חבר'ה תגידו, אני היחיד

aiz1983

New member
חבר'ה תגידו, אני היחיד

שנפעם מקולו של לירון לב כאן? הוא מעולה לדעתי ודי נופל בין הכיסאות.. נסו רגע לצאת מהתדמית של האחת והיחידה סשה / הראל סקעת ותחשבו עליו . הוא מ-ע-ו-ל-ה ויש לו קול רגוע וממש יפה. לא ?? נ.ב- שלא תבינו לא נכון- אני מאווווד אוהב גם את סשה ועוד יותר את סקעת הגדול. אבל לירון לב לא מקבל לדעתי את כל התשומת לב הראויה. מסכימים ?

שלומית16

New member
אני ספציפית לא ממש מתלהבת ממנו אבל

תידע לך שהרבה התלהבו ממנו הרבה מצביעים לו הוא דווקא מאוד בולט

NeTuSh2

New member
אני כן!!! ../images/Emo13.gif במיוחד ב

אודישן שלו, הוא שר את "התחלה חדשה" פשוט מושלם!

צודק מאוד ו....

אני תמיד אמרתי שהפייבוריט שלי הוא לירון לב בגלל שיש לו קול כזה מיוחד ! והוא חמוד כזה...

aiz1983

New member
ואני אנצל ואומר :

שלירון
ממש טוב, אבל הפייבוריט שלי הוא עדיין הראל סקעת. מצאתי מקודם כמה שירים שלו מהאודישנים ומלהקת חיל הקשר (?) בקא** ואין אין עליו .. ע-נ-ק ומקצוען. הגמר החלומי שלי :
הראל סקעת
לירון
מיכל רשף / סשה גרישקוב

aiz1983

New member
נצל"ש נוסף ...

מישהו יכול להעלות לפורום איזה אודישן של סקעת .. איזה קליפ נחמד?

NeTuSh2

New member
אנחנו באותה דיעה ../images/Emo13.gif אבל .. ../images/Emo20.gif

לדעתי גם 2 היעל [שחר ופנדריך] וציפי מעולות!
.

הדרוש13

New member
גם אני!

גם אני מכמוך! מאוד אוהבת את שתי היעליות (פנדריך ושחר) המדהימות...(חשוב לציין) הם לא ממש בולטות אבל אני פשוט אוהבת אותם גם בקול וגם ביופי.... וגם ציפי לא רעה בכלל האמת שהיא ממש טובה אבל אני יותר אוהבת את סשה!

אושרה23

New member
אני מאוהבת!!!

התאהבתי נואשות בהראל מויאל המושלם!!! כל מי שיודע עליו שיכתוב. ה-כ-ל!!!

Golden apple

New member
../images/Emo73.gif השבת קרה לי דבר מוזר,

אהבתי נורא את סשה באודישנים הראשונים ופתאום היא שיעממה אותי ויעל שחר הפכה לפייבורטית העיקרית. ולא סתם אני איתה עד ניצנים...

אני תמיד אהבתי יותר את

יעל שחר יש לה קול מדהים ומיוחד כזה! וגם שהיא שרה היא נכנסת לזה ומשקיעה, רואים שהיא אוהבת לשיר

lonestar2003

New member
גם אותי לפתע פתאום סשה שיעממה

וכולן נראו לי יותר מוכשרות ממנה. היא (סשה) זייפה בטירוף בהרמוניות בשיר שלה. פנדריך היא גילוי חדש עבורי (מאוד אוהבת) וגם יעל שחר. לירון לב... איכזב אותי קולית כי הוא מסוגל להרבה יותר. חוזרת ואומרת: לירון לב- תעשה לי ילד! איזה מותק הוא... עדי כהן מעולה. היא גם מאלה שלא מראים עשירית מהיכולות האמיתיות שלהם.

Tleilaxu

New member
סשה לא זייפה, זאת חנה.

תראי בווידאו, זאת חנה. סשה שרה קול (מיקרופון מורחק) ושומעים את הקול. הקול הסדר, המנגינה לא, המנגינה זיוף. חנה שרה מנגינה (מיקרופון מקורב), וזאת בטוח לא פנדריך מזייפת כי גם היא שרה קול, של אלטית.

מסכימה-רשמתי את ההודעה קודם אבל:

שמתם לב שכל הזמן מנסים להכניס לנו לראש שהיא הכי טובה....ככה לפחות זה נראה לי גם ריקי שאמרה שהיא מצוינת מכל בחינה גם בשירים של הלהקות הצבאיות היא שרה ראשונה וגם בתוכנית האחרונה נתנו לה לשיר שיר של לא אחרת מנינט טייב שזכתה שנה שעברה... הייתי חייבת לכתוב אותה שוב לכל מי שלא ראה!!!

../images/Emo45.gif

נכון מאוד. דוחפים אותה לכל מקום,יש יותר מידי רוח סביבה ומבחינת התקשורת היא כבר הכוכב נולד. חבל, התחרות מיותרת כי לכולם אין ספק מי תנצח. אני כל כך לא מבינה למה... יש לה קול פשוט מידי, אותי היא לא מרגשת, וכמו שמישהו אמר פה גם אותי היא משעממת, היא לא ייחודית.

למעלה