חברה שאלה!!!!!

Rapid נאור

New member
פוזה? ממש לא סביר.

תן לי להסביר את עצמי.מוד דף מת´וד בלאק ט´אוט הם ראפרים שאני ממש אוהב.. ואני שומע אותם באופן קבוע. אבללללללללל הרשימה שננתי שם זה לא האמסיז שאני מעריך ביותר זה האמסיז שאני הכי אוהב, מבחינה ווקלית מבחינת פלואו מבחינת ליריקס. זה הכל. אם תפתח את הפלייליסט השירים של האומנים הנ"ל זה מה שתראה. זה הכל. וד"א עדיין קשה לי להסתגל לדיסקים של קומון את סנופ אני פשוט שונא ולמיסי יש תיציאות הענקיות שלה... אבל מצד שני תנפילות שלה...

Rapid נאור

New member
תסביר לי למה זה התלהבות/פוזה?

למה דווקא בחרת את מה שאני כתבתי כדבר כזה..?

t bone

New member
אוקי

זה נשמע לי כפוזה כי אתה ממש מחפש בכוח לכתוב אומנים שהם לא טרוויאלים. תסביר לי מה יהיה כל כך רע להגיד שבאסטה ראיימס הוא אם סי טוב? אתה מחפש בכוח לכתוב דברים שאחרים לא כתבו כדי להראות את השוני שלך. מצד אחד יש בזה דבר טוב אבל מצד שני אתה מתעקש להיות "מיוחד" וזה טיפה נראה מאולץ מידי. נראה לי צריך להמציא סוג של ראפ שנקרא "פרוגרסיב ראפ".

Rapid נאור

New member
אז זהו שממש לא!

אני כתבתי סה"כ את מה שאני שומע חוצזה שכתבו את ביגי סלאג אפאט´י סייג´ .. דבר שני: זה מה שאני שמע, זה האמסיז שאני שומע ותשאל כל חבר קרוב שלי הוא יגיד לך שזה מה שאני תמיד שומע. ואני לא חיפשתי בכוח, כי אני חולה על טק רוק, מת על צ´יפ פו, וגיפט אוף גאב (הראפר של בלאקאלישיוס) הוא אחד האנשים המוכשרים בתחום האלבום הראשון של פאן ענק ואני שומע אותו המון.. אז זה שיש לי את הטעם שלי ואתה לא מכיר אותו לא אומר שאני פוזיונר או מתלהב ויודע מה? אם לשמוע את המוזיקה שאני מתחבר אליה הכי טוב. בין אם אתה מכיר אותה או לא, וכשיש את השאלה שנשאלה בתחילת השירשור ואני רושם את האמסיז שאני אוהב זה נחשב פוזה או התלהבות אז בסדר. אבל זה מה שאני שומע. בין אם נראה לך או לא.. נאור.

TakTik

New member
אני לא מבין את זה

אם משהו רושם אם סיז מאוד מאוד מוכרים יורדים עלו ואם משהו רושם אמ סיז מאוד מאוד לא מוכרים קוראים לו מתלהב מסכנה:מהיום אם חוזרת השאלה הזאת כולם רושמים:בריטני!!!

t bone

New member
לא אמרתי שאתה לא שומע את האומנים

האלו ואתה רק רושם אותם בשביל שיחשבו שאתה שומע אותם. פשוט אמרתי שהסיבה שאתה שומע אותם קשורה לזה..

Rapid נאור

New member
תאמת.. שהסיבה היחידה שאני שומע

אותם... זה כי הם ענקיים, גאונים לדעתי. בעיקר בגלל פלואו.. (אני בן אדם חולה על פלואו) הפלואו של טק רוק לדעתי בין הטובים שקיימים, אני ממש אוהב אותו והדיסק של הוורלוקס זה דיסק שלא יוצא לי מהמערכת/דיסקמן, אחד הדיסקים היחידים שאני מכיר בע"פ אין אנד אאוט. כנ"ל צ´יפ פו, פו שניקנס ענקיים בזכותו, הראפר הכי מצחיק מטורף וענק שיש גיפט אוף גאב כזה תותח תשמע את: chemical calisthenics מהאלבום האחרון שלו, בית ספר לפלואו.. על הפלואו של ביג פאן אין בכלל מקום לויכוח את ה-5 האחרונים בחרתי בגל הליריקה. כל אחד מהם גאון, וזה מה שאני שומע, כי הם מוכשרים, לא בגלל שאף אחד לא מכיר אותם, אני מאמיןם שהרבה מכירים את הפו-שניקנס, בלאקאלישיוס ביג פאן ווורלוקס. זה הטעם שלי במוזיקה, הבנתי שזה לא לרוחך אבל אין לי מה לעשות בעניין.

TeeAnTee

New member
תפסיקו עם השטויות...

הבנאדם כתב את מה שהוא אוהב ושומע, יצא לי לראות אותו מקשיב לאלבום של הפושניקנס והוא מדקלם אותו בע"פ (עד כמה שזה בלתי אפשרי), אני בטוח שהוא לא כתב את זה בשביל ההתלהבות, וחוץ מזה גם אם כן מי אתם שתחנכו אותו?

SoulJ

New member
אחי...אי אפשר לבחור ככה סתם אם סי

אחד אבל אני אתן פה כמה מהאם סיז הגדולים ביותר לדעתי שהם גם הכי פחות מוערכים: shabazz the disciple אם סי מדהים, יכול לזרום במהירות מטורפת ועדיין תשמעו ותבינו כל מילה שלו, החוש קצב שלו מטורף, והוא גם נכנס לפעמים בקטעים שנשמעים קצת דומים לראגא (הוא יותר שר את הקטעים האלה) ואז ישר מחיף ונכנס בראפ עצבני ומהיר. מה גם שיש לו ליריקס כל כך טובים, עם תכנים על דת ועל הרחוב ועל כל מיני...פשוט ראפר ענק! יש לו גם שיר שהוא משווה בין כל מה שקורה ברחוב והחיים ברחוב לבין סיפורי התנ"ך. לשיר קוראים the lamb´s blood. שבאז גם בן דוד של פריסטייל מהארסוניסטס ויש להם הרכב ביחד שנקרא celestial soldierz לא בטוח איך בדיוק הם החליטו לאיית את זה אבל זה השם. הוא גם היה בהרכב הראשוני של סאנז אוף מאן שהיה מורכב בהתחלה רק ממנו ומקילה פריסט ונקרא: disciples of armageddonוהיה גם אמור באיזה שלב להצטרף לגרייבדיגאז אבל בסוף לא killah priest עוד אם סי מדהים, למרות שבדברים האחרונים שלו הוא קצת התמסחר והתחיל להיות קצת גנגסטה ראפר, הוא עדיין כשרוני בטירוף הוא היה בלהקה sunz of man ב-וו ועזב אותם. עכשיו יש לו שתי להקות: the maccabees ולהקה ביחד עם קניבוס, קוראפט וראס קאס, שנקראת: the 4 horsemen או the horsemen ראפר באמת טוב, סטייל רגוע רוב הזמן. פלואו מעולה, דיקציה טובה קול טוב, קצב בן זונה וליריקס מדהימים, גם כמו שבאז סטייל תנ"ך ורחוב וכאלה אלא שקילה פריסט מזכיר הרבה מאוד דברים על יהדות, מכבים, עברית (אפילו באחת העטיפות שלו כתוב בחוברת בעברית) וכו´. הרבה דברי חוכמה בשירים שלו. d-stroy בחרתי את הראפר שלדעתי הכי טוב בארסוניסטס, להקה ממש ממש ממש טובה. ראפ הארדקור מהיר, זורם יפה, נשמע טוב, חכם, הכל... ויש עוד מלא מלא מלא, לכל אחד יש את הסטייל שלו ואת הנקודות אור וחושך שלו ככה שלדעתי לעשות השוואה מי הכי טוב זה בלתי אפשרי

SoulJ

New member
ושכחתי גם

sticky fingaz מאוניקס ראפר עם משחקי מילים ענקיים מתוחכם, מטורף, עצבני, קול צרוד ומחוספס. killa sin מקילארמי, גם ראפר ממש טוב prodigal sunn מסאנז אוף מאן, פלואו בן זונה וקול טוב אין, אני יודע שאני כל שניה אזכר עכשיו בעוד

obd4life

New member
קבלו קצת מקוריות../images/Emo59.gif

1.אי אפשר להיות מקורי כי 2pac היה ויהיה הכי טוב 2.mystikal וeminem(מילים-אמינם,שירה-מיסטיקל,הוא פשוט ענק,מת על הקול שלו) 3.macואני לא מתכוון לmack10 אלא יש אחד שקוראים לו רק מאק והוא ענק 4.petey pablo וdmx 5.method man&redman don´t hate tha playa,hate hid mama!

^G.G^

New member
אחי מיסטיקל מסריח......

אני הורדתי שי דיסקים שלו כי חשבתי שהוא זמר טוב יש לו קול צרוד מעצבן ומגעיל,הוא שר כאילו יש לו עצירות.

למעלה