חבר'ה...

ZVI Z

New member
זה הדוגמא הכי טובה..

וזה לא משנה אם זה בצחוק או לא כי אפחד לא חשב שעברי יבוא ויעזור לך או שאלוהים באמת יעזור לך כי אמרת את זה אבל זה בכלל שגם כשאת לומדת למבחן את חושבת עליו זה לא טוב!

חלה פה טעות!

אני לא חושבת עליו כשאני מתכוננת,טוב,אולי קצת כי הוא צריך לקבל מכתב שלי אבל אם זה לא היה פורום של עברי לידר אז לא הייתי כותבת ככה,אף פעם אתה לא חושב עליו?? אני חושבת עליו כשמשעמם נגיד באמצע שיעור... זה נורא נחמד לדמיין שאתה בהופעה שלו,(כל עוד אתה חולם על זה בלילה כי להופעה שלו אני לא אלך בקרוב!) בקיצור-אתה מגדיר את זה כ"החיים שלי" כי אני חושבת עליו הרבה?

ZVI Z

New member
טוב ת'אמת מן הסתם כתבת את זה בגלל

שזה פורום של עברי לידר..אני נראה לי חושב עליו פחות ממך... וזהו לא משנה אם הוא לא החיים שלך אז זה טוב ואם הוא כן(והוא כנראה לא..ואנלא יודע להגדיר אבל זה לא רק לחשוב עליו)אז זה רע

למה רע?

נראה לך שאני כל כך מעריכה בנאדם כל כך טוב (שמחפף זקנות עם בעיות קשות בשכל) ואני לא אחשוב עליו הרבה? הוא-ורק הוא החיים שלי,ואני גאה בזה-הוא הוציא אותי מהדיכאון שלי והוא היחיד שהצליח (ולא שום פסיכולוג אחר!) אני א-ו-ה-ב-ת אותו אבל יותר מעריכה מאוהבת ת'אמת.. גם אתה או יותר אוהב?

ZVI Z

New member
לא חשבתי על זה ת'אמת

נראה לי יותר מעריך..אבל גם אוהב כמובן וזה לא טוב שרק הוא החיים שלך כי יכול להיות שתיכנסי לאיזה דיכאון והוא לא יעזור ומה אז?

מממממ..

דווקא מהדיכאון הרציני שלי הוא הוציא אותי,לגמרי לבד,וכן,הוא כן מוציא אותי מכל הדיכאונות שלי! היתה איזה שנה שממש הייתי עצובה, כל הזמן!והוא הצליח להוציא אותי! טוף,אני חוזרת ללמוד,עברי הוא החיים שלי,אין תרופה נגד זה,אבל זה טוב לי ככה!!! אל דאגה,אני אשאר שפויה (אמממממממ או שלא..)יהיה בסיידר!

סיימתי ללמוד!

אני מקווה שאני מוכנה,בכל אופן,תודה על העידוד! נו תגידו משהו בערבית אני אגיד לכם! נו! נו...! דיי לא יכולה יותר לראות אותיות בערבית! למה הלכתי למגמה הזאת???מממ אני צריכה לחשוב על זה,בכל אופן,סוף סוף זמן פנוי!

mushmor

New member
החיים שלי זה פיצה../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif../images/Emo78.gif

סליחה שנתקעתי באמצע השיחה

למעלה