חבר'ה יום חמישי היום ולא מפריע לכם משהו בפורום? לא חסר לכם משהו ספציפי?
S sh53 New member 29/1/04 #1 חבר'ה ../images/Emo124.gif יום חמישי היום ולא מפריע לכם משהו בפורום? לא חסר לכם משהו ספציפי?
S spirit noa New member 29/1/04 #4 ../images/Emo163.gif../images/Emo36.gif....... אממממממ? חסר משהו????.... אממממ..... אין לי מושג.. למה את מתכוונת ?
../images/Emo163.gif../images/Emo36.gif....... אממממממ? חסר משהו????.... אממממ..... אין לי מושג.. למה את מתכוונת ?
S sh53 New member 29/1/04 #5 מתחיל באות ע' ויש לנו כבר 10 כאלה אבל בד"כ אני שמה את האות ה' לפני כן - ה' הידיעה.
S sh53 New member 29/1/04 #12 אולי נוותר על העדכון השבועי? זה סתם עדכון שבועי מעפן כזה, למה זה טוב בכלל?
C complicated girl2 New member 29/1/04 #13 לא! אני מאוד אוהבת אותו!!! אבל אם זאת עבודה קשה לך,אני מוותרת לך. למרות שאני אתאכזב מאוד... תעשי מה בא לך..
לא! אני מאוד אוהבת אותו!!! אבל אם זאת עבודה קשה לך,אני מוותרת לך. למרות שאני אתאכזב מאוד... תעשי מה בא לך..
S sh53 New member 29/1/04 #17 בכלל לא עבודה קשה בשבילי ../images/Emo13.gif אבל הוא דוחק הודעה אחת לדף הבא, הוא גם מוכן אצלי כבר על המחשב ומה שנותר זה להעלות אותו לפורום, אבל לא חבל שהודעה אחת תדחק לדף הבא של הפורום? מה אתם אומרים? נוותר על העדכון השבועי?
בכלל לא עבודה קשה בשבילי ../images/Emo13.gif אבל הוא דוחק הודעה אחת לדף הבא, הוא גם מוכן אצלי כבר על המחשב ומה שנותר זה להעלות אותו לפורום, אבל לא חבל שהודעה אחת תדחק לדף הבא של הפורום? מה אתם אומרים? נוותר על העדכון השבועי?
A As היחידה New member 29/1/04 #19 לא נוותר!!! לא נוווותתתתרררר!!! ../images/Emo6.gif חחחח סתם.. בכל מקרה לא אני רוצה סיכום של כל השבוע! חחח..
לא נוותר!!! לא נוווותתתתרררר!!! ../images/Emo6.gif חחחח סתם.. בכל מקרה לא אני רוצה סיכום של כל השבוע! חחח..
A As היחידה New member 29/1/04 #6 אמ.. לי חסרה סיון. לא יודעת מה איתכ אני לא ממש הרבה פה בפורום. אז לא מכירה את כולם עדין..
C complicated girl2 New member 29/1/04 #16 צודקת..סיון גם חסרה לי. מזמן לא דיברתי איתה ואני מתגעגעת... אני מתגעגעת למיקו...{סיון}.. וגם למיצי אני מתגעגעת...לא דיברתי איתו יומיים שלמים. מישהו רוצה לצ'אט?
צודקת..סיון גם חסרה לי. מזמן לא דיברתי איתה ואני מתגעגעת... אני מתגעגעת למיקו...{סיון}.. וגם למיצי אני מתגעגעת...לא דיברתי איתו יומיים שלמים. מישהו רוצה לצ'אט?
A As היחידה New member 29/1/04 #7 אמ.. לי חסרה סיון. לא יודעת מה איתכ אני לא ממש הרבה פה בפורום. אז לא מכירה את כולם עדין..
S spirit noa New member 29/1/04 #14 אמ אמ אמ ? שאלה לי? מה זה העידכון השבועי???????!!!!!! ....... אהמ..... ?