חברה תקראו בבקשה

CitizenErased

New member
לא יודעת אם זה יוצא על סוכות

אבל ככל הנראה הם יגיעו למזרח אירופה באמצע אוקטובר, ואני כבר דיי בונה על זה. עדיין אין תאריכים אבל כשיהיו אני מבטיחה לכם שתהיו הראשונים שתדעו. למעשה אני הולכת לשלוח הודעה לרוסייה אחת מהפורום הרשמי ולבקש שהיא תעדכן אותי חח

elknetld2kil

New member
אויש, תפסיקי כבר...

קודם כל, את לא צריכה להתמצל בפני אף אחד. כל אחד צריך להגיד לך תודה שבכלל עשית את כל המאמץ הזה בשביל כולם. את ראית את מיוז כבר |מספר תלת ספרתי| פעמים, ואת עשית כל מה שיכולת כדי שגם אנשים אחרים יהנו מזה, בלי לבקש שום תמורה ושום הכרת תודה. חוצמזה, אני בטוח שבלעדייך לא היינו מגיעים בכלל למצב כזה שלהקות ברמה של מיוז ופלסיבו מגיעות לארץ, אז תני לעצמך קרדיט ענק על זה שהצלחת להזיז שם את כל העניינים מאחורי הקלעים. בקיצור, אל תרגישי מבואסת. תודה רבה על המאמץ שלך, ותדעי שזה באמת מגיע לך! עכשיו יש לך שנה שלמה לנדנד לMars Volta וRATM שיבואו גם לארץ...

לירון תקשיבי !

את לא צריכה בשום פנים ואופן להתנצל את פשוט עשית מעל ומעבר. בלי להכיר אותך לעומק אני יודעת שאת בנאדם פשוט מדהים שלא מוותר בקלות אז כמו שכבר כתבו לך פה DON'T GIVE UP THE FIGHT ואנחנו צריכים להמשיך בכל הדרך הארוכה שעשינו עד עכשיו . כי זה לא היה סתם ! ואנחנו אוהבים אותך!! תודה על הכול!

A m i t HR

New member
תקשיבי

זה באמת מבאס את כולנו ברמות שאי אפשר לתאר בכלל... אין לי מה להגיד כמה שזה כואב ומאכזב בשבילי כי זה נאמר פה כבר, אבל אני לא חושבת שזו סיבה להתרחק מפורום. את עשית מעל ומעבר ואני באמת לא חושבת שזה תלוי בך אפילו טיפה זה שהם לא מגיעים ואת יודעת את זה.. אז זה ממש לא צריך להיות על המצפון שלך ואת לא אמורה להצטער בפנינו... ובטח שלא להתרחק/לעזוב או משהו בסגנון!!!

../images/Emo23.gif

את לא צריכה להגיב בצורה הזאת, כי את עשית המון- ממש מעל ומעבר ואני כל פעם מתפעלת ממה שאת מוכנה לעשות למען הפורום ולמען מיוז. לא באמת חשבתי שהם יבואו, לכן אני לא מאוכזבת, אבל אני אהיה מאוכזבת אם המפגשים וההופעה יתבטלו כי אנחנו שולטים על זה, ולפי דעתי המפגשים 'תוכננו' עוד לפני שהוכרז על הפסטיבל, לא? אה, ואת מלכה

Djerry

New member
אני מבינה אותך

ואת ממש לא צריכה להצטער. את עשית כל כך הרבה בשביל הפורום הזה ומגיע לך כל הקרדיט. חבל שתתרחקי מהפורום, אבל זו החלטה שלך. בקשר למפגשים אני חושבת שצריך לקיים אותם.

roy net

New member
בואו נשבות ליום

משהו כמו דקת דומיה או משהו כזה.... נקרא לזה השביתה הגדולה.

אוי, אלוהים.../images/Emo47.gif

דבר ראשון--אין טעם לבטל! זה שהם ביטלו, לא אומר כלום לגביינו. דבר שני--אני חושבת שזה בשבילי, ועוד הרבה, אחד ה-דברים של החופש. ולבטל דבר כזה, זה פשוט נורא. חד וחלק. ז"א, אין מלחמה, הם רוצים לבוא, הכל היה כמעט סגור, המעריצים השתוללו וציפו.. למה לעשות את זה? ואני לא רוצה לראות אותם במקום אחר, אני יודעת שאתם השקעתם מאמץ, ובשביל מה? בשביל שתסעו עד לאסיה כדי לראות אותם? רוצים לראות אותם בישראל. עומדים ואומרים לישראלים שלום, לא לרוסים שלא הזיזו את התחת שלהם בשביל זה. המצב כלכך מחורבן כאן, המדינה בכזה בלאגן... אנשים צריכים זריקות מרץ. בין אם זה סתם משהו משמח שקרה במשפחה, או משהו ענק ומאחד כמו הופעה. חבל.

bloody marey

New member
לירון מוסרת

שתפסיקו להיות בדיכאון ולירון תכתוב הודעה שתעלה לכם את המורל =]

למעלה