חבר'ה תגידו, אני היחיד

הראל מויאל באמת מדהים ../images/Emo23.gif

יש לו קסם בשירה שלו שהוא כובש אני בטוחה שהוא יהיה בניצנים! אהה אושרה ואם בא לך ככה סתם לדבר אז רק אם את רוצה את מוזמנת לרשום את האייסי שלך ולדבר בכיף עליו וכולם...

xander55

New member
זו רק ההתחלה ../images/Emo129.gif

מלבד זאת, לא ממש הספקתי לשמוע אותו, חכו עוד כמה תוכניות. כמו שאומרים nothing is set and stone. משהו כזה בכל אופן.

offir16

New member
אז ת'רואה ת'לא היחיד :)

גם אני חושב שהוא פשוט מלך !! חבל רק שהוא כמעט הודח :( אנשים פשוט רואים אותו כמועמד אבל לא מצביעים בשבילו, האם יש מצב שלא קראו את זה בכלל לפי הסדר???

נראה לך?!?

אתה יודע כמה הצבעתי לבנאדם המוכשר וההחמוד הזה? כשראיתי שהוא כמעט עף רציתי להרביץ שם למישהו ( חברה שלי היתה לידי) ואני מסכימה איתך אין לו הרבה תשומת לב בכלל..

aiz1983

New member
יפה חבר'ה, שימחתם אותי

הוא נותן המון צבע לתוכנית ובאמת שכמעט קיבלתי התקף לב שהוא כמעט עף..

חחח גם אני הייתי בלחץ כשראיתי אותו

נשאר בשלישייה האחרונה אתמול..... יואו זה היה מלחיץ.... מעניין מי קיבל הכי פחות מכל המתמודדים?

offir16

New member
ראסמי זה היה מזה לא במקום

אין מצב שבעולם שהוא קיבל כ"כ מעט. הבנאדם הזה כל מי שתשאל : " כן,כן הוא מתמודד מצויין", אף אחד לא חושב להעיף אותו - אני אישית מקווה שהוא יזכה !!

כולם חושבים שהוא סבבה

אבל מי בעצם חושב שהוא הכי כלי שם? הרבה פחות... וזו בדיוק הסיבה שהוא הגיע לאן שהגיע... מה שיותר הפתיע אותי מהכמעט-הדחה שלו היה העובדה שהליטבק לא היה מועמד להדחה (זה באמת תפס אותי בהפתעה, שכן לא ממש ראיתי בסיס מעריצים גדול לעמוד החשמל האהוב של ריקי)

../images/Emo31.gif כל אחד והטעם שלו

אני ממש אוהבת אותו
לא רקבגלל שהוא חתיך

כן אה?!? בהתחלה אהבתי אותו אבל..

אחרי זה שמתי
שהוא כזה זייפן והוא מעוות את הקול שלו! לא כמו האחד והיחיד- לירון
!!!!

בעיניי הוא דווקא סבבה

פשוט אני מצביע רק לאלה שאני ממש אוהב, ואם כל הסימפטיה שלי ללב, שהוא גם ביישן וגם פרצוף שלא היה מבייש שום בויבאנד, הוא בכל זאת לא הולך להוציא ממני אפילו קול אחד, פשוט כי אחריי זה אני אוכל את הלב אם הקול הזה יתרום להדחתו של אחד המועמדים שלי...

לא../images/Emo70.gif|דוד|../images/Emo28.gif../images/Emo15.gif

לירון מדהימי
ממש מתוקי
והוא גם שר מהממ
רק חבל שלא ככ שמים עליו דגש ובגלל זה אפ'חד לא שומע את הקול ה-מ-ה-מ-ם שלו
לירון לב

למעלה