חברה תקראו בבקשה

CitizenErased

New member
חברה תקראו בבקשה

טוב, אני חייבת לציין שמאז שהכריזו על ההופעה עמוק בפנים ידעתי שזה טוב מכדי לקרות ועם זאת, כמה שאני מנסה לשמור על קור רוח, לקחתי את הביטול מאוד קשה ואני ממש בדכאון מהעניין, הרבה זמן לא הרגשתי ככה. מצד אחד מאוד חשוב לי עכשיו לנדנד שום לאמרגנים, להזכיר שוב ושוב למארגן הזה שיביא אותם שנה שעברה (למרות שהוא בינתיים כבר אמר לי שהם באים שנה הבאה) ופשוט לקוות לטוב אבל מצד שני, פשוט אין לי כח. אני אומרת לעצמי "בכל מקרה אני אחסוך כסף ואטוס לראות אותם שוב". מה שמבאס אותי בעניין זה לא שאני אישית ציפיתי לזה עד כדי כך אלא שבאמת ציפיתי והתרגשתי שכל המעריצים בארץ יזכו לראות אותם יחד. וסוף סוף כבר הרגשתי שזה קורה ועכשיו זה התנפץ בכזאת קלות.. אז כמו שכבר אמרתי, ממש קשה לי עם העניין ולראות את ההודעות של כולם גם פה וגם בMSN עושה לי רק יותר רע. אני לא כל כך סגורה על עצמי כרגע.. אני יודעת שאני עוד אמשיך עם הספר למאט (וכמובן גם אזכיר את הכל שם) ואנסה איכשהו לחזור לקדם את העניין.. אבל אני לא חושבת שאני אבקר פה הרבה בימים הקרובים פשוט כי זה ממש עושה לי רע. אני מקווה שתוכלו להחזיק קצת את הפורום בלעדי, אולי אפילו תפתחו שרשורים חדשים מדי פעם, אני מבטיחה לכם ששום דבר רע לא יקרה לכם אם תעשו זאת. אני כן אקרא ואכתוב אבל פשוט לא הרבה.. אני גם מקווה שבאמת רמי יתקשר אלי בימים הקרובים ואני אדע קצת יותר טוב מה בכלל קורה. מה שאני יכולה להמליץ למי שממש רוצה לראות אותם השנה, תחסכו קצת כסף ותטוסו למזרח אירופה באוקטובר כי ככל הנראה הם יופיעו ברוסיה ובאסטוניה. אני כבר מתחילה לתכנן על אז. אני ממש מצטערת על איך שהכל יצא ומקווה שזה אכן יתקיים שנה הבאה. בינתיים אני לא כך כל יודעת מה לעשות עם המפגשים והמסיבה.. אני מניחה שהמפגשים עדיין יתקיימו - אם אתם מעוניינים, אבל לגבי המסיבה...? מה דעתכם?
לירון.

אני לא רואה סיבה לבטל...

נכון שזה היה אמור להיות משהו כהכנה להופעה, אבל עכשיו כשהיא התבטלה לבטל גם את המחווה? להיפך, ככה יצא לנו להיפגש כפורום אפילו בלי קשר להופעה. לירון- אולי לא אומרים לך את זה מספיק אבל את מנהלת מדהימה שעושה המון בשביל הפורום ובשביל המעריצים של מיוז בארץ ותודה על הכל.... ואין מה לעשות... בתכלס מי שרוצה לראות אותם צריך לטוס לחו"ל. מה הסיכויים שהם יופיעו באירלנד באוגוסט?.. חח

רק עכשיו נכנסתי לפה וקראתי..

ואני חייבת להגיד שגם אני מרגישה די חרא. מה זה בניתי על זה כעל דבר מתוק לפני הגיוס, כי אני יודעת שלטוס לראות אותם אני לא יכולה (במיוחד כשחברה שלי מתגייסת עוד פחות מחודשיים ושתינו בנינו על זה) אני מבינה אותך לגמרי ואני חושבת שהמסיבה צריכה להתקיים בכל מקרה!! נעשה איזשהו ערב שכן יעשה טוב, וכן נוכל לשמוע שירי מיוז, גם אם זה קאבר. אוךך ידעתי שזה יותר מדי טוב מלהיות אמיתי. פשוט ידעתי. די, אין לי מה להוסיף. ולירון, אני ממש לא מתכוונת לגרום לך להרגיש חרא בגלל ההודעה. סורי.

inbal145

New member
אני לגמרי מבינה אותך.

האמת היא שגם אני חשבתי להתנתק קצת מכל העניין... אין לי חשק, רצון ויכולת כרגע. אולי זו תגובה ראשונית וזה יכול להשתנות מאוד גם בימים הקרובים, אבל כרגע אני גם לא כלכך סגורה על מה שהולך לקרות איתי בזמן הקרוב. אולי יהיו כאלה שיחשבו שכל מה שאני כותבת כאן עכשיו מוגזם, אבל אין לי כרגע שום דבר אחר להגיד. כתבתי על זה הרבה יותר כאן. האמת היא שכבר הרבה מאוד זמן לא באמת כתבתי בבלוג הזה, ואני גם לא מאלה ששמחים לפרסם לינקים לבלוג בפורומים או אתרים אחרים, אבל זה משהו שכן רציתי דווקא לשים כאן. בקשר למסיבה, אני יודעת ממש מה להגיד, כי אני אהיה בחו"ל בכל מקרה, סורי... ולירון, אני חייבת להודות שאחרי שקראתי את כל החוויות שלך מההופעות שראית בחו"ל, ממש קינאתי בך ובהתחלה אפילו כעסתי קצת, אבל אני יודעת שכשאני אהיה בגילך ויהיה לי כסף - אני בטח אעשה את אותו הדבר. תתנחמי בעובדה שיצא לך לראות אותם מופיעים לא מעט פעמים, לפגוש אותם ואפילו לדבר איתם קצת. את מנהלת מדהימה, ואת באמת צריכה לקבל את כל הקרדיט לכל החדשות המשמחות שהיו כאן בחודשים האחרונים. אז... קבלי חיבוק ממני ותודה ענקית על הכל.
אני באמת מקווה שכולנו נתאושש מזה קצת בימים הקרובים

Runt

New member
קודם כל תודה לך על כל מה שעשית ../images/Emo201.gif

את מנהלת ומיוזרית נהדרת!!! לפי דעתי צריך להמשיך עם הכל; הופעת המחווה ולהמשיך להעלות רעיונות כדי להראות למיוז שישראל עדיין רוצה אותם פה בארץ, למרות האכזבה הקשה. רק עכשיו שמעתי על הביטול ואני בהלם, אני לא בדיוק יודעת איך להגיב. מצד אחד משהו אמר לי שזה צפוי ומצד שני כואב לי על הביטול... אני גם חושבת שיהיה מה שיהיה אני כן אגיע להופעה שלהם מתישהו. מיוז איכזבו אותי, כשכולם אמרו שההופעה בטוח תתבטל אמרתי לעצמי: "לא, אלה מיוז, אין מצב שהם יאכזבו אותנו ככה..." כי מיוז הפכו ליותר מסתם להקה והאמנתי בהם כאנשים. אוף. אני צריכה לסדר את המחשבות שלי... זה... זהו.

../images/Emo201.gif

לגמרי מבינה בקשר לאיך שאת מרגישה. עם זאת אני לא רואה סיבה לבטל את מה שתכננו. אז הם לא יבואו השנה.. זו לא סיבה לבטל הכל ולשבת כמו מפגרים בבית ולהצטער על זה במקום לצאת ולבלות יחד ולהכיר זה את זה. בקשר לנדנוד לאמרגנים ולמארגן.. תחשבי על זה.. את זו עם הקשרים שצריך והכל, ואפילו שאת תטוסי יש פה המון אנשים שלא יכולים להרשות את זה לעצמם.. אני אשמח לעזור עם מה שלא יהיה, אבל עדיין אני ממש לא רוצה לעזוב את הנושא בשקט ופשוט לשכוח מזה.

../images/Emo201.gif../images/Emo62.gif

לירון מקווה שתרגישי בסדר... זה כל כך לא אשמתך, וכולם פה סוגדים ומודים לך שבזכותך היה את הסיכוי הענק הזה. אבל היי, זה לא אומר שמיוז לא יופיעו אף פעם בישראל. גם אם זה יהיה שנה הבאה, זה יהיה וזה מה שחשוב! don't loose hope, מיוז עדיין לא ירדו מהפרק, ואני בכלל לא חושבת שזה יקרה בזמן הקרוב

חבל שבמקום להתחזק את מתחלשת,

כולנו פה עצובים וכואבים, אבל להתנתק מהפורום? להתנתק זה לברוח, ולברוח לא יעזור, להיפך. לדעתי, במקום שכל אחד ישקע באבל שלו עצמו אנחנו צריכים להתאחד, ואני חושבת שצריך יותר מתמיד את האירועים והמפגשים כדי שנוכל להיות ביחד, וביחד להמשיך לקוות שיגיע בשנה הבאה. Follow through Make your dreams come true Don't give up the fight You will be alright 'Cause there's no one like you in the universe Don't be afraid What your mind conceives You should make a stand Stand up for what you believe And tonight We can truly say Together we're invincible During the struggle They will pull us down But please, please Let's use this chance To turn things around And tonight We can truly say Together we're invincible

לירון תודה וכל הכבוד על הכל. ../images/Emo201.gif../images/Emo24.gif

השקעת מזמנך, וזה לא קורה באשמתך. ברגעים האלה הפורום צריך להיות הכי מחוזק שהוא יכול, זה לא סוף העולם, אבל דברים כאלו קורים.

Gigantic Boots

New member
טוב די!! חלאס עם ההתבכיינות הזאת!

בוא נודה על האמת. מיוז הם לא הלהקה שנושאת את הדגל באמונה בערכים, ושכסף לא חשוב. וגם אם הם כן, אז חברות התקליטים לא יאפשרו להם לפעול על פי הערכים האלה. עם כל הכבוד למוסיקה שנוגעת ללב (ושאני מושפע ממנה רבות) חברי הלהקה מדברים בראיונות על דברים די שיטחיים (כמו כל בן נוער ממוצע). מהם לא תבוא הישועה. עצוב להודות אבל כל להקה היא מעין עסק של חברות התקליטים. בגלל זה תעשו כמוני. תיצרו לבד את המוסיקה שלכם, ואז לא יהיו לכם טענות לאף אחד מלבד לעצמכם. אל תצפו לכלום.
אבל ככה זה לגבי הכל

Apoca1ypse

New member
דווקא לא כל להקה, קח דוגמא מסטיבן ווילסון

איזה נשמה 3> מקימים לו פורום סגידה? ד"א הסיבה היחידה שפט לא מופיעים פה זה בגלל היותם המתופף שידוע בכמה דעות אנטי ציוניות שלו o;

CitizenErased

New member
כמה מכם ממש לא הבינו כלום..

מיוז לא ביטלו פה כלום, זו ממש לא אשמתם. כל הפסטיבל יתבטל, ככל הנראה משהו השתבש בתכנון. בכל מקרה, זה לא קשור למיוז אז הם האחרונים שצריך לכעוס עליהם. ונכון לעכשיו הם אמורים להופיע כאן שנה הבאה אבל כמובן שעד אז אי אפשר לדעת איך לוח הזמנים שלהם יראה ואם הם בכלל יופיעו. בכל מקרה, מעצבן אותי שאנשים מתייחסים לזה כאילו למיוז לא איכפת כאן מהמעריצים או משהו, זה לא הופעה שלהם לבד שזה אשכרה תלוי רק בהם, זה פסטיבל. הם רק היו אמורים להיות חלק מזה בדיוק כמו דה ראפצ'ר ופלסיבו. שלושת הלהקות כבר חתמו על חוזים והכל היה סגור, אבל כנראה שמשהו בארגון הפסטיבל השתבש. בכל מקרה אני מאמינה שבימים הקרובים נדע על זה קצת יותר. זה ממש לא שולל ביקור שלהם בעתיד הקרוב אפילו, פשוט זה שולל את אוקטובר הקרוב.

אני חושבת שהכעס פה הוא לא על מיוז

אלא על המארגנים- שוב גרמו לנו להתלהב והכל- זה כמו שהתחילו לפרסם על MCR- כשלכולם היה ברור שהם לא יגיעו כי היה יותר משתלם להם להגיע ליוון באותם תאריכים. לפחות אני כועסת על המארגנים- על המפיקים והיחצ"נים שמפרסמים לפני שהכל סגור- אם האומן הוא זה שמבטל אז קטונתי מלהתלונן- אבל כבר לא פעם שהם מפתחים פה תקוות משמחים מעריצים ואחרי לא יותר משלושה שבועות מנפצים הכל.

lestatgirl

New member
כמו שאמרתי יש לקיים את המפגשים ואת המסיבה

זה רק הפסטיבל הזה ש"נדחה" לבינתיים, אבל מה עם העצומה, יש לנו 4000 חתימות וגם לפני הפסטיבל הזה הייתה לנו אמונה שהם יבואו וניסינו להביא אותם, זאת רק מהמורה בדרך ואני לא רואה סיבה שלא נמשיך בניסיונות להביא אותם לפה. אם כבר המגעים והכל רק העלו את המודעות של מיוז לגבי המעריצים בארץ, מה שמבטיח לדעתי את העובדה שהם יגיעו, השאלה היא רק מתי. וכל מה שיש לעשות זה לקוות שזה יקרה בקרוב ולפעול להשגת המטרה הזאת, הדבר הכי נורא יהיה עכשיו לאבד תקווה, צריך להתגבר על המהמורה הזו שבדרך ופשוט לצאת חזקים יותר מכל הסיפור, דבר אחד שאני בטוחה שיקרה.

Ori California

New member
לירון!

אני מרגיש דומה... ידידה שלי אמרה לי והייתי בטוח שהיא עובדת עליי/= וזה ביאס אותי כל כך שגיליתי שכל זה נכון,כי כבסר חסכתי את הכסף והתכוננתי להופעה,וזה הרס אותי><אני מתכנן(רוצה לפחות...כסף כבר יש חלק) לטוס להופעה שלהם בסוכות,אני חייב לראות אותם..אז אם את טסה בזמן הזה תודיעי לי.. בכל אופן... כל הכבוד לך על כל מה שאת עושה בפורום כדי להשאיר אותו מעניין ועדכני,ועל כל מה שאת עושה כדי לשים את ישראל על המפה
את העמוד שדרה של הפורום הזה!אבל אנחנו נשרוד פה גם בלעדייך כי לימדת אותנו
אממ אז מקווה שיהיה יותר טוב,ושהופעה לא תיבטל בסוף (וגם לא תידחה כי אני אהיה בצבא/=)

נאממ אם אתם טסים באמת בסוכות

תוכלו לעדכן גם אותי? בבקשה *פרצוף פאפי*

למעלה