חבר'ה

דוראן2

New member
חבר'ה

עשו טובה תסבירו לי את כל המושגים של החפצים נניח סלוט וכאלה

yoni323

New member
../images/Emo203.gifעשה טובה ותהיה ברור יותר?

יש אולי עשרות מושגים של חפצים...תציין בבקשה מושגים מסויימים שאתה רוצה לדעת עליהם.. בקשר לסלוט: סלוט הוא בדרך כלל(לפחות במשחק) הוא מספר המציג כמות שבעזרתה אתה יכול לשפר את החפץ. ואם נהיה יותר ברורים - אז אני אתן לך דוגמה, לנשקים יש 7 סלוטים, ובעברית פשוטה - 7 הזדמנויות לשדרג את אותו הנשק. מה הכוונה בלשדרג? יש כמה סוגי סקרולים שאיתם אתה יכול לשדרג: 10%, 60%, 100%, שאלה הרגילים, ויש את האפלים: 30% ו-70%. כל סוג סקרול מביא משהו אחר וכל אחד מהם יצליח באחוז מסויים, למשל סקרול של 60% יצליח בהיקף של 60%, וייכשל בהיקף של 40%, כמובן. ככל שאחוזי ההצלחה של הסקרול נמוכים יותר (כמו 10% ו-30% שזהים במה שהם נותנים) כך הסטאטים שהם נותנים גבוהים ומגוונים יותר. אז עכשיו נחזור לסלוטים - את הסקרול אתה גורר אל החפץ שאותו אתה רוצה לשדרג(לוחץ על E במקלדת) הצליח או נכשל - נמחק לך סלוט אחד, זה אומר שכבר השתמשת בסלוט אחד. חפצים שכל הסלוטים שלהם נמצאים נקראים ע"י השחקנים - חפץ נקי(או באנגלית Clean). לנשקים יש בדרך כלל 7 סלוטים(אני לא יודע על מקרים אחרים), לבגדים בדרך כלל 10, עגילים 5(יש סוג אחד של 6), גלימות 5 וכו'..אני לא אפרט כרגע. יש כמה דברים חשובים שאתה צריך לדעת כדי שלא תתהה - הסקרולים האפלים (שאלו 30% ו-70%) בהחלט יכולים להרוס את החפץ! איך? אם אחד מהסקרולים נכשל, יש 50% סיכויים שהחפץ שניסית לשדרג פשוט יעלם, יושמד. וזה אך ורק אם הסקרול נכשל. 30% נותן את אותם סטאטים ש10% נותן, ו-70% זהה ל-60%. דבר אחרון - הסקרול הלבן. יצא עד לא מזמן(כמה חודשים) סקרול לבן, וזהו סקרול מאוד שימושי(ומאוד יקר!), שמחזיר לך סלוט אם נכשל לך סקרול, קודם לכן. אני לא יודע איך זה עובד כי לא אף פעם לא ניסיתי, אבל אם אתה חושב שיש לך הרבה כסף(הרבה מאוד) ואם אתה חושב שאתה מעוניין, אז תברר. בהצלחה.

למעלה