חבר'ה תסתכלו זה חשוב

../images/Emo122.gif גוואלד זמיר...

אני יודע שאני צריך לשפר את הכתיבה, אך לא ידעתי שהמצב כ"כ חמור... ובכלל- מדוע ע"ג הפורום? לשם מה קיים המסר?
אם זה ינחם אותך אנ גם אקרא את ההודעות שלך פעמיים בלנ"ד.

דה שבו

New member
ברור..

אבל מה שקורה שהנוער של היום עושה בירור עצמי, פחות בדרכה של הציונות הדתית, וזה העניין שאני רוצה להעלות כאן שיהיה יותר מודעות לדרכנו.(מקווה שהבנתי את דבריך נכון)... נ.ב למקרה אבוד מה הכוונה שהערות אלה לא טיפשיות?

ממממממ אבל נראה לי

בס"ד נראה לי שכדאי שהנוער יבין את עצמו, ויבין מיהו לפני שהוא הולך להבין מהי דרכה של הציונות הדתית. בעיקר הנוער של היום, שהוא ממש ממש בבלבול אחד גדול... אגב, נראה לי שההערות האלה לא טפשיות כי ככה אני חושבת... [מקרה אבוד ואנוכי זה אותו בנאדם, מקרה אבוד הוא שפוט הפיצול שלי...
] בתקווה שאנחנו מתכוונים לאותן הערות....

דה שבו

New member
טוב

לחיות בסטיגמות זה תמיד נחמד.....אבל לא אתייחס יותר לאמירות ריקות מתוכן

ווווווווווווווו

בס"ד שום סטיגמות... כולה הצחקתי את עצמי קצת. אמירות ריקות מתוכן?! כנראה אתה לא מתכוון לדברי.. כי בדברי יש המון [אבל המון!] תוכן. חבל, כדאי שתפנה ישירות לחבר'ה שדבריהם ריקים מתוכן.... לא נעים לפגוע באלה שיש לדבריהם המון תוכן....

../images/Emo12.gif הנוער עושה בירור?

אני חושש שלא רבים. הייתי אומר אפי' מתי מעט. וגם אלה העושים זאת, לא תמיד בדרך הנכונה. מור העלתה נק' נכונה מאד, לא יכול להתקיים בירור לגבי בתור דתי לאומי אם איני יודע היכן אני משתלב באידיאה הזו. הבירור כמובן צריך להיעשות מתוך תורה, לאור גדולי הדורות. לא רק סברות בטן. בכל מקרה, אנו יכולים לברר כיצד לברר או מה אנו הולכים לברר... אך רצית לברר עניין מסויים. חוששני שאם לא תעלה לדיון את העניין הספציפי אותו אתה רוצה לברר, נזכיר הרבה יותר מדי פעמים את המילה בירור ללא תוכן וללא משמעות אמיתית.
זו סוגיה מאד חשובה, וחבל יהיה לפספס אותה על דיונים צדדיים. ב"הצלחה

מועדים לשמחה!

בירור הדרך שלנו זה דבר גדול מאוד ועמוק..לדעתי אי אפשר ככה לפרוס את זה..אני חושבת שדווקא בגלל כל המצב שלנו הנוער יותר ויותר מברר לעצמו דברים..יותר צמא לדעת.. עלי?יפה יפה...דוד שלי ר"מ שם..

למעלה