חבר'ה עזרה בבקשה

חבר'ה עזרה בבקשה

הבנתי מהגדולה שבתוך כמה ימים הגרוש עומד להכניס לדירתו את חברתו החדשה. מדובר בדירת חדר אחד ובה מיטת קומותיים ומיטה שבה הוא ישן וכמובן מטבח וכו' והכל בחלל אחד קטנטן. מישהו נתקל במצב הזוי כזה? מיותר לציין שהדבר האחרון שהבנות צריכות בגילן הצעיר להחשף אליו הוא עיניינים אינטימיים בין הגרוש לחברתו במיטה שנמצאת באמצע החדר מטר מהן. מה האפשרויות שלי? אנא המנעו מתגובות ציניות - אני צריכה עכשיו עזרה פרקטית דחופה.

b e c k y

New member
מה לגבי להרים לו טלפון ולדבר איתו?

יש בעיה לדבר איתו? מדובר בהתנהלות מאד לא נורמטיבית. אני באופן אישי הייתי מטילה וטו על העניין. מצד שני, אם זו בת הזוג שלו, האם לא היתה בביתו בזמן שהבנות היו שם עוד לפני כן? אתם חייבים לדבר.

אייבורי

New member
מה לא נורמטיבי ?

זה נקרא עוני ויש מספיק משפחות עניות בישראל שגרות הורים+ילדים בחדר אחד.

הוא רחוק מלהיות עני

אל תתחיל אפילו לרחם עליו כי אין פשוט על מה לרחם. באמת שאין. הוא מרוויח מצויין. הוא הודיע לבנות שיהיו כמה חודשים צפופים כי רק בדצמבר מסתיים לו החוזה ואז הם יעברו לדירה גדולה יותר שבה לכל ילדה יהיה חדר משלה. לכן יש כאן התעקשות להכניס את החברה לתוך חדרון קטנטן +כלב+כל השאר ולגבי מופעים אינטימיים על זה יש לי ויכוח איתך. ברגע שזה יקרה אני אוכל רק לאסוף את השברים בדיעבד והשאלה היא למה לעמוד מנגד ולגרום בעקיפין לבנות אפילו לעמוד במצב שכזה? כי החוזה מסתיים רק בעוד כמה חודשים? כי קשה לו להתאפק? הוא הרי מסרב לראות את הבנות שלו כשהוא בארץ ונוסע במקום לטייל בארץ עם החברה שלו -ככה שהוא מנהל חיי זוגיות ללא דופי- אל תדאג לו! תקשיב לי אייבורי יקירי אני באמת לא בנויה לתגובות המשונות שלך- אם אין לך שום דבר חכם להגיד- פשוט תחסוך ממני את הציניות- ביקשתי את זה כבר בהתחלה!.

אייבורי

New member
שלי הנרעשת

בחיי, לא הייתה טיפה ציניות בתגובה שלי אני באמת חושב אחרת ממך. אני לא חושב שלראות את אבא שלך ישן עם אישה אחרת זאת דרמה גדולה כלכך. [אני מניח שהוא יהיה מספיק חכם להיות לבוש ולא לקיים שם יחסים] האמת במקומו, הייתי מוציא את הכלב (נראה לי צפוף שם בחדר) ואת שאר הסלט הריגשי שיש לך מולו, זה שלך לגמרי אין קשר בין הזוגיות שהוא מקיים, איפה הוא מטייל כמה הוא רואה את הבנות ואיפה הוא יגור בעוד שנה.

אל תניח

הנחות שגויות לגבי אב שמסוגל להשאיר את בנותיו הקטנות לבדן בסרט (אני מדברת על גיל 4), או לשכנע את הגדולה שהיא יותר מ-8 ללכת ערומה בחוף הים או לא לטפל בחתכים ברגליים שנגרמו ממסמרים חלודים ולחכות שאני אטפל בכל. אל תניח, כי מי שיאכל אותה מההנחות השגויות הללו הן הבנות שלי. ואם היה מדובר בבנותיך? זה גם היה בסדר? זה גם מקובל? ואיך אתה יודע מה הן חשות/רואות/נחשפות אליו? על סמך מה בדיוק?

אייבורי

New member
תשמעי

אם הוא באמת אב שאיננו כשיר פני ללשכת הרווחה ותבקשי שיראה את הילדים תחת ביקורת אם הוא אב כשיר שעושה פה ושם טעויות אז באמת אין טעם לעשות רישום של כל פנצר שהיה. אני יוצא מנקודת הנחה שלאם בנותי אכפת מהבנות והיא פועלת כמיטב יכולתה. אני חולק עליה בהמון דברים וראיית העולם שלנו שונה לגמרי אני מנסה להראות לילדות את העולם כדרכי היא מראה להן את העולם בדרכה הדרכים לא מעט פעמים הפוכות או שונות במהותן וכמו הפרסומת של שברולט ושגישת החיים הטובה ביותר תנצח.

עוקצני

New member
אתה

כבר פעמיים ברציפות לא ציני בתגובות שלך וזה מתחיל להדאיג אותי! דווקא בפוסט הזה, נראה לי שתגובה צינית תכניס את הדברים לפרופורציות. אבל מה אני מבין, אצלי הילדות בחרו לגור אתי, אז אני בטח לא דוגמא להתנהלות שפויה ונכונה.

ואולי

הבנות בחרו לגור איתך בגלל המופעים האינטימיים שאתה מספק להן.. לך תדע

b e c k y

New member
נסחפת קצת...

בכל מקרה, זה אחרת כשהורים וילדים ישנים באותו חדר
וכשההורה מצרף זר לחדר השינה המשותף. לא הייתי מאפשרת לילדי לחוות זאת.

אייבורי

New member
אני חושב

שאתן מדברות מפוזיציה ומסיבת פיג'מות עם כל השיכבה זה יותר נורמלי. כולה לילה בשבועיים, בטח שום נזק גדול לא יקרה

יש בעיה

לדבר איתו, הוא לא מוכן לשוחח איתי, מתחמק, לא עונה למיילים וסמסים ומעמיד אותי בפני עובדות מוגמרות שאני יודעת על קיומן דרך הילדות בלבד. מבחינתו הוא לא חייב לי דין וחשבון על כלום ואינו מעוניין בשום קשר איתי שלא באמצעות מיילים. אני מניחה שזו זכותו. בכל מקרה השאלה הנשאלת היא כיצד אני יכולה לפעול מבחינה חוקית ובלי שאואשם בהפרת הסדרי ראיה...

b e c k y

New member
זה דווקא פשוט - אבל מלוכלך.

הדרך החוקית למנוע זאת היא דרך מחלקת הרווחה של הרשות המקומית. זכותך לפנות ולטעון שבנותייך עומדות להיות חשופות להתנהגות מינית לא ראויה. תפקידה של מחלקת הרווחה היא להגן על הבנות. אבל זה מלוכלך. במקומך, הייתי מתעקשת איתו על שיחה. אם לא בטלפון, אז פשוט תגיעי אליו. הביתה. או אם הוא אוסף את הבנות מביתך, תיהיי שם. תגידי לבנות שאמא ואבא צריכים לדבר ושיחכו בבית. מה זאת אומרת לא מוכן לדבר? אין לו זכות כזו. לא מדבר? אין ילדות! אם ילך להתלונן, יש לך חדשות עסיסיות לספר לשוטרים או לעובדת הסוציאלית. נראה אותו מתמודד עם זה. את רק חייבת לוודא קודם שחברתו אכן עוברת לגור שם, לא להכנס ללחץ בלי לדעת את העובדות לאשורן.

rani69

New member
איך הגעת עד לשם?! ../images/Emo67.gif

מחלקת הרווחה?!?!!!!! על אותו הגיון הרווחה צריכה להיכנס לכל בית של משפחה חרדית או ערבית ממוצעת! או סתם משפחה ענייה! ולקחת להם את הילדים! מותר לגרוש שלה לעבור לגור עם פועל בניין רומני ועדיין אף אחד לא ימנע מהילדים להגיע אליו! מה יקרה אם מחר היא תעבור לגור בזוגיות מאושרת עם אישה?! גם לאבא מותר יהיה לקחת לה את הילדים?!

b e c k y

New member
מה הקשר?

אין בעיה עם הזוגיות החדשה. יש בעיה כי הבנות עומדות להיות חשופות לאינטימיות מינית של זוג. שישכור דירה עם חדר שינה וידאג לסגור את הדלת בלילה. זה פיתרון הרבה יותר הגיוני. אבל האמת היא, שגם מהתגובה השניה שלך וגם מזו, הוכחת שאתה איש מאד טיפש, באמת חבל על הזמן שלי...

rani69

New member
../images/Emo6.gifזו הגישה החינוכית ../images/Emo6.gif

כשאתם הייתם נשואים, גם חדר השינה היה סגור כל הלילה?! כי אני לא רואה שום הבדל! הטיפשות אצלנו רצה במשפחה! מה לעשות אי אפשר להתווכח עם הגנטיקה! אבל משתדלים לשפר

rani69

New member
את כנאה צודקת

הדיון פה משמח אותי
אני מאושר שלי ולגרושתי אין בעיות כאלו קשות של תקשורת

אייבורי

New member
נו באמת

זכותו של גבר לא לדבר עם גרושתו בטח כאשר גרושתו מנסה לחנך אותו או להפגין מה נכון או לא נכון. להשתמש בשקרים (להלן הוצאת דיבה) זאת נבלה וטרפה גם יחד. ואני מקווה שאחרי שיסיים להוכיח שאין לו אחות שיוציאו את הילדים מהשקרנית [זה הרבה יותר מזיק]

למעלה