גם אני עם הטיגריס....רק לא תמוז !!!
לפני כמה שנים היייתי מבוטח אצלם, ובאמצע הביטוח החלפתי אופנוע. קורה... פה יש לציין שאני גר בצפון הרחוק ותמוז נמצאים במרכז. התקשרתי אליהם וביקשתי להעביר את הפוליסה מהאופנוע הישן לאופנוע החדש. ענתה לי פקידה בלתי-סימפטית בעליל(מה גם שאני זוכר את הפעם הראשונה שנכנסתי אליהם וטיפלה בי מישהי עם לב של אבן ופרצוף של שיש..
). היא אמרה לי שהיא צריכה שאשלח את התעודה אליהם והם ישלחו אליי חזרה את התעודה עם הפרטים של האופנוע החדש..נשמע פשוט... אץ לו רץ לו אדון RoadRunner לסניף הדואר הקרוב לביתו ושלח בדואר את תעודת ביטוח החובה לסוכנות תמוז. לאחר ארבעה ימים התקשרתי לוודא שאכן התעודה הגיעה ושוב הפקידה "הנחמדה" עונה ואומרת שהתעודה לא הגיעה...
מוזר...ארבעה ימים זה די הרבה זמן בשביל שהתעודה תגיע. מתקשר שוב אחרי יומיים ופקידתינו עונה:"כן, התעודה הגיעה אבל אני צריכה לחפש אותה ולהנפיק חדשה - עוד יומיים תקבל את תעודת הביטוח"
עודרים יומיים, שלושה ארבעה, נאדה...
אני מתקשר...היא עונה...אני שואל... היא מתחמקת...אני מתעצבן
...אומרת שהיא לא מוצאת את התעודה ששלחתי
...אני בשוק
...היא לועסת מסטיק...בסופו של דבר היא אומרת: "תוך יומיים התעודה אצלך", "נראה" אני אומר בספקנות.
ושוב, עוברים יומיים, שלושה, ארבעה, גורנישט, התיבה ריקה ואני עדיין בלי ביטוח.... הסעיף המרוקאי עולה לרמות שמחייבות אזעקת אמת וכניסה למקלטים, אני עוד שנייה עולה על רכבת לת"א מצוייד בפטיש 5 קילו על מנת שאוכל לבדוק את הנושא בעדינות ובאופן אישי.. בשנייה האחרונה אני מתעשת ופונה לאילנקה בבקשה לגשת לתמוז ולראות אם הוא מוצא את התעודה בבלאגן שנקרה "תמוז". אדון אילנקה מגיע למשרד, מוצא את התעודה האבודה, מקבל אחת חדשה במקומה ושולח לי אותה בדואר.זה מה זה פשוט @. אחרי יומיים אני מפסיק להתחמק מניידות..
מסקנה : ר-ק ל-א ת-מ-ו-ז