חברה שאלה!!!!!

Pace

New member
Mac יושב בכלא...

...אם אתה מתכוון לראפר מ-No Limit. ונראה לי שיעבור עוד הרבה זמן עד שהוא יצא... ראפר גדול הוא לא.

RiRo

New member
אמממממ

נתחיל עם KRS1 שאין לו מתחרים האמ סי הכי גדול אי פעם (לא בהכרח הכי אהוב עלי..), כמובן שראקים למרות שהוא הדרדר אסור לשכוח את PAID IN FULL אחד מהדיסקים הטובים ביותר ומחלוצי הדרך בתחום הראפ. חוץ מזה, gangstar המעולים. DIVINE STYLER שאישית אני אוהב את הסטייל שלו ואת ההפקות, mos def,del the funkee homosopin,bid daddy kane,doungeon family,וslug קצת יותר מדי חפיף Pz

Syndrome

New member
הממממם...

1. Biggie - אם.סי שידע לעשות כל דבר, הארדקור,קומרשל וזה תמיד נשמע טוב 2. Talib Kweli - מנטור בכל מה שנוגע לליריקס ופלואו 3. Common - הראפר הכי עמוק שיש, נקודה. גם מבחינת הצליל וגם מבחינת המילים, אפשר להקשיב לו המון פעמים (הרבה אחרים הוא פשוט משעמם אבל..) 4. Andre 3000 of Outkast - ראפר מדהים, ליריקס, פלואו.. אולי הוא בעצם לוקח את קומון
בהמשך יש עוד המון Nas, Pharoahe Monch - ראפר חולה טוטאלית, Big Pun שהיה באמת ענק בדיסק הראשון אבל קצת הרס עם השני, Havoc of Mobb Deep, Eminem (חולה למרות הכל), Slug, Q-Tip מימי הטרייב, Lauryn Hill מימי הפוג´יז, Mos Def.

Pace

New member
מממ... רק דבר אחד מפריע לי.

אולי זו שאלה של טעם אישי, אבל למה כולם מנפחים את ביגי? להגיד שהוא ראפר מצויין זה נכון, אבל הכי טוב? טיפה מוגזם. אני לא חושב שראפרים שהוציאו כל כך מעט חומר - מגיע להם להיות הטובים בהיסטוריה, למרות הכישורים (ויש הבדל בין הראפר האהוב עליך לבין הראפר הטוב ביותר מבחינת כוללת). אין לי ספק שהעובדה שהוא כבר לא עימנו מעצימה את שמו. ככה זה כשאתה מת. גם טופאק, למשל, אם היה נשאר בחיים, לא היה זוכה לכמות כזו של הצלחה כמו לאחר מותו (לא שהיתה חסרה לו הצלחה לפני שמת). אה, כן. וכמה פה באמת הקשיבו ל-Big L לפני שהוא מת (מוכשר מוכשר, אבל איפה כולם היו לפני כן?)?

Syndrome

New member
מסכים.

העובדה שהוא מת עושה את זה קל בשבילו להיות הראפר המועדף על הרבה אנשים (אני, לדוגמא) כי לא ממש אפשרי להעיף אותו מהעמדה... אם צריך הסבר, אז פשוט - ביגי אף פעם לא נתן בית רע, אפילו בבוטלגים שלו הוא יוצא מצויין וקשה לי למצוא מישהו למקם במקומו

Gershenman

New member
אתה צודק

בגלל זה בדירוג שלי לא שילבתי את ביגי,פשוט בגלל שלא קיבלנו מספיק חומר.. מי יודע,יכול להיות שאם הוא היה חי הוא היה מתדרדר טוטאלית.. כנ"ל ביג אל,לא שמעתי דבר אחד של הבן אדם שלא אהבתי.....

crazy eliaz

New member
שלי הם:

1. 2pac - אין מה לעשות הראפר הכי טוב שהיה... 2. biggi - כל כך חבל עליו ועל 2pac .... 3. snoop,dre,eminem - אי אפשר להחליט ביניהם... 4. jay z,nas - שתי ראפרים גדולים חבל רק על ההערה של nas .... 5. warren g , bone thugs - גם ביניהם אי אפשר להחליט...

למעלה