חבר'ה!

חבר'ה!

תשמעו למה אתם יורדים על המורדים? זו סדרה ממש מוצלחת!!! נסו פעם אחת לראות במקום לרדת עליה ותבינו שזו סדרה קסומה שנוגעת בדברים יומיומיים מהחיים!!! קמילה, בנחמין, לואיסנה ופליפה שולטים! קודם חשבתי שהמורדים זה מגעיל אבל אחרי 10 פרקים התאהבתי בסדרה... אני מצטער לבשר, אבל זו סדרה יותר טובה מסאות' פארק בהרבה! אז, אני אהיה פה פחות, כי עדיף פורום המורדים! bonita bonita bonita de mas tan dulce chiquita....

positive energy

New member
תגיד לי שזאת האחות שלך שכתבה את זה

בכל מקרה גם אם כן וגם לא, ניסיתי לראות המורדים, התחלתי להראות סימנים של מחלות, אבל לא ויתרתי, בשלב מסויים התחילו לי פצעים על הגוף, ההורים דרשו שאני אפסיק עם זה, אבל המשכתי כי התאמצתי לחשוב שזאת סדרה טובה, למרות שידעתי שזה לא, אבל היה לחץ חברתי... מתישהו פתאום בא רופא אלי הביתה, הוא בדק אותי ואמר לי שהפצעים על הגוף שלי הם בעצם וג'ינות קטנות, ושאם הייתי ממשיך לראות המורדים, הייתי הופך ל- one big giant pussy. עכשיו ברצינות, ניסיתי לראות המורדים, אבל זה היה כל כך גרוע שהפסקתי.

richter

New member
../images/Emo6.gif

אני אפילו לא ניסיתי פרק אחד. לא מזה ולא מכל שאר הטלנובלות שמשודרות בשלל הערוצים...

מורדיםזאת סדרה מצוינת אבל

היא גרועה מגעילה עם תסריט גרעו דמויות שתוחות הכי גרוע זה שזאת טלנובלה

המורדים זאת הסדרה הכי מגעילה בעולם!

היא טובה, מצוינת, עם דמויות שוות, הכי טוב שזה טלנובלה! אני חולה על המורדים, ואל תתיחסו לכותרת!!!

ha shem

New member
יש קואליציה על זה שהמורדים היא

חרא של סידרה? מי שתומך בדעתי שפשוט יעשה

positive energy

New member
כמו שאמרתי כבר

אם יורידו את כל הבנים שמה, וישאירו את הבנות, אז זאת תהיה סדרה טובה.

כי...../images/Emo60.gif

אני אולי חולה על הסדרה הזאת?... ואני אוהבת לראות את השחקנים, מה יש לכם נגד הבנים? אני יודעת שהם יפים והכל, אבל בלי קנאה!(סתם בצחוק, בלי היעלבויות!) וחוץ מזה משווים את סאות פארק למורדים, תראו את הפרסומת בערוץ הצחוק! הם דומים! והמורדים זאת לא טלנובלה!

positive energy

New member
לא משווים את זה לסאותפארק

צחוחקים על זה ואת צודקת, זה לא טלנובלה, זה טלנובלה מודרנית

למעלה