חבר'ה (שוב) עזרה-

חבר'ה (שוב) עזרה-

אני צריכה שתכתבו לי כל מיני מושגים וראשי תיבות (וגם הפירוש שלהן) שקשורים לצופים- סנאדות, בזנ"ט (ברזל נטוי), ישיבת שכב"ג, שכב"ג (שכבה בוגרת) וכו'.... כמה שיותר מהר

Nirvana Forever

New member
בז"נט ועוד...

ניב אני מתפלאת עליך... מה שיוצא מהמונח שלך זה: בננ"ט ראשי התיבות האמיתיים הם בזנט ולכן הפירוש הוא ברזל זוויתי נגד טנקים עוד קיצורים (תשאלי אם את לא מבינה חלק) שק"ש מז"ש גבנ"ל גבנ"צ מח"צ/מחק"צ/מחנ"ק סי"ס ישב"צ שכב"ג שכב"צ צוג"ר ש"ש פז"ח פל"ה פע"מ וואי אני לא מבינה... היו לי מליונים ושכחתי הכל... מקווה שעזרתי

פרה גאה

New member
אופס... חחח

אבל את יודעת שאני יודעת (חחח) את זה פשוט התבלבלתי (הייתי עייפה מלצייר בספר מחזור עד 12 בלילה!!!)

2003 SkiPeR

New member
אהאהאהאה ../images/Emo35.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif ../images/Emo35.gif ../images/Emo88.gif !!!

MajorGad

New member
פעם עשיתי על זה פעולה..

בתולה - אלמניה מגדלית, סנבול - סנדה ארוכה ראשג"ד - ראש גדוד שכב"צ - שכבה צעירה חב"ז - חוט ברזל תוכי, ג'קסון - הקאטר הענק הזה לחב"ז שזור זה מה שעולה לי לראש כרגע..

אשמח אם תביעו את דעתכם על המילון

שהכנתי... אם חסר משהו, אם הניסוח בסדר, אם ההסבר נכון תודה לכל הקיצורים לנתתם לי פה אבל הייתי צריכה דברים אחרים, תודה רבה רבה לשירי

אריאלה...

אחלה של דבר! אבל-עוד כמה הוספות.. @שכב"צ-שכבה צעירה-ד-ה-ו @שכב"נ-שכבת נעורים- ז-ח-ט @שכב"ג- י- י"א-י"ב @מש"צ- מרכז/ת שבט צעיר/ה. אצל בת- "משצ"ית". @רשמ"צ- הדבר שבלעדיו טיול לא יכול להתקיים! רשימת הציוד! @ראש"צ- ראש צוות. בד"כ ראש ועדה. נקרא לפעמים גם "ראש צנצנת"
@חב"ד- חוט ברזל דק. אולי זה רק ב"אופק" ככה, אבל זה ה-דבר. @חב"ע- חוט ברזל עבה. @תוכי- קאטר @פאקה,בלה- הכוונה לסליל שלם של חבל-תמיד מכירים במחנ"ק! @סנדינה-סנדה קטנה @חשמלית-סנדה של חברת חשמל :))) משהו ענק!!! @ראשמ"ד- המצאה די חדשה יחסית (אני עדה לזה)- קריעת תחת כפולה- ראשג"ד ומדריך ביחד!!!!! @מש"ב- מרכז שבט בוגר @צפי"ר- צופה צעיר. הרוב לא יודעים שבעצם מי שנמצא עד כיתה י"ב בצופים נקרא ככה! לאחר מכן אם אתה נמצא בצופים אז אתה- @שינשין- או ש"ש, או שינשינים,או סתם שנתשרותניקים- תשיעיסטים שיוצאים לשנת שירות בתנועה! דבר שווה ביותר ומולץ בחום! @צוג"ר- צופה בוגר. אני אישית לא ידעתי מה זה עד לפני שנה. זו באמת בושה שאנחנו לא יודעים כאלה דברים!
@צ"פה- צוות פיתוח הדרכה. ככה קוראים בשבט "אופק" לועדת ההדרכה שלהם שמעבירה פעולות למדריכים וזה דווקא שם ממש נחמד... ולסיום- משהו שישאיר חיוך קטן לכולם
בתולה,מאוננת- ההלמניה הגדולה מכולם,שבלעדיה מחנ"ק אינו נבנה (או סתם כל מבנה צופי בטיחותי:))) כאן סוף שידורינו לערב זה. לימור שעכשיו אצלה מתחת לבית בשבט "אופק" הנהגת מרכז החמשושים עוברים מסורת חמישיות מוקדמת וזה כ"כ גרוע!

וואו!!! יצא לך ממש יפה:../images/Emo24.gif

כל הכבוד!!!!!! ובבקשה!!! זה יצא ממש ממש יפה.......אאההבבתתתי...
נועה- כשאריאלה תוסיף את הדברים שלימור כתבה, תעלי את זה לטאגליינס! זה פשוט מגניב.. love you all!!! bye bye, shiri

2003 SkiPeR

New member
הערות בונות

אז ככה, התוכן סבבה, אבל העיצוב הגרפי משעמם וככה אף אחד לא יקרא הכל. אז קודם כל תעשי רווח בין כל מושג למושג, ותגדילי ותדגישי כל אחד. ואם את יכולה לשחק טיפה עם הקרג, או להוסיף צבע- משהו בסגנון !!!

למעלה