חברה

vikush1

New member
חברה

את היית לי לחברה הכי טובה, ונתו זו לזו את כל הנשמה. בסודות הכי כמוסים חלקנו, ובשיעורים ללא הפסקה פיטפטנו. לגבי בנים זו לזו תמיד ויתרנו, ולישמור על חברותינו בזהירות ידענו. אך כל הקסם היתפוגג, וכמו בשירינו המשותף הכל היתפוצץ. עכשיו אנחנו חיות לחוד, מיתגעגעות לעולמינו האבוד.

Midnight Lady

New member
אני כל כך מתחברת

איש אחד נפל לבור וצעק לעוברים ושבים שיעזרו לו בא רופא וזרק לו מרשם בא רב וזרק לו תפילה לפתע עבר חבר, ראה החבר את האיש שבבור וקפץ גם הוא לבור "מה אתה עושה", אמר האיש, "אינך רואה שאני בבור?!" "נכון", אמר החבר, "אך אני בבור הזה כבר הייתי, אני מכיר את הדרך למעלה" אני כל כך מבינה כל כך שותפה לכאב לאובדן העצום להרגשה שבלעדי אותה חברה אני אפס אני כלום אני לא אני אני יודעת כמה שזה קשה להשלים עם העובדה שאולי לא תתדברי איתה לא תראי אותה לא תריחי את הריח של השמפו תינוקות שלה לא תטעמי את החביתות השרופות שלה לא תצחקי כשהיא תסביר שככה זה אמור להיות נסחפתי קצת התכוונתי לאמר שבהתחלה את תרגישי גרוע אפילו גרוע מאוד זה יראה כאילו העולם מתפרק לך בין הידיים לאט לאט השמש של המחר תתחיל להאיר את האפלה שתפלי לתוכה אורה של תקווה יבנה לך סולם בריחה מהבור הבנה שאולי הכל לטובה תגרום לך להרגיש קצת פחות לבד שיהיה לך רק טוב

vikush1

New member
תודה לך!!!

אני באמת מרגישה ככה... אני מרגישה שאני פשוט אפס מאופס רק בגלל שהיא כבר לא חברה שלי.. וזאת הרגשה כל כך קשה... כל היום אני חושבת רק על זה... חושבת על כל מה שעברנו ביחד, על כל הצחוקים שלנו, על כל הנסיעות שלנו, על כל התמיכה שלה ברגעים הקשים ביותר שלי ולהפך, אני אפילו מיתגעגעת לימים שבהם באתי אליה להכין אוכל רק בגלל שהיא רצתה להכין ארוחות להורים שלה אבל לא הייתה מסוגלת לגעת בשום דבר שהיה חי פעם.... ולזה שכל האוכל נישרף לנו וירדנו אחד על השנייה עד שהשכנה באה ושאלה אם צריך להזמין מכבי אש... זה כל כך כואב לי!!! ומצידה זה נראה שלא איכפת לה בכלל... :/ את חושבת שזה לטובה? אני לא ממש בטוחה... התחושה הזאת מכבידה עליי כל יום יותר ויותר...

שיריה

New member
יקירתי,

זה כואב כשחברות נגמרת אבל רוב החברויות שלנו הן חברויות לזמן מסוים. כל מה שקורה לנו הוא לטובה. מכל מה שקורה לנו אנחנו יכולים לבחור ללמוד. לא מכירה את כל הסיפור, אולי אתן עוד יכולות לחזור ולהיות חברות טובות אבל את יכולה ללמוד שקודם כל את לא אפס מאופס בגלל שאתן כבר לא חברות, אלא שאת שווה בזכות עצמך. כתבת "ומצידה נראה שלא אכפת לה בכלל" הרבה פעמים אנחנו לא מודעים למה שעובר אצל האחר, אנחנו מפרשים את ההתנהגויות שלו ע"פ מה שאנחנו חושבים שהוא חושב וזאת הרבה פעמים טעות. מה שהכי כדאי זה קודם כל לא להשליך על מה שאדם מרגיש לפי איך שהוא מתנהג, אלא פשוט, אם אפשר לשאול... כתבתי קצת מבולגן, אני מקווה שהבנת... בהצלחה לך.

ה מוזה

New member
ויקו'ש ברוכה הבאה ../images/Emo39.gif

חברות היא באמת קסם שלפעמים מתפוגג לו .. אולי כי הוא מגיע לתוך החיים שלנו בזמן שבו אנחנו זקוקים לאותו הקסם וברגע שמתפוגג זה הזמן להניח אותו בתיבת הקסמים האישית שלנו יש הרבה אנשים שחולפים בדרך שבה נצעד חלקם יביאו עימם מתנות קסם שלעולם ישמרו בלב חיוך , מילה טובה , חיבוק, ועוד מחוות שרק חברים יודעים איך לעשות אז מקווה שהקסם בין שתיכן לא התפוגג.. לפעמים כל שצריך הוא ניצוץ קטן להבעיר אותו מחדש מילה אחת ..מכתב אחד..שיר או פשוט לומר "מתגעגעת אליך חברה " אולי גם היא כמוך מתגעגעת אולי היא לא מראה את זה .. אולי שווה לנסות .. ולומר לה שתדע שהחברות הזו חשובה - לך

למעלה