חברה תעזרו לי....

yoska

New member
חברה תעזרו לי....

ביררתי בקשר לביטוח חובה בפול לאופנוע 350 ואמרו לי שזה 3600 לשנה בערך שאלתי גם בישיר ואמרו לי שזה 3250 בערך כי אצלם יש דירוג אחר לנפחים נדמה לי עד 400 זה אותו דבר היום אני מתקשר עוד הפעם לישיר ואמרו לי שזה 3700 וזה אחיד . מה דעתכם על זה ואיפה אני יכול למצוא את המחיר הכי זול לנפח הנתון 350 מדובר בנהג יחיד למשך שנה.תודה מראש.

ofnik

New member
המחיר אכן אחיד-וכמו ששמת לב-בבטוח

ישיר לא יודעים על מה הם מדברים אז רק לא ביטוח ישיר אופציות נוספות דודוי בן דוד תמוז

tygger

New member
רק לא תמוז.

מבחינתי כבר עדיף לך לנסוע בלי ביטוח... מוטו-ביט הרבה יותר טובים. לפחות שם הם עובדים על 19:00 וגם מנפיקים את הפוליסה במקום. השירות שלהם גם כן מעולה. שלא כמו תמוז שלא עובדים אחרים 15:00 תיאורטית (12:00 בפועל) ובימי שלישי יש יום מקוצר (לא עובדים בפועל). שלא נדבר כמובן על סיאסטה יומית של כמה שעות טובות ותחילת עבודה מאוחרת. חפש את הטלפון של מוטו-ביט ודבר עם עמית. נסיוני של כמה אופנועים ואפילו תאונה אחת גרם לי להאמין בבן אדם הזה. ואני באופן כללי שונא את כל האנשים בצורה די גורפת...

ixmix

New member
טיגר, יש לך נטיה מוזרה מאד...

אני מתכוון לנטיה הזו לפסול דברים או לקבוע עובדות בשטח מבלי לנמק. זה מרגיז וזה תמוה בעיני. החוצפה שלך גובלת בנבזות לעיתים. איני קשור בשום צורה ל"תמוז", והאמת שאין לי מושג מה רמת השירות שלהם - אני רק חושב שאנשים חיים מהשירות הזה. לא סביר בעיני שהם מצהירים על שעות עבודה ואינם עובדים בהם, ובטח לא ההשמצה הפרועה על ה"סיאסטה היומית". אני לא מעביר חוו"ד על תמוז או על מתחריהם, היות ואיני מכיר, אני בהחלט מעביר חוו"ד על הכתיבה הבוטה / נבזית / ילדותית / מרושעת שלך. למנהלים - מקווה שתגובתי תימחק יחד עם ההודעה של ה
מלמעלה, ויחד עם כל השמצה חסרת בסיס שתראו. תתבייש.

tygger

New member
בשבילך, הרי ההסבר.

למרות שהייתי בטוח כי הסברתי את הנושא טוב בהודעתי בקשר לשעות העבודה שלהם. (אני מניח שכשאופניק אומר "ישיר לא מבינים כלום" אז זה מספיק הסבר בשבילך?) חברת תמוז היתה החברה שביטחה אותי למשך תקופה שעוד עבדתי באבניר לפני כמה שנים. הסוכנת XXXX הייתה הסוכנת הראשית שטיפלה בכל הכלים שנמכרו ואף בביטוח שלי. יום אחד כאשר הייתי זקוק לחברה נתקלתי במספר קשיים, לאחר תאונה קלה הייתי זקוק לחברה. ואז גיליתי ש: החברה עובדת רק עד 3 אחר הצהריים, וזה לא כולל ימי שלישי שאז הם עובדים רק עד 12 בצהריים. משום מה, אף אחד לא עונה לטלפונים משהו כמו שעה לפני שעת הסגירה. יש להם איזה הפסקת צהריים ארוכה. לאחר השארת הודעה ב11, חזרו אלי למחרת בטענה כי השארתי הודעה אחרי 15. ועוד דברים רבים מספור. היום לאחר מספר שנים, אותה סוכנת שינתה את היגוי שמה קלות (נשמע לה יותר טוב) אבל עדיין החברה עובדת באותם התנאים. אתה צודק. אני באופן אישי, שונא אותם. לי הם עלו בהמון ימי עבודה, טירטורים מיותרים והרבה כאבי ראש. חוצפה? לא יודע. ואם לומר את האמת, אז הדיעה שלך לא ממש מעניינת אותי. את חוות דעתי לפי ניסיוני האישי אני בהחלט אעביר לאנשים פה היות ואני חושב כי זוהי זכותם המלאה לדעת. בדיוק כפי שזוהי זכותך להעביר ביקורת על הדיעה שלי. אני בהחלט מרושע (תודה לך) ואכן אני נבזה. אבל אני אומר את האמת ישירות בפנים. אין לי כוח לריבים ולשטויות. אתה רוצה, שלח לי מיילים/מסרים בנושא ואני מבטיח תשובות ומענות. נ.ב. אני כן קשור לתמוז בצורה כזאת או אחרת. זה שאתה עובד במקום מסויים לא בהכרח הופך אותו לטוב ביותר, כי אם זה נותן לך לפעמים נקודת מבט טיפה שונה מאנשים אחרים. כל זה הינו דעתי האישית בלבד. אבל הייתי רוצה לדעת מתי עוד הייתי חוצפן ונבזה בזמן האחרון. סתם מתוך סקרנות גרידה...

אזרח פ.

New member
זה יפה שאתה אומר את האמת בפנים

אז אני מניח שלא תעלב אם אני אגיד לך שמשפט כמו "עדיף כבר לנסוע בלי ביטוח" זאת אחת היציאות האידיוטיות ביותר שנאמרו פה לאחרונה. ואתה גם בטח שמת לב לאחרונה, שזה לא תואר פשוט להתמודד עליו. אין כמו משפט אידיוטי כזה לפתוח את היום... תודה ויום נעים.

BladeRunner

New member
../images/Emo42.gif + ../images/Emo96.gif ידידי ...

המדובר בסימפטום לתופעה חוצת פורום .

אדיוט היום? אדיוט השבוע?

אדיוט החודש? אדיוט השנה??? לא זה דווקא לא טייגר,אבל אם התחלנו עם שרשור אדיוטים אז קבלו בבקשה... טם טם טם טם
אדיוט היובל!!! לאותו אחד שרכב על בורגמן 250 באלוף שדה אתמול בערב כאשר הוא מרכיב ילד (הבן שלו?) בגיל 6-7. האבא (?) שמח וטוב לב עם כפפות וקסדה סגורה למישעי. הילד (?) שמח וטוב לב גם הוא,אבל עם קסדת אופניים. ברמזור המוביל מגהה לאלוף שדה אני פותח את החלון: מאסטר:"תגיד דודלי הכול טוב?" אדיוט:מניד בראשו כאילו גילה את אמריקה רק היום. מאסטר:"תגיד דודלי,למה לילד אין קסדה כמו שלך?" אדיוט:"כי היא גדולה עליו" (כאילו דא????
) מאסטר:"ברור,אבל אתה יודע שיש קסדות סגורות במידות האלו,לא?" אדיוט:"כן אבל הן (למרות ששמעתי "הם") יקרות לאללה..."
בשלב זה נכמרו רחמיי על אותו זאטוט במושב האחורי. רק נקווה שהוא ילמד בדרך הקלה שאבא שלו אדיוט...

התובנה

New member
זה רק מראה כמה אתה...

...לא מבין באופנועים. תגיד, אתה לא יודע שלמורכב/ת תמיד יש ראש (ובמיוחד גולגולת) עמיד יותר (טיטניום?!) והגוף עשוי מקוולאר וסיבי פחם ובכלל לא צריך מיגון ?!

Vadan

New member
../images/Emo6.gif,אכן האבא הוא אדיוט היובל.

בקשר לטייגר,לא משנה לאיזה מהאדיוטים (היום,השנה או היובל) הוא זכה אני נאלץ להסכים עם כל מילה שלו לגבי חברת "תמוז". גם אני התאכזבתי מהם קשות במשך השלוש שנים שהייתי מבוטח אצלם ואני גם מסכים עם "האידיוט" לגבי שעות העבודה שלהם. לסיכום - מומלץ להיתרחק ולהישמר מפניהם. יום טוב

אל תכניס לי מילים לפה ידידי...

ל-א אמרתי שטייגר הוא אדיוט,כן?! רק שלאור הודעתו של האזרח חשבתי שמתאים להכניס כאן את ההודעה...

tygger

New member
לפחות אחד הבין את הנקודה.

ושוב אני אנצל את המקום לומר שאין לנסוע בלי ביטוח. ההשוואה הייתה שלבטח בתמוז מבחינת השירות זה כמו לנסוע ללא ביטוח כלל. מקווה שהבנת כעת אזרח פ. או שאתה רוצה גם ניקוד?

BladeRunner

New member
תראו רגע , תשמעו ...../images/Emo132.gif

אנחנו לא מבקשים לחלק תוארים לטיפשים (יש כאלו למכביר ולא רק כאן
) . אנחנו כן מבקשים לחשוב לפני ששולפים מקלדות ,עכברים ומתקתקים בצרורות
. תודה ,

tygger

New member
הדבר היה לטובת השוואה.

כמובן שאין רצוני שהבחור יסע בלי ביטוח. מעניין שדווקא בזה בחרת להתעמק. אבל טוב נו, שיהיה. זוהי דעתך והיא הקובעת. זה מאוד מצחיק לשמוע לאחר שחזרתי כרגע מפגישה עם עוד סוכנות ביטוח כדי שיהיה יותר קל לאנשים לעשות ביטוח וכמה שיותר אופציות על מנת שהם לא יסעו בלי ביטוח. זה רק חלק מהדברים שאני משתדל לעשות כדי שאנשים דווקא יסעו עם ביטוח. אבל זכותך. המשפט אכן נשמע אידיוטי. אין זה רצוני שאף אחד יסע בלי ביטוח. אבל אם זה כל מה שאתה יודע לקרוא, אז בבקשה. תהנה.

tygger

New member
בבקשה.

לא לוקח את זה קשה. לפעמים אנשים נעולים על משהו מסויים והם לא מוכנים להבין דברים אחרים. רק מקווה שהבהרתי את עמדתי בנושא טוב יותר. השאר יכולים לבחור בין לקפוץ לי לבין לנתר לי...

® Road Runner

New member
גם אני עם הטיגריס....רק לא תמוז !!!

לפני כמה שנים היייתי מבוטח אצלם, ובאמצע הביטוח החלפתי אופנוע. קורה... פה יש לציין שאני גר בצפון הרחוק ותמוז נמצאים במרכז. התקשרתי אליהם וביקשתי להעביר את הפוליסה מהאופנוע הישן לאופנוע החדש. ענתה לי פקידה בלתי-סימפטית בעליל(מה גם שאני זוכר את הפעם הראשונה שנכנסתי אליהם וטיפלה בי מישהי עם לב של אבן ופרצוף של שיש..
). היא אמרה לי שהיא צריכה שאשלח את התעודה אליהם והם ישלחו אליי חזרה את התעודה עם הפרטים של האופנוע החדש..נשמע פשוט... אץ לו רץ לו אדון RoadRunner לסניף הדואר הקרוב לביתו ושלח בדואר את תעודת ביטוח החובה לסוכנות תמוז. לאחר ארבעה ימים התקשרתי לוודא שאכן התעודה הגיעה ושוב הפקידה "הנחמדה" עונה ואומרת שהתעודה לא הגיעה...
מוזר...ארבעה ימים זה די הרבה זמן בשביל שהתעודה תגיע. מתקשר שוב אחרי יומיים ופקידתינו עונה:"כן, התעודה הגיעה אבל אני צריכה לחפש אותה ולהנפיק חדשה - עוד יומיים תקבל את תעודת הביטוח"
עודרים יומיים, שלושה ארבעה, נאדה...
אני מתקשר...היא עונה...אני שואל... היא מתחמקת...אני מתעצבן
...אומרת שהיא לא מוצאת את התעודה ששלחתי
...אני בשוק
...היא לועסת מסטיק...בסופו של דבר היא אומרת: "תוך יומיים התעודה אצלך", "נראה" אני אומר בספקנות.
ושוב, עוברים יומיים, שלושה, ארבעה, גורנישט, התיבה ריקה ואני עדיין בלי ביטוח.... הסעיף המרוקאי עולה לרמות שמחייבות אזעקת אמת וכניסה למקלטים, אני עוד שנייה עולה על רכבת לת"א מצוייד בפטיש 5 קילו על מנת שאוכל לבדוק את הנושא בעדינות ובאופן אישי.. בשנייה האחרונה אני מתעשת ופונה לאילנקה בבקשה לגשת לתמוז ולראות אם הוא מוצא את התעודה בבלאגן שנקרה "תמוז". אדון אילנקה מגיע למשרד, מוצא את התעודה האבודה, מקבל אחת חדשה במקומה ושולח לי אותה בדואר.זה מה זה פשוט @. אחרי יומיים אני מפסיק להתחמק מניידות..
מסקנה : ר-ק ל-א ת-מ-ו-ז

למעלה