חברה שלי

גלית35

New member
ודרך אגב זה ששניכם עושים ספורט../images/Emo20.gif

וסביר להניח שהיא רזה וחטובה זה עוד לא אומר שאין לה בעיות בדימוי הגוף. ואם אתה יכול ורוצה לספר קצת על העקבות שהיו לה... האם היא באה מבית שמרני?

is it gonna end

New member
חלקית

בנוגע למראה אני לא חושב שיש לה בעיות בבעיות בדימוי הגוף, או איך שנדמה לה שהיא נראית. בנוגע לעקבות, היו לה בעיות באינטימיות בעיקר. לא מאוננת כלל - מעולם לא ניסתה לפי מה שידוע לי. לגבי הבית קשה לי לומר כי זה שבאתי לארוחות פה ושם לא אומר הרבה אבל אם כוונתך לדת, אזי הם לא מקפידים ואין חינוך דתי. שוב תודה.

פשוט תניח לזה

נשמע כמו מעגל קסמים - היא לא גומרת, אתה נלחץ מזה, היא נלחצת גם, ועוד פחות מסוגלת לגמור, אתה נלחץ עוד יותר, ואז גם היא, ועכשיו ממש אין סיכוי שהיא תגמור. פשוט תניח לזה. אבל באמת. לא רק שלא תזכיר את זה ולא תדבר על זה, תחליט שעכשיו אתה מ-י-נ-י-מ-ו-ם חודש לא חושב על זה. זה לא אומר שאתה דואג רק לעצמך. תנשק, תחבק, תלטף, תשחק, תגרה - אבל תדאג רק לדעת שכיף לה ונעים, ולא לשאלה "גומרת/לא גומרת". ויום אחד, באויירה הנעימה והלא לחוצה, אולי אחרי מסאז', אולי עם כוסית יין, אולי בחופשה באילת, יום אחד זה פשוט יבוא. הבעיה היא שאתם הגברים מתקשים קצת להבין שאנחנו מסוגלות ממש להינות מסקס, גם בלי אורגזמה. אנחנו נהנות גם מהדרך, ולא רק מההגעה לנקודת השיא. רק שאנחנו לא אוהבות שהשותף למסע כל הזמן מזרז ושואל "מתי כבר נגיע"?

להגיד "אנחנו" זאת הכללה קצת ברוטלית

יש בנות ויש בנות, ומין הסתם זה מה שמסבך את העניינים לגברים הפחות מונוגמיים שביניינו: יש נשים שנהיות ביצ'ית (שלא במודע!) אם הן לא גומרות. אם יצא לך להיות עם אחת כזאת, אז עם הבאה תעשה הכל כדי "לקדם את העניינים" אצל האחרות
זה מנגנון דפוק חלקית, אבל יש לו "רגליים", וכדאי להיות עם אצבע על הדופק עם מי אתה שוכב עכשיו ומה ההעדפות שלה, דבר שהוא לא קל עפ"ר.

ממה שהבנתי מהבחור

לא מדובר במישהי שמנסה, משתוקקת, נורא רוצה להגיע לאורגזמה. היא לא אומרת לו שזה חסר לה. היא מעולם לא חוותה אורגזמה בסקס - אז זה לא חסר לה עדיין. מה שאתה מתאר נשמע לי כמו מצב שבו מישהו יודעת מה היא רוצה להרגיש, מחכה לזה, וחוטפת קריזה כשזה לא מגיע. וזה עניין מאוד שונה. ואם מישהי נהיית "ביצ'ית" אחרי סקס עם בנזוג אוהב ומתחשב ומשקיע, בגלל משהו שכנראה נובע ממנה.... אז אולי בכלל עדיף להגיד לה ביי ביי ולהמשיך הלאה?

תגובה לביצ'יות...

אני נהיית כזאת ביצ'ית אם אני לא מגיעה לאוגזמה כל כך הרבה פעמים כמה אפששר לשכב עם בן אדם שלא דואג שגם אני מלבד הוא יגיע לאורגזמה זה אכן מעצבן אבל הביצ'יות כבר יוצאת בטיבעיות לא מדובר פה על סקס חד פעמי ואם זה קורה הרבה זה מרתיח אני אחרי שאני גומרת אני פשוט מאוהבת בבן זוג שלי באותו רגע והולכת לישון בחיוך ואם אני לא מגיעה לאורגזמה ויודעת שהבן זוג אפילו לא התאמץ להביא אותי לאורגזמה זה נורא מעצבן והביצ'יות יוצאת מעצמה... ואני בטוחה שהחברה הבאה שלו הוא יספק אותה כמו שצריך אחרי שאני עושה לו את המוות אם אני לא מגיעה לאורגזמה אבל צריך ללמד אותכם גברים שלא רק אתן צריכים להיות מרוצים.. !

behappy

New member
אני חושבת שזה מגיע עם הזמן

ואם יש נכונות שזה יקרה. הכוונה למידת השחרור של החברה שלך איתך והאינטימיות וכו. אלה לא דברים שנבנים תמיד ביום. יש נשים שקשה להן להיפתח, במיוחד אם גם בפני עצמן הן לא נפתחות. לגבי ## : כן, זו יכולה להיות סיבה די עיקרית. ומידת השחרור הזו תלויה לא רק בך ולא רק בה אלא בשניכם ביחד, בנכונות של שניכם. מה איתה? דיברת איתה על הנושא? רמזת או אמרת לה שהיית רוצה שהיא תהיה יותר משוחררת? איך אתם בתחומים אחרים בחיים? היא מסוגלת לספר לך כל מה שמרגיש לה, באופן כללי ובנוגע לקשר ביניכם? איך התקשורת שלכם מחוץ למיטה, בקיצור? עוד משהו שיכול לעזור- תהיה משוחרר אתה, תנסה דברים שרצית תמיד, תשאל אותה מה היא תמיד רצתה לעשות, תגוון,,,,, וכל זה. ותהיה הכי הכי הכי משוחרר שאפשר. זה מקרין המון.

freidis23

New member
חברה שלי באותו מצב

ברגע שהיא מרגישה שהיא מתקרבת לאורגזמה - נרתיקית או דרך הדגדגן (כן יש 2 סוגים), היא מעיפה לי את הידיים, את הפה וכל דבר אחר.... אין דבר שיעשה אותי מאושר יותר מאשר לראות אותה גומרת, והיא גמרה בעבר, לא עם שני האקסים האחרונים, אבל היא חוותה אורגזמות בעבר. עד היום מניסיוני הסביר הצלחתי להביא בחורה לסיפוק בעיקר משילוב ידיים ופה. וזה בססדר- גם אם זה דורש שעה של נסיונות ומשחק בתוך הנרתיק למציאת נקודות מתאימות. מה שאני ממליץ לך זה להרגיע אותה, להדליק נר, לשים מוזיקה מתאימה, לעשות לה מסאז' בכל הגוף לפני.... שהיא תהיה מגורה מאוד מאוד לפני שהיא תוכל לגמור... ואז ורק אז..... לנסות בשיא הרצינות- עדיף עם אצבע או שתיים בפנים בתנועת בוא... כ 4 ס"מ בפנים ולמעלה ועם הלשון בעדינות על הדגדגן ופתח הנרתיק. מקווה שלא נסחפתי פה בתיאורים, אני פשוט אוהב לרדת לבנות.... יסלחו לי כולן ומיוחד החברה שלי עכשיו, שאני מקווה שהיא לא סובלת מזה....

daniella1980

New member
שאלה חשובה

האם החברה שלך אי פעם עינגה את עצמה, ניסתה לאונן, מסוגלת לגעת בעצמה, מחוברת למיניות שלה, לגוף שלה, לאיברים האינטימיים שלה? כל אלו הם היינו הך בעיני, וללא ספק תנאי הכרחי כמעט לכל הצלחת הגעה לסיפוק מיני עם בן זוג. אגב, אני מנחשת שלא.

daniella1980

New member
אוקיי, ראיתי שענית על זה,

כל שנותר לי להמליץ, מכיוון שלא ניכר שהבחורה שלך יותר מידי עובדת על התקשורת עם הגוף שלה, זה לקנות רוקט-פוקט ולצרף אותו לאינטרקציה שלכם, כי אני מבינה שלבד היא לא מוכנה "להשתעשע" (חבל :( ). האינטנסיביות שלו ביחד עם האקט המיני שלכם והחיבור ביניכם, אולי תצליח להשיג מבחינה טכנית, התקרבות לשיא ואולי אפילו אורגזמה, מבלי שהיא תשים לב... פשוט תקיימו יחסים ותצמידו אותו תוך כדי אל הדגדגן. הבנתי שזה פתרון נפלא ל"גומרות מתחילות". בכל מקרה, עליך לזכור ולהבין ולהפנים שהאחריות על האורגזמות שלה היא לא עליך אלא עליה!! זה חייב לבוא ממנה. אתה יכול לעשות שמיניות באויר ולהזיע למוות בשביל לנסות לענג אותה, וזה לא יקרה אם היא לא תשחרר את המעצורים שלה עם עצמה. תוכל לשוחח עימה על זה ולנסות לשכנע אותה להתחיל במגעים עם עצמה.. אבל לא יותר מזה. כל התסכול שלך הזה והלחץ רק יחלחלו אליה, יבאסו אותה עוד יותר, וירחיקו את שניכם מהמטרה (פורקן שהוא בעיקרו מנטלי ורק הצ'ופר, זו התחושה הפיזית המענגת :) ).

דעתי הצנועה

סקס הוא קודם כל שפה. זה תקשורת שיש לה אלמנטים פיזיים, ושהביטוי הוא פיזי אבל הגזע הוא מנטלי. הגירוי הוא קודם כל בראש. לא אכליל, אבל אצלי למשל ההנאה נובעת מהזרימה המשותפת יחד, מהתקשורת הסמויה, משברירי מגעים. זה כמו לארוג יחד מרקם. בורכתי ביכולת להגיע לאורגזמה פיזית כמעט תמיד (אלא עם כן האקט "יבש" לגמרי, טכני) ובצרורות, אבל זה לא בהכרח מעיד על ההנאה המנטלית שלי מהאקט. כך שאדם שחיי לצידי, ואינו מסוגל" לתקשר" במיטה יכול לחיות שנים בשקר, ולחשוב שהוא "מלך". שורה תחתונה חשובה התקשורת המינית - האינטימיות- ולא כמות האורגזמות. חבל להפוך את המיטה ל"בית חרושת" להפקת גמירות. תהינו מה"ביחד".

amazone

New member
סבלנות בלי לחץ

זה מוכר אבל אל תגדיר את זה כבעיה כי זה לא היא עדיין מגיעה לגירוי וכשהיא תהיה מוכנה היא גם תגמור " אז בואו ננסה, עד שיהיה טוב..." (בואו נצעד לחלום/שר אביב גפן

למעלה