשביל להצליח יש לג'ניפר מלאאאא זמן!!! אז מה אכפת לי מי יותר מצליח או מי מנצח...בשבילי ג'ניפר תמיד תהיה המנצחת והכי מצליחה!!! אהה....ולירון מוסרת שהיא לא עזבה ת'פורום בגלל הריבים פשוט האינטרנט נדפק לה...והיא מוסרת ד"ש

למעלה