חבר'ה!

The 7th Turtle

New member
הסבר פשוט

זה לא שאנחנו יורדים על המורדים... זה פשוט... תבדוק את החתימה שלי ותבין

סתם נראה לכם שאני אוהב את המורדים

מורדים sucks! איכס, מורדים!!! שונא שונא שונא שונא שונא... מורדים וסאות' פארק זה כמו כלב שאוהב חתול...

כל טלנובלה היא מטופשת

והכי הכי: ה-מ-ו-ר-ד-י-ם-!-!-! *מרים מחבט* אז איפה הילדה הזאת שאמרה שהיא אוהבת המורדים?

כרמל 1

New member
אני חושב שצריכים לקרוא לתוכנית הזאת

הפלוצים בשל הדומה כשמבטאים את זה ופלצנות לקטנטנות מאותה סיבה.....

wanna get high

New member
התאוריה שלי:

המורדים היא לא יותר מאשר זבל למכורים. היא באה מיד לאחר קטנטנות כך שהיא למעשה חיקוי למטרת רווחים (היא נעשתה ע"י ישראלי, תעשו 1+1...). היא נוצרה במטרה להראות כמו דרמת נעורים על מנת לפנות לקהל רחב יותר... אין מה לעשות, היא טלנובלה. מודרנית או לא, היא עדיין טלנובלה. הסדרה פשוט נוצרה על מנת ליצור מהומה מסביבה... כל הערוצים פתאום אמרו לכם "תראו את זה!!!". הסדרה עצמה הייתה אמורה להכשל אבל 2 ערוצים קנו את זה (לפני ההמולה!!! אנשים! שימו לב למה שקורה מסביבכם!!!) וזה מספיק כדי שכל אידיוט ממוצע (נער/ה אופנתי/ת ביותר, במקרה הזה...) יחשוב שזו סדרה מעולה. הסדרה פשוט נוצרה כדי להרוויח כסף, לא יותר. אני מצטער אבל אני לא רואה את זה. לא בגלל מה שכתבתי כרגע, אלא בגלל שאני לא אוהב טלנובלות או אופרות סבון. בחיי, ניסיתי לראות קטנטנות, אחרי 15 דקות (לא מרצוני החופשי... הייתי חייב לראות את זה... חבר שלי והכל...) החלטתי שזה ממש משעמם, אבל הייתי צריך לראות שעה! שעה!!! ביזבזתי שעה מחיי בישיבה מול הטלוויזיה מול תוכנית שאני חושב שהיא שיא הטמטום!!! נקודה.

זאת אני!!!../images/Emo60.gif

ואני שרופה על המורדים, לא יודעת מה יש לכם נגדם? הם מושלמים! ופעם עשירית! המורדים זאת ל-א טלנובלה! ואני מודה שטלנובלות לא מי יודע מה, אבל כל דבר בספרדית הוא בעיניכם טלנובלה? באמת!!!!!!!

אז מה זה אם לא טלנובלה?

סדרת דרמה??? נו באמת.... כל פרק נגמר עם מתח... איכות הצבעים בסדרה היא איכות של טלנובלה (כן כן, האיכות קשורה) יש אהבות, יש תככים... טלנובלה...

positive energy

New member
אמרתי כבר

1.זאת טלנובלה מודרנית, מסחרית, 2. זה לא מדבר על דברים שקוראים לנוער באמת, אולי הרקעים בהתאם, אבל זה בולשיט. 3. הויכוח הזה מיותר, את לא תצליחי לשכנע אותנו לאהוב המורדים, אנחנו לא נצליח לשכנע אותך לשנוא. 4. את אולי לא יודעת, אבל זה מרתיח אנשים כשאת מזבלת על זה שהמורדים יותר טובים מסאותפארק, את מוזמנת להשאר בפורום, אבל בלי לפנטז על בנחמין ולזיין תשכל כל שנייה שהמורדים יותר טובים. את יכולה לחשוב מה שאת רוצה, אבל זה סתם מיותר לכתוב את זה בפורום.

אז מה זה אם לא טלנובלה?

סדרת דרמה??? נו באמת.... כל פרק נגמר עם מתח... איכות הצבעים בסדרה היא איכות של טלנובלה (כן כן, האיכות קשורה) יש אהבות, יש תככים... טלנובלה...

למעלה