חברה שלי

is it gonna end

New member
חברה שלי

שלום לכולן, יש לי חברה ואני עד כה לא הצלחתי לגרום לה לגמור. כן, כן אני יודע שזה ניסוח אומלל אבל אין לי ניסוח אחר. אני בעל ניסיון קודם לא קטן, והיו לי מספיק חברות, אני רוצה להאמין שהן לא זייפו אבל עד כה לא היה לי דבר כזה. אז ככה: אני ממש לא לוחץ עליה וממש לא אומר לה עד כמה זה חשוב לי [וכן זה חשוב בגלל האגו ובגלל שזה גם מקנה ידיעה שהיא לא תחפש את זה במקום אחר ולא יודע מה עוד אבל הכי בגלל שאני רוצה שיהיה לה טוב גם במיטה] אני אדגיש שאנו מקיימים יחסים ומאוד חשוב לה שאני אהנה ואני אכן נהנה אבל חשוב לי שגם היא תהנה. ציינתי שיש לי ניסיון אולם אני החבר השני שלה והראשון היה מאוד לא מוצלח. אני מאונן לה ועוד לא נכנסתי לפני שידעתי שהיא מאוד מגורה. יותר מזה היא לא גמרה אף פעם, ככה שלהדריך אותי בתיקונים קלים - אין על מה לדבר. אני לא יודע אילו עוד פרטים להוסיף... אני יורד לה - נעים אבל לא גומרת. בנוסף אני אוננתי לה והיו כל הסממנים של "אני הולכת לגמור" לפי כל אחת מהחברות שלי לשעבר אבל כלום היא פשוט ביקשה שאזיז את היד, וגם כשלא הזזתי בסוף נשברתי [אני אומנם בכושר אבל 45 דק' במקצבים משתנים וכו' כבר כאב נורא בשורש היד...] לא עזר לי כלום עד כה. חשוב אולי להוסיף היו לה המון עקבות כשהכרנו וכעט כמעט ואין אני יודע שמאוד נוח לה איתי אבל אולי לא מספיק. תודה שקראתן עד פה, ומאוד אודה לכל אחת מכן שתוכל להשיא לי עצה.

בישביל פיתרון הבעייה יש רופאים

שיעזרו לך ליפתור את הבעייה . ולא בנות שיכתבו לך איך הם גומרות ומה אתה צריך לעשות . ואתה תפנתז . זו רק דעתי

bioc1

New member
גם אני לא מצליחה להגיע לאורגזמה

לא מחדירה, לא מאורלי ולא מגירוי ידני. לבן זוגי זה מפריע כי הוא רוצה שאני אהנה אבל באמת לא איכפת לי לא לגמור. זה לא העיקר. עדיין כיף לי בסקס ואני נהנית גם בלי לגמור... רק כשאני מאוננת אני מצליחה להגיע לאורגזמה אבל זה לוקח לי מינימום חצי שעה... כנראה שחברה שלך ואני בעייתיות בנושא....לפחות אני לא לבד...

איזה יופי

שאתה כל כך רוצה שהיא תיהנה
שאלה קטנה: האם גם היא רוצה, באותה מידה לפחות?

לעונג . יש נשים שלעולם לא מרוצות

מימה שבן הזוג עושה למענם והם תמיד מצוברכות . והבן מביא מתנות . אז הן מוצאות תרוץ , לא שווה , לא יפה לא רוצה . במיטה הבן מנסה לעשות כייף לבחורה . היא לא נהנת. מנסה להביא אביזרי מין אולי זה יעזור שיהייה לה כיף . לא בא לה , לא מתאים לה . תמיד היא עים תרוצים שהדשא אצל השכן יותר ירוק . זוג כזה שיתחתן בסוף מיגרש . רק שיחה אצל רופה המבין את נפש הבת ישפוך אור על עתיד הזוג . למה היא לא גומרת . מה עבר אלה בילדות

גלית35

New member
קרמר-פה לא מדובר על פולניה ../images/Emo20.gif

ממרכז וורשה-כאן יש בעיה קצת יותר רצינית. ולפעמים שאין משהו חכם להגיד עדיף לשתוק!

לגלית . קודם תדאגי לעצמך ואחרי זה

תתני עיצות לאחרים . אני בגילך הייתי נשוי כבר 16 שנה והיו לי 3 בנות. אז יש לי ניסיון מעט יותר מימך . ברור !!!

is it gonna end

New member
לא יכולת להתאפק

אני אף פעם לא הבנתי אנשים שכאשר נותנים להם עצה טובה ועוד חינם אין כסף בוחרים לעצום עיניים, חבל.

גלית35

New member
קרמר באמת המשאית של המדליות../images/Emo20.gif

בדרך....וזה שהיית נשוי בגילי +פלוס שלוש עוד לא אומר כלום על נסיון. לפי התגובות שלך כאן לאנשים נראה לי שנשארת בגיל 16!!

לגלית תמשיכי לחפש את אביר חלומתיך

בימקום לתת עיצות לאחרים . ובמיוחד לי . אני כאשר הייתי בן 37 הייתי בתהליך של חינוך 3 בנות שיצאו לתפארת מדינת ישראל . ובימים אילו אני יהייה סבא מאושר . הנסיך הקטן שיוולד במזל.
שווה את כול העושר שבעולם, ואת המדליות אני משאיר לך אולי תעניקי לזה שעדיין לא מצאת . בהצלחה

גלית35

New member
צודק אכן אני אמשיך לחפש את האביר../images/Emo20.gif

וגם לחלוק מנסיון שלי-ולא לשלוף תשובות ... אני תוהה מה יש לסבא כמוך לחפש בפורום מיניות נשית??? תוהה באמת תוהה

אגיד לך מה יש לי לחפש . אני אומנם

בן 58 . אבל עים הרגשה של בחור צעיר . כול הילדים בבלוק חברים שלי . עזרו לי להבין את ענינני המחשב . והיום אני שולט בכול במחשב . לי הייה פעם תחנת כבלים פרטית בשכונה וכול הילדים היו חברי ועשיתי חידונים והיו לי חיי חברה טובים איתם . אז נישארתי צעיר . מנסה לעזור כאן לפי הבנתי למי שאני יכול ומבין . כמובן שזה רק עזרה . ולא דיאגנוזה מדוייקת . בישביל זה יש רופאים בהצלחה לך בחיפושים

is it gonna end

New member
אני לא מבין אותך

תראה יש פער מאוד גדול בין מה שאתה כותב למה שאני חושב שכל אדם סביר היה מסיק. בנוגע להודעות שלך: 1) לא גורף 2) אני לא מבין בכלל את הדחיפה הזו לרופא, מי אמר שיש בעיה נפשית?? אולי רק אולי צריכים מוסיקה אחרת ברקע - לא יודע בגלל זה כתבתי כאן. 3) ניסיון אישי שלילי שלך לא בהכרח מעיד על הכלל. לסיום כדי שאולי תצא נשכר מהודעתי אני יכול לומר לך שעוד לא יצא לי להביא למשהי נעלי בית בצורה של חיות והיא לא אהבה את זה [אומנם גם ניסיוני לא מעיד על הכלל אבל תנסה מה כבר יש לך להפסיד?]

is it gonna end

New member
תודה שענית לי,

אני די משוכנע שכן למרות שאני לא לגמרי אובייקטיבי ואני אומר את מה שאני חושב כי היא מעולם לא אמרה לי "אוף תגיד אתה לא יכול ללכת ולברר מה לא בסדר פה?" כאשר דיברנו מפורשות על הנושא אז זה היה מאוד חשוב לה אבל היא לא נוטה ליזום שיחות כאילו.

behappy

New member
אולי פשוט אל תתרכזו בלגמור/לא לגמור

? אני מעריכה כל כך את הרצון שלך, זה נהדר. אבל יש בסקס כל כך הרבה חוץ מהגמירה עצמה. ולפעמים לוקח זמן עד שמצליחים לגמור. לפעמים זה קשור במידת השחרור של החברה שלך איתך, במידת האינטימיות שיש ביניכם, ועוד אלף סיבות. תיהנו מהדרך, כמו שאומרים. עזבו את הלגמור, זה יגיע. גם אם מאוחר יותר ממה שאתם רוצים. עוד דבר: עצם זה שהבחור לחוץ על זה שבת הזוג תיגמור יכול להיות מלחיץ, בחיי.

גלית35

New member
is it gonna end -תראה אם גם לבד../images/Emo20.gif

היא לא מצליחה-נראה לי שעם כל הרצון הטוב שלך זה לא ילך. קודם כל היא צריכה להצליח לבד עם עצמה... ושאלה לי-יש לה אולי בעיה עם דימוי הגוף שלה? עברה איזו שהיא טראומה בנושא?

is it gonna end

New member
תודה לשתיכן

אז אני לא אפציץ את הפורום במלא הודעות ואענה לך וגם ל behappy יחד: בנוגע לדימוי גוף שלילי - ממש לא שנינו עושים לא מעט ספורט. טראומה - לא שידוע לי, ונראה לי שלא כי אני לא פסיכולוג ועובדה היא שהיו לה המון עקבות שנעלמו מאוד מהר.. #"עצם זה שהבחור לחוץ" -אני מודע למה שכתבת ובגלל זה אני הפסקתי בכלל לדבר איתה על הנושא. ##"במידת השחרור של החברה שלך איתך"- אני מאוד הייתי רוצה להבין, איך אני מגדיל/ משפר את המידה הזו[אני כותב את זה כאיך אני אבל אם אני אבין אז כמובן שניישם ביחד]. אני חושב שאם יהא לי אלגוריתם או כמה טיפים ל"שיפור השחרור", אההה קשה לי לנסח את זה כראויי אבל אני משוכנע שהבנת] זה יהא קל יותר. ###"במידת האינטימיות שיש ביניכם"- גם בתחום זה אני עשיתי את כל מה שאני יכול מעבר לזה אני לא מכיר. אני חושה שב(##) שם נמצאת עקר הבעיה אבל שוב אני לא יודע הכל. שוב המון תודה על הסבלנות והעזרה.

גלית35

New member
יש לי עוד שאלה אליך-היא מאוננת?../images/Emo20.gif

נוגעת בעצמה שהיא לבד?

למעלה