כולם כפיים!!
נ נסיכה קטנה מפלוגה ב New member 29/4/03 #36 איזה תמונות חמודותתת!! ../images/Emo6.gif סחטיק על ההשקעה!
M mushmor New member 28/4/03 #30 אגב.. מצתערת על הבילבולי שכל שבכותרות פשוט הייתי על פטריות..|הסימן של הפיטריות שאין לי מושג למה העיפו....|
אגב.. מצתערת על הבילבולי שכל שבכותרות פשוט הייתי על פטריות..|הסימן של הפיטריות שאין לי מושג למה העיפו....|
ב בובה יקרה New member 28/4/03 #33 יווו!!איזה נחמדים! תודה חברה,כרגע חזרתי הביתה מהבית ספר ,ועכשיו תנחשו מה אני הולכת לעשות אחרי שלמדתי כל היום??? ללמוד! איזה חיים קשים.. סתם אסור לרחם על עצמי נכון?!? יאללה אני הולכת ללמוד!!! תודה רבה אתם ממש שיפרתי לי את המצב רוח!! תודה!!!!
יווו!!איזה נחמדים! תודה חברה,כרגע חזרתי הביתה מהבית ספר ,ועכשיו תנחשו מה אני הולכת לעשות אחרי שלמדתי כל היום??? ללמוד! איזה חיים קשים.. סתם אסור לרחם על עצמי נכון?!? יאללה אני הולכת ללמוד!!! תודה רבה אתם ממש שיפרתי לי את המצב רוח!! תודה!!!!
ב בובה יקרה New member 28/4/03 #35 מאוד מאוד!תודה בובה!... דירבנת אותי ללכת וללמוד,אני דיי בקיעה בחומר מה ששיפר לי את המצב רוח !!! עכשיו אני אלך לאכול שוקולד ואחזור ללמוד! תודה !
מאוד מאוד!תודה בובה!... דירבנת אותי ללכת וללמוד,אני דיי בקיעה בחומר מה ששיפר לי את המצב רוח !!! עכשיו אני אלך לאכול שוקולד ואחזור ללמוד! תודה !
ב בובה יקרה New member 29/4/03 #38 ררררררררררר ! התכוננתי כל כך הרבה כבר!!!!! נראה לי שאני יודעת הכל!!! בעזרת עברי (השם...) אני אצליח. תודה על העידוד!
ררררררררררר ! התכוננתי כל כך הרבה כבר!!!!! נראה לי שאני יודעת הכל!!! בעזרת עברי (השם...) אני אצליח. תודה על העידוד!
ב בובה יקרה New member 29/4/03 #39 צבי- להירגע,ה"בעזרת עברי" היה בצחוק..והוא כבר החיים שלי,אין מה לעשות,איך אתה מגדיר ,החיים שלי"?