חבר'ה- עזרה

חבר'ה- עזרה../images/Emo26.gif

תקשיבו, אני עובדת עכשיו על הפרוייקט שלי במחשבים. אני בונה אתר על צופים. עכשיו, אני צריכה שתרכזו לי בהודעה הזו את כל המפעלים שיש לכם בשבט ותסבירו על כל מפעל מה הוא ומה הולך בו... בזמן הקרוב אני הולכת לשגע אתכם עם עזרה אם זה בסדר מצדכם...

או.קי..

אבל קודם כל שאלה: למה לא עשית אתר על השבט שלך??? אני רציתי לעשות אתר לשבט אבל בסוף וויתרתי כי אני עצלנית מידי
אז מה זאת אומרת מיפעל? טיולי פסח זה מיפעל? סמינר קיץ, שירבטון, לזה את מיתכוונת? אז מה בדיוק את רוצה שאני אסביר....? כי לא ממש הבנתי...
נועה.

דבר ראשון

תודה רבה שלפחות נועה הגיבה
אתם מגיבים על כל שטות שיש בפורום הזה וכשבאמת צריכים אתכם אתם נעלמים... ואל תגידו שלא היה אף אחד בפורום כי רעננתי מספיק פעמים כדי לראות כמה בנות שהגיבו להודעה של העזיבת מדריכים... בכל אופן, נועה, אני לא עושה לשבט כי הנושא הוא "אני ישראלי" אז אני צריכה לעשות על הצופים בכללי... עכשיו, טיולי פסח זה מפעל (כבר כתבתי עליו), שיר בטון- יפה
לא זכרתי את זה... פסטישבט, יום צופה, פורימון, טיול חנוכה (לא בטוחה שזה מפעל) דברים כאלה... (ולא את אלה, כי אותם כבר כתבתי)

טוב...

אגב, הנושא זה לא אני ישראלי... אם אמרו לכם ככה אז עבדו עליכם
!!! זה צריך להיות רק משהו שקשור לישראל, ואתר על שבט צופים בישראל זה בסדר גמור... ו2 מהכיתה שלי עשו על השבט שלהם. אז שירבטון? וגם טקסי אש של חמישיות לא הזכרת
אבל רק תגידי לי מה צריך ליכתוב... את לא מסבירה ברור! ליכתוב איזה בנינו את זה? איך זה רץ? מה...? נועה.

ניראה לי הבנתי...

אז יש את השירבטון - בחרנו צוות שיהיה אחראי ליכתוב שיר, הצוות עבד קשה וכתב שיר, ואז הלכו אנשים להנהגה והקליטו את השיר שיצא לא רע ביכלל, והראש להקה הוא זה שאחאי על זה ועכשיו מתחילים ליבחור מי יופיע וחזרות... זה יצא קצר לאללה, זה טוב? אם כן אני אכתוב גם על טיקסי אש, ועל הטקס של יום השואה שעשינו ומה שתירצי.... נועה.

טוב.... לפי מה שענת כתבה

זה ניראה לי בסדר... אז טיקסי אש של החמשושים - אצלנו כל שנה עושים החמשושים שני טקסי אש. את הטקס של הפתיחת שנה ואת הטקס ביום צופה שזה הבעבר דרגה שלהם, אז בטקס הראשון המדריכים קובעים ראש טקס וראשי כתובות, אבל הם מיתערבים בתהליך, קובעים ימי עבודה, מפקחים עליהם, ביום הטקס עצמו יש הרבה עזרה משכב"ג וכו' וביום צופה יש את הטקס השני שזה די החמשושים מחליטים מי יהיה הראשי טקס ואם אני לא טועה הם שקובעים את הראשי כתובת, הם קובעים ימי עבודה ככה לבד, ביכלל המדריכים לא תמיד באים, וכימעט אין עזרה משכב"ג וזה הטקס כולו כולו שלהם!

anat113

New member
יש לי כמה דברים...

דבר ראשון יש בחופש פסח מין מפעל קטן, הוא לא יוצא כל פסח, רק מידי פעם, זה נקרא כייצת, זה שבוע שבעצם יש "שבט פתוח" לילדים מכיתות א' עד ו' ויש כל הזמן נון סטופ פעילויות, מין קייטנה כזאת, סרטים, משחיקים, פעילויות... חוץ מזה יש את המתקן המסורתי בצעדת ט'ו בשבט ביישוב, השכב'ג מרים מתקן ענק לעשות כיף לילדי היישוב... חוץ מזה יש גם את המצעד לפידים בפורים, זה בעצם לא רק של השבט, השבט הוא חלק ממנו, זה מצעד שעושים בפורים ולכל הילדים מחולקים לפידים ואז עושים צעדה קטנה ביישוב, שרים צוחקים, כיף חיים, בסוף יש מין טקס קטן באמפי הקטן ביישוב שלי... זהו, כל השאר כבר הזכרת אני חושבת, עם יעלה לי עוד משהו אני אכתוב מקווה שעזרתי... -ענת-

למעלה